Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.el ps 3 alınırmı?

Zegna

Öne çıkan mesajlar

valla alınır.ps3 alan bi adam sanmıyorumki ona kötü davranarak kullansn.ben gözüm gibi bakıyorum :).

bir tek 2. el oyun almam.jelatinini kendim açmak isterim

bide dualshock un hayvan gibi kullanılmış olabilirliği yüksek.yani yeni bi kol alırsın o bişi diil
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
simdi vatan boyle disardan bakinca cok cafcafli modern bir teknostore olabilir ama gercek vatanla tanismak icin ordan alisveris yapip talih kusunun kafaniza etmesi gerekir

bostanci subesinde musteri hizmetleri danisma vs ust kattayken alt kata cekmislerdir hemen misal allah allah neden insan bodruma atsin musteri hizmetlerini degilmi?

sorun su ki vatan belki turkiyedeki en rezil teknik destege sahip firma olabilir, musteri hizmetleri alinan urunlerin cogu kisa sure sonra bozuldugundan genelde tiklim tiklimdir va surekli bir bagiris cagiris mevcuttur

3 ay once gicir aldigim ekran karti yandi, goturduk 1 hafta ONCE BIZ BURDA KONTROL TEST EDICEZ diye tuttular ki hep yapiyorlar bunu, o 1 hafta yetkili servise aktarilmadigindan garanti kapsami olan 30 is gunune dahil edilmiyor

iyi peki olabilir

2 hafta 3 hafta hala parca vatandan cikmadi
actim dedim bu ne rezillik. telefonda buyuk ihtima lbenle konusurken sakiz cigniyen kiz "BEGEFENDIIIIII BUNUN SERVISI SARIGAZIDE SIZ SARIGAZI NERESI BILIYONUUUZMU??? CEHENNEMIN DIBINDE NE YAPABILIRRRIZ" seklinde bir tepki verdi ve bende sertlesince "INANMIYORSANIZ GELIN SERVIS ARABASINA BININ ALLAAAH ALLAAAAAH" seklinde bir gaza geldi

neyse olabilir, cayci filandir kizcagiz musteri hizmetlerien karismistir bir sekil

guc bela kart sevk edildi 20 gunde oyle bekledik, kartin calisirken fani durmus o yuzden yanmisti geri yolladilar karti vatandaki uzmanlar 1 hafta daha test ettiler ve elime gecti

dondum eve taktim oyuna girdim ABOOOOV, pizeller birbirine giriyor masaustunde filan sorun yokda bariz isinmadan GPU hasar gormus ve bir allahin kulu ne garantide ne vatanda ekran karti ne durumda diye 3dmark acip bakmamis

gene geri gittik verdik karti gene haftalarca bekledik (o zaman 1.700ytl doktugum kasanin odanin kenarinda 3 ay atil durmasinami yaniyim yoksa bu makina varken p2 makinamla kalakalmamami yaniyim, muadili ekran karti istedim sarigaziye gitmem gerektigi soylendi ki ancak vatanin elinde degilken alabiliyorum bunu ama sarigaziye parcami kendim goturemiyorum vatanda bekletilmeden) vatan gene 2-3 haftada sevketti bu arada sarigazideki distrubutor ve teknik servis koyuncu elektronikle kanka olduk telefonda

en sonunda dediler yenisi verilicek ama bu karttan yok
eee?
abit in piyasada ekran karti olmadigindan baska marka vericez ama baska marka oldugu icin amortisman uygulanicak
nasil yaniiii???
160$ ami ne aldigim akrti 3 ay kullandigim icin 97 mi ne kabul ediyor daha dusuk model icin uste para istiyor benden

derhal aradik vatani genel mudurluge ulastik bulduk kadini anlattik olayi
dedi bizim kurallarimiz boyle
yok boyle olmaz mahkemeye gidicez ugrasicam dedi annem
hoho bizimde avukatlarimiz var dedi kadin

dedik ugrasilmaz bunlarla karti kabul ediyim lanet olsun, ne avuakta vericek nede yeni akrt alicak para kalmis sermayeyi yeni bilgisayara yukledigimden

palit in kiytirik bri kartini yolladilar, bende lanet olsun diyip biraz kullandim apra biriktirdim gittim eksenden yeni kart alip uranyuma sattim bunalrin verdigi karti ve 1 hafta sonra uranyumdan aradilar "kart arizalandi garantisi varmiydi aciba??" diye memnuniyetle vatana yonlendirdim

ki bu islerle ugrasirken harcanan telefon benzin parasini saymiyorum bile, ama komik goruntulerde aysadik sirada beklerken arkada salak salak konusan elemana bir onceki gun aldigi ve akan kartusu firlatmisti bir amca ahahaha

gene bunlardan aldigim creative x-fi ses karti bozuldu 5.1 duruyordu yedekte onu taktim haftalarca bekledik aldim akrti taktim aynen hicbir islem yapmadan geri vermisler bana, geri goturdum degisim hakkim dogdu multimedia yi aradim yardimci oldular hemen yeni kart tedarik ettiler o sorunsuz halloldu (ki tamir imkani olmamasina ragmen creative in servisi gayet iyi bence 3 urun degistirdiler simdiye kadar bana)

ama genel kani su
birsekil vatandan alinan esyalar nedense yuksek ihtimal ariza cikariyor ve teknik servisi rezalet oldugundan sinir yapiyorsun

kesin burda vatan maceralari diye topic acsam 20 hikaye fila ndinleriz boyle ahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

abi o biraz sizin şansızlığınıza gelmiş. Benim kendi yaktığım (aha itiraf ediyorum burda), oc yapayım derken olayın pokunu çıkarıp yaktığım ekran kartının yenisi verdiler. Hatta o karttan kalmadı diye bir üst modelini vermişlerdi. (kart ta o zamanda 500ytl civarlarında flndı)

Ayrıca izmirdeki elemanlar gerçekten bilgili. Müthiş geek muhabbetler dönebiliyor donanım konusunda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...