Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ps 3 alasım var, ama yok 2. dual shockuydu filan baya tuzlu oluyore, 2. el alınırmı bu meret? alınırsa nerden alalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 abi garantisi devam eden bulursan al tas gibi alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 valla alınır.ps3 alan bi adam sanmıyorumki ona kötü davranarak kullansn.ben gözüm gibi bakıyorum :). bir tek 2. el oyun almam.jelatinini kendim açmak isterim bide dualshock un hayvan gibi kullanılmış olabilirliği yüksek.yani yeni bi kol alırsın o bişi diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bu hdd buyuklugu farkedıyormu cok arkadaslar? 40 gb yetmezmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Kadınlar neyi arzular Yaz ayları ilişkilerin en çok yaşandığı aylardır. Bu aylarda kadınların en çok aradığı şey büyük olmasıdır. Yaza büyük girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 40gb yetiyor. İleride gerekirse 300gb alıp kendin yerleştirirsin. Çok sorun dil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 vatanda kampanya varmıs bugun baktım. 80 gb pal ps 3 sixaxis + hediye olarakta 1 adet orjinal dual shock 3 ve imFAMOUS diye bi oyun verıyorlar. ayrıca teknosa yarın kampanyaya giriyor, killzone 2 + 80 gb ps3 949 milyon. vatanın kampanyası baya iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ne kadar ki vatandaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ps 3 slim çıkıyor. 2 aya çok daha ucuzlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ps3 slim çıkcak, hatta ps4 çıkıcak hatta ps4 slim al bence biraz bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 pardon yazmayı unutmusum 889 ytl vatandaki. duydum ps3 slimide, TR ye etkı edene kadar 2 aydan fazla surer sanırım, gaza geldim vatandan alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Valla Vatan dan bir daha boş cd bile almam. Çok rezil bir firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 eger sony eurasia garantisi vermiyorsa (ki vatan spot satiyordu bir donem) sakin alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 vatandan bisey almayin bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Eurasia garantisi 2 sene miydi ? Ben doğubanktan aldım 15. aydayız bir sorun yok şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Kaede said: Valla Vatan dan bir daha boş cd bile almam. Çok rezil bir firma Lopeth said: vatandan bisey almayin bence deneden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 simdi vatan boyle disardan bakinca cok cafcafli modern bir teknostore olabilir ama gercek vatanla tanismak icin ordan alisveris yapip talih kusunun kafaniza etmesi gerekir bostanci subesinde musteri hizmetleri danisma vs ust kattayken alt kata cekmislerdir hemen misal allah allah neden insan bodruma atsin musteri hizmetlerini degilmi? sorun su ki vatan belki turkiyedeki en rezil teknik destege sahip firma olabilir, musteri hizmetleri alinan urunlerin cogu kisa sure sonra bozuldugundan genelde tiklim tiklimdir va surekli bir bagiris cagiris mevcuttur 3 ay once gicir aldigim ekran karti yandi, goturduk 1 hafta ONCE BIZ BURDA KONTROL TEST EDICEZ diye tuttular ki hep yapiyorlar bunu, o 1 hafta yetkili servise aktarilmadigindan garanti kapsami olan 30 is gunune dahil edilmiyor iyi peki olabilir 2 hafta 3 hafta hala parca vatandan cikmadi actim dedim bu ne rezillik. telefonda buyuk ihtima lbenle konusurken sakiz cigniyen kiz "BEGEFENDIIIIII BUNUN SERVISI SARIGAZIDE SIZ SARIGAZI NERESI BILIYONUUUZMU??? CEHENNEMIN DIBINDE NE YAPABILIRRRIZ" seklinde bir tepki verdi ve bende sertlesince "INANMIYORSANIZ GELIN SERVIS ARABASINA BININ ALLAAAH ALLAAAAAH" seklinde bir gaza geldi neyse olabilir, cayci filandir kizcagiz musteri hizmetlerien karismistir bir sekil guc bela kart sevk edildi 20 gunde oyle bekledik, kartin calisirken fani durmus o yuzden yanmisti geri yolladilar karti vatandaki uzmanlar 1 hafta daha test ettiler ve elime gecti dondum eve taktim oyuna girdim ABOOOOV, pizeller birbirine giriyor masaustunde filan sorun yokda bariz isinmadan GPU hasar gormus ve bir allahin kulu ne garantide ne vatanda ekran karti ne durumda diye 3dmark acip bakmamis gene geri gittik verdik karti gene haftalarca bekledik (o zaman 1.700ytl doktugum kasanin odanin kenarinda 3 ay atil durmasinami yaniyim yoksa bu makina varken p2 makinamla kalakalmamami yaniyim, muadili ekran karti istedim sarigaziye gitmem gerektigi soylendi ki ancak vatanin elinde degilken alabiliyorum bunu ama sarigaziye parcami kendim goturemiyorum vatanda bekletilmeden) vatan gene 2-3 haftada sevketti bu arada sarigazideki distrubutor ve teknik servis koyuncu elektronikle kanka olduk telefonda en sonunda dediler yenisi verilicek ama bu karttan yok eee? abit in piyasada ekran karti olmadigindan baska marka vericez ama baska marka oldugu icin amortisman uygulanicak nasil yaniiii??? 160$ ami ne aldigim akrti 3 ay kullandigim icin 97 mi ne kabul ediyor daha dusuk model icin uste para istiyor benden derhal aradik vatani genel mudurluge ulastik bulduk kadini anlattik olayi dedi bizim kurallarimiz boyle yok boyle olmaz mahkemeye gidicez ugrasicam dedi annem hoho bizimde avukatlarimiz var dedi kadin dedik ugrasilmaz bunlarla karti kabul ediyim lanet olsun, ne avuakta vericek nede yeni akrt alicak para kalmis sermayeyi yeni bilgisayara yukledigimden palit in kiytirik bri kartini yolladilar, bende lanet olsun diyip biraz kullandim apra biriktirdim gittim eksenden yeni kart alip uranyuma sattim bunalrin verdigi karti ve 1 hafta sonra uranyumdan aradilar "kart arizalandi garantisi varmiydi aciba??" diye memnuniyetle vatana yonlendirdim ki bu islerle ugrasirken harcanan telefon benzin parasini saymiyorum bile, ama komik goruntulerde aysadik sirada beklerken arkada salak salak konusan elemana bir onceki gun aldigi ve akan kartusu firlatmisti bir amca ahahaha gene bunlardan aldigim creative x-fi ses karti bozuldu 5.1 duruyordu yedekte onu taktim haftalarca bekledik aldim akrti taktim aynen hicbir islem yapmadan geri vermisler bana, geri goturdum degisim hakkim dogdu multimedia yi aradim yardimci oldular hemen yeni kart tedarik ettiler o sorunsuz halloldu (ki tamir imkani olmamasina ragmen creative in servisi gayet iyi bence 3 urun degistirdiler simdiye kadar bana) ama genel kani su birsekil vatandan alinan esyalar nedense yuksek ihtimal ariza cikariyor ve teknik servisi rezalet oldugundan sinir yapiyorsun kesin burda vatan maceralari diye topic acsam 20 hikaye fila ndinleriz boyle ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ben de lcd tv almayı düşünüyordum ki aman aman demek ölü piksel flan çıksa tamamen boku yedik iyi bari 200 lira daha ucuz diye tercih edecektim ben de bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yeni PS3'ler şu ankinden daha ucuz ve 120 GB'e yakın HDD ile gelecek, beklemekte fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Vatandan pc almistim ben de bir 4 sene once falan, 6 kez gitti tamire. Once power supply yandi durduk yere, 2 kez degisti o power supply 1 ay gibi bir surede. Sonra 3. takilan power supply da dandik oldugu icin anakart yandi en sonunda. Sakin vatandan bir sey almayin bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 abi o biraz sizin şansızlığınıza gelmiş. Benim kendi yaktığım (aha itiraf ediyorum burda), oc yapayım derken olayın pokunu çıkarıp yaktığım ekran kartının yenisi verdiler. Hatta o karttan kalmadı diye bir üst modelini vermişlerdi. (kart ta o zamanda 500ytl civarlarında flndı) Ayrıca izmirdeki elemanlar gerçekten bilgili. Müthiş geek muhabbetler dönebiliyor donanım konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 mavi bilgisayar da dalgınlığıma gelip de soğutucusuz çalıştırdığım amd işlemciyi değiştirmişti 1 hafta içinde. resmen duman çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ya yurtdışından falan alsak banko gümrükte patlar dimi? demin dolaşırken senditte gördüm yeni çıkacak 120gb slim +oyun+film mi ne bundle yapmışlar 300 euro içim gitti hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Büyük ihtimal takılır. Yurtdışına çıkan birisinin, çantasına falan sokup getirmesi daha mantıklı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sendit yollamıyo zaten, xbox için mail atmıştım, büyük kargoları yollamıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar