meccemm Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 accountu active edicem fakat 1 ay satın almak istediğimde alttaki gbi bir hata veriyor.kart bilgilerinde vs vs hatada yok. There is a problem completing your purchase: Transaction charge error. napmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Aktifleştiremiyorum. Aktive edemiyorum. Activate edemiyorum. Active edemiyorum. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Kredi Kartinin uzerindeki isim 15 harften fazla mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meccemm Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ilk ismi geçip isim soy ismi yazınca halloluo billing ınfo kısmı aslında. kısımama sıkıntıyı çözemedim,çok ilginç.payment type ı paypal mı seçmek lazımki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 olm ne dion annamıom çabuk hallet gel hade haber ver giriim oyuna nihahaha,aion beta da sıkıldım piff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meccemm Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 billing was updated update succesfully de dior ama olmuyor işte..subs kısmında There is a problem completing your purchase: Transaction charge error. sıkıntı nerde bilemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 işlem ücreti hatası nedir yav,belki bağlanamama olayı falan vardır da sakın 2*3 kere deneme ,belki tekrar tekrar çekerde:S,bi supporta mail felan at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meccemm Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 aion nasıl,conan tadı veriyomu?pvp 'si fln nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yok be conanın gözünü seveyim,verirmi o tadı,ama içerik çok yoğun aionda,conan gibi boş değil yani de sen naaptın bırak conanı,kenanı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meccemm Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 duruma göre aksiyon alıcam,aoc veya df olucak:)tabi ödemeye izin verirse:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar