Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trip'e zam??

UltraPsycho

Öne çıkan mesajlar

beyler bugun adam çok sinirimi bozdu hala aklıma takılıyo kazık yedim diye :) bi sorayım dedim içimde kalmasın :)
trip normalde 1.250.000 ama bugun adam benden saatini 1.500.000 aldı. toplam 1 saat 45 oturmama rağmen 3 milyon bayıldım.:) Sonra geri dönüp sorduğumda adamın verdiği cvp:
'' Haftasonu 1.5 alıyoruz '' neyse daha fazla sinirlenmemek için uzatmadım gittim karnım açtı ve ben o para üstüyle döner+ayran 1 milyon yiyecektim :) allahtan aylık akbil vardı ve ben eve gidebildim...[signature][hline]C'mon baby light my fire
the doors
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PhalanX, 28 Mart 2004 02:07 tarihinde demiş ki:
Orda Erdal vardır,şöyle diyosun abi beni gris yolladı...
Sorunların çözülüyor

E tabi doğrudur
gris oranın hafta içi öğrencisiydi.etütlere bile kalıyodu hergün:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UltraPsycho, 27 Mart 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
bende diyom neden boş artık h.sonları :)
ok baba ona bişi demiyom
ben 1 saat 45 dakka kaldım ama adam benden 15 dk fazla parası aldı.o kadar önemli deil ama enayi yerine konmam hoşuma gitmiyo.tam 3 kere oldu bu olaylar kafede

ohoo o trip in geleneğidir
sırf her müşteriye 15-20 dakka fazla yazabilmek için bilgisayarlı sisteme geçmiyolar. akıllara zarar bi yuvarlama sistemleri var
Sosyal ağlarda paylaş

hafta sonu ben 11 gibi gidiyorum bir kere boş görmedim tripp i[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Ya orada bir kağıt komuş bzmkiler bakıolar ne yazıosa sölüolar. Ama sorun kağıtta biri daha sölemiş gerçekten süper bi yuvarlama sistemleri var, ama sağlık olsun farketmez. Erdal abimiz vardır birçoğu vardır iyi insanlardır saygımız vardır. Ha bi de uzundur 1.5 haftasonları tripte. gitmiom haftasonları :)[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

said:
voic3, 28 Mart 2004 13:07 tarihinde demiş ki:
öyle öyle ufak bi apartman dairesindeki 50 makinadan koskoca bi alana 80 makinayla geçtiler seth cim.

OhA! İlk mekan 30makinaydı,
şimdi de 60 makinalık masa var ama 55 tane falan da pc. 80?. yok o akdar deil.
Ha eski yer unutulmaz, daha küçüktü ama daha ortamdı sıcaktı. azmı oynadık be.
Sosyal ağlarda paylaş

eski mekan çok dardı ondan sana sıcak gelmiştir :)
aytekin abi anladığım kadarıyla kurumsal işlere daha önem vermeye başladı eskisi gibi değil eskiden olsa 3 ayda bir makineleri değiştirirdi[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

trip'e yakın oturmama kar$ın pek takılmam oraya tekno var , etna var flm flm , Onun dı$ında benim bi kere gidip te yuwarlama sistemine oha filan olduum bi yer var kapandı $imdi kasadaki saatten ayarlıyordu , kasadaki saat bilgisayarlardakinden ve normal saatten 30 dakka ileriydi nası bu kadar odedim ben flm yapıodun odedikten sonra ...[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
voic3, 29 Mart 2004 14:17 tarihinde demiş ki:
lafın gelişi söyledim , naptın ya?
boşu boşuna sövdün bizide,

estahfurullah o ne demek :)[signature][hline]a.k.a wicked
Sosyal ağlarda paylaş

bi espri yapardım ama canımı yakabilirler :)
trip yapana para mı veriyolar :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UltraPsycho, 30 Mart 2004 18:25 tarihinde demiş ki:
hehehe
ne sıcağı be adamlar bi klima koymuş yaz günü ölüyom,tutuluyo omuzlarım,çıkınca güneş arıom :)

son iki gittigimde tek kelimeyle g.tum dondu.
hasta oldum 2 gun atesli yattım evde. o ne vantilatör be.[signature][hline]a.k.a wicked
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...