senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 olayı biraz daha spesifik hale getirmek istemiştim bella : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autumns monologue Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 kızdan ayrıl. çocuğu döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 PENIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 azmo dikkat ettimde bugünlerde çok fazla penis diyorsun sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 The rope, you have to burn it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 laf dinlemeyen manita mı olur, yol ver hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 senko said: azmo dikkat ettimde bugünlerde çok fazla penis diyorsun sen... neye dikkat etcem bilemedim. P E N I S Ama daha ciddi bir fikir sunacaksam, bence salla gitsin. Kiz senle nasolsa, herif her gun arasin surunsun, sonucta kiz senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 senko said: azmo dikkat ettimde bugünlerde çok fazla penis diyorsun sen... sıcaklardan olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirve Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Montla sıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 eagle_dnz said: senko said: azmo dikkat ettimde bugünlerde çok fazla penis diyorsun sen... sıcaklardan olsa gerek enseni tras ederim, kahkullerini uflerim... LAFLARA DIKKAT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Kız sana aşıksa diyeceğin şey belli zaten.Ya onla görüşmiyeceksin yada benle diye resti çekiceksin. Yada sende yakın bi kız arkadaş yapcan kendine kızda kıskançlıktan çatlıyacak ve görüşme cart curt ettiği zaman ise sen benim lafımı dinleseydin zamanında bende seninkini dinlerdim diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Meriç'i koymamış kimse... Hocam kız senin yanında mı? Yanında. Berabersiniz falan, herif arıyor. Arasın. Sen kendine olan güvenini kıza gösteremedikten sonra zaten ayrılık yakındır. Sendeki özellikler kızı senin yanında tutuyor, herif istediği kadar arasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 kızlar etrafında öyle çocukları tutmayı çok seviyo heralde ego meselesinden . kız dediğin söz dinler ya bişeyi sevgilisi istemiyosa onu yapmaz mantık çerçevesinde . ya sıradan bi çocuk yani hani konuşmasa ne kaybetcek ama işte orda hatuna söz geçirebilmek önemli yoksa o ona yazan 10 çocuklada konuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Privhunter said: Bu kız için hayatta vaz geçmeyeceğim şeyleri tek kalemde sildim Silmiceksin , takmıcaksın fazla kafaya , kendinden ödün verme , gözün dışarıda olsun , hep daha fazlasını iste. Bak bakalım neler değişecek. Meriç kılıklı herife de fazla kafayı takma cok üstelerse rest çek ya da sende aynı şeyi yap, takma bu kadar da sokakta insandan bol ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bella said: senko said: ahh bella demiş bile kızlar sux erkekler sux. yer yer lezbiyenler ve gayler bile sux. lezbiyenler ve gaylerde erkek ve kızlar senko. 3. ve 4. cins değiller. AHAHAHAHAHAHA hayır onlar undefined living object Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bella said: Fistan said: Sözlerimi geri alamam Yazdiiimi yeniden yazamam Çaldiiimi baitan çalamam Bir daha geri dönemem asfasdfs paticikte bitmesi gerekenler by fistan Fistan said: Bitsin: ciddi konu trollemeleri . . . aferin bella ben dikkat etmemiştim :D. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu fistan bey asdşlkasdşlkasd ukalalık bedava tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Hadi arayan adam yüzsüz. Fakat , kusura bakmada kız arkadaşında normal deği. Konuşmak zorunda değil ki , özellikle sen bundan rahatsız oluyorsan. Onun için herşeyden vazgeçtim demişsin. Peki kız arkadaşın senin için bir topaçtan vazgeçemiyormu ? Geçemiyorsa , senden geçmiş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 adamı dövme. bi gün oturun bi yerde. adamı çağır. adamın karşısında kızla sarmaş dolaş otur. adamın da ağzının suyu aksın ha ben yapmam böyle bişey o ayrı sdjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Yokmu yakin kiz arkadaslarin..soyle onlara seni arasinlar devamli..figth fire with fire..anlayacaktir durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ben olsam once kiza kesinlikle bi daha o lavukla gorusmuyceksin derdim he bi sekilde gorusurlerse once kizi rencide edip ayrilirdim sonra gidip o lavugu komaya sokardim rahatlardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bence de bazen ağırlığın konması gerekiyor. Belki kız arkadaşın biraz seni kıskandırmak istiyordur. Hayır görüşmeyeceksin diye ciddi bir tavır hoşuna gidebilir. Tabii eğer diğer çocuğu duygusal rahatlamaları için kullanıyorsa. Ki zaten böyle bir durumda kızı ortaya salman hiç doğru olmaz. Yıpranmış bir ilişkinin sonunda Meriç Bey kızı kısa süreli bir ilişki de yaşayacak olsalar, kapacaktır. Yok ama normal bir arkadaşlıkları varsa rahat bırakman en iyisi olur. Sonuçta onunla değil, seninle birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 elemanı gidip uyarmak en iyisi. tabiki bi tane uyarı atışı yapasın ki arkadaş uyarını ciddiye alsın.manita senin zaten al karşına konuş ben bu herifle görüşmeni istemiyorum yerler arkadaşını ben gidim drek üstüne atlayacak tarzında şeyler söylersen ve kız arkadaşınında algılama kapasitesi varsa olay tatlıya bağlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 @Dragonutopia: var olmazmı direk tribe bağlıyor. geçen gün (pardon ama)dı...ıt yaparken eski kız arkaşım mesaj attı telefona baktım oda gördü. Yazdığıda öss sonuçların nasıl. "hadi gidelim sıkıldım" dedi bana tam ortasındayken.. @Mangal: görüşmiyceksin diye yüz bin defa dedim "ben ona karşı bişey hissetmediğim sürece sorun yok" diyor ne lan bu yakında olacak olan çocuğun ağzını burnunu dağtıcam kaçarı yok @Atsumichi: herif tam bir loser konuşsam direk gidip benim hatuna can beni aradı zart zurt yumurliycak ipne.. bu meriçlerin hepsinin ağzını burnunu kırasım geliyor ister benim sevgilim olsun ister bi arkadaşımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bence kız senden sıkılmış gerçekten istemediğini bildiği halde hala görüşüyorsa ömrü bitmiş ilişkinin. gider yap etkili olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ya bu her problemde ayrıl diyenler her şeyi çok mu idealize yaşıyor ilişkilerini merak ediyorum kaç sevgilisi olmuş ne kadar süre sürmüş ilişkileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar