Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sessiz kalamam artık

Privhunter

Öne çıkan mesajlar

Kız sana aşıksa diyeceğin şey belli zaten.Ya onla görüşmiyeceksin yada benle diye resti çekiceksin.

Yada sende yakın bi kız arkadaş yapcan kendine kızda kıskançlıktan çatlıyacak ve görüşme cart curt ettiği zaman ise sen benim lafımı dinleseydin zamanında bende seninkini dinlerdim diyeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

kızlar etrafında öyle çocukları tutmayı çok seviyo heralde ego meselesinden . kız dediğin söz dinler ya bişeyi sevgilisi istemiyosa onu yapmaz mantık çerçevesinde . ya sıradan bi çocuk yani hani konuşmasa ne kaybetcek ama işte orda hatuna söz geçirebilmek önemli yoksa o ona yazan 10 çocuklada konuşur
Sosyal ağlarda paylaş

Privhunter said:

Bu kız için hayatta vaz geçmeyeceğim şeyleri tek kalemde sildim

Silmiceksin , takmıcaksın fazla kafaya , kendinden ödün verme , gözün dışarıda olsun , hep daha fazlasını iste. Bak bakalım neler değişecek. Meriç kılıklı herife de fazla kafayı takma cok üstelerse rest çek ya da sende aynı şeyi yap, takma bu kadar da sokakta insandan bol ne var ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

Fistan said:

Sözlerimi geri alamam
Yazdiiimi yeniden yazamam
Çaldiiimi baitan çalamam
Bir daha geri dönemem
asfasdfs

paticikte bitmesi gerekenler by fistan

Fistan said:

Bitsin: ciddi konu trollemeleri
.
.
.

aferin bella ben dikkat etmemiştim :D.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu fistan bey asdşlkasdşlkasd

ukalalık bedava tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi arayan adam yüzsüz. Fakat , kusura bakmada kız arkadaşında normal deği. Konuşmak zorunda değil ki , özellikle sen bundan rahatsız oluyorsan.

Onun için herşeyden vazgeçtim demişsin. Peki kız arkadaşın senin için bir topaçtan vazgeçemiyormu ?

Geçemiyorsa , senden geçmiş demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de bazen ağırlığın konması gerekiyor. Belki kız arkadaşın biraz seni kıskandırmak istiyordur. Hayır görüşmeyeceksin diye ciddi bir tavır hoşuna gidebilir. Tabii eğer diğer çocuğu duygusal rahatlamaları için kullanıyorsa. Ki zaten böyle bir durumda kızı ortaya salman hiç doğru olmaz. Yıpranmış bir ilişkinin sonunda Meriç Bey kızı kısa süreli bir ilişki de yaşayacak olsalar, kapacaktır. Yok ama normal bir arkadaşlıkları varsa rahat bırakman en iyisi olur. Sonuçta onunla değil, seninle birlikte.
Sosyal ağlarda paylaş

elemanı gidip uyarmak en iyisi. tabiki bi tane uyarı atışı yapasın ki arkadaş uyarını ciddiye alsın.manita senin zaten al karşına konuş ben bu herifle görüşmeni istemiyorum yerler arkadaşını ben gidim drek üstüne atlayacak tarzında şeyler söylersen ve kız arkadaşınında algılama kapasitesi varsa olay tatlıya bağlanır.
Sosyal ağlarda paylaş

@Dragonutopia: var olmazmı direk tribe bağlıyor. geçen gün (pardon ama)dı...ıt yaparken eski kız arkaşım mesaj attı telefona baktım oda gördü. Yazdığıda öss sonuçların nasıl. "hadi gidelim sıkıldım" dedi bana tam ortasındayken..

@Mangal: görüşmiyceksin diye yüz bin defa dedim "ben ona karşı bişey hissetmediğim sürece sorun yok" diyor ne lan bu yakında olacak olan çocuğun ağzını burnunu dağtıcam kaçarı yok

@Atsumichi: herif tam bir loser konuşsam direk gidip benim hatuna can beni aradı zart zurt yumurliycak ipne..

bu meriçlerin hepsinin ağzını burnunu kırasım geliyor ister benim sevgilim olsun ister bi arkadaşımın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...