keyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 soyle birsey yapmaya calısıyorum ama nasıl yapılcagını bilmiyorum.bir tas olucak oraya tıkladıgım zaman serial idini verdigim bir iteme tag atıcak baska biri geldimi o tasa tıkladımı gene serial numarasini verdigim itemin o tagdan olup olmadıgını arıcak eger var ise tag var yazıcak eger yoksa tag yok dicek tag atcak..nasıl yapabilirim acaba?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 tag v3r? :D olmuyormu sonra check ettirirsin if tag 0 diye falan 0 sa alır 1 se alamaz öle yap yada ben anlamadım[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Önce itemi alana tag at mesela hedere sonra taşa dclick altına bu nu koyarsan olur . if (=1) src.sysmessage="Bunu bir daha kullanamazsın" return 1 Gibi bişey yapabilirsin ama anlatmak istediğini o kadar karışık yazmışsınki umarım doğru anlamışımdır.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Larethian, o arkadaşın dediği script seni aşar.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 on=@dclick if ( == 1) src.sysmessage Olmadi simdi burasina tiklamislar else more1 1 try uid..tag.netagibu 1 src.message aha basardin len wow :) endif [signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com [Bu mesaj Tcpip tarafından 09 Haziran 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 serial hedeleri bkz if () src.sysmessage Olmaz Iııh else src.sysmessage Buyur Gec tryp 1 uid..tag.olemi ole endif tryp 1 yerine olmazsa try ıda denersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 try ne tryp 1 ne? onlar olmadan yaparsak ne olur?[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 tryp 'try plevel' degil mi, tryp 1 demenin ne manasi var, guestler kullanmasin diye mi?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Scriptin amacini belli bir yerden sonra ben de anlamadim bu arada, biraz daha aciklayici ve noktalamali bir sekilde yazarsan belki yardimci olabiliriz?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: _GaRGoYLe_, 09 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: Larethian, o arkadaşın dediği script seni aşar. Bu adam ne denir şimdi illa biri birine saldıracak ya . Mümkünse sen yazda görelim yok eğer ben anlamıyorum diyorsanda susacaksın oturacaksın ekrana bakacaksın ha yazarım diyorsanda yazacaksın buraya yardımcı olacaksın bu işler öyle birbirine saldırmayla olmuyor beni tanımadan bilmeden konuşmayacaksın elimden geleni yapmaya çalışan biriyim en azından bok atan biri değilim senin gibi. Topic açan arkadaşım ne istediğini ayrıntılı anlaşılır bir biçimde özelime gönder yada buraya yaz bende sana istediğini vereyim.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Baggio, 09 Haziran 2004 18:05 tarihinde demiş ki: tryp 'try plevel' degil mi, tryp 1 demenin ne manasi var, guestler kullanmasin diye mi? yetki ile alakalı sorun oluodu sanırım bazen zaten olmazsa demişim said: TaZmAnYaK, 09 Haziran 2004 18:02 tarihinde demiş ki: try ne tryp 1 ne? onlar olmadan yaparsak ne olur? try orda uid..tag.hede i resolve ettirebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar