Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir itemden diger iteme

keyn

Öne çıkan mesajlar

soyle birsey yapmaya calısıyorum ama nasıl yapılcagını bilmiyorum.bir tas olucak oraya tıkladıgım zaman serial idini verdigim bir iteme tag atıcak baska biri geldimi o tasa tıkladımı gene serial numarasini verdigim itemin o tagdan olup olmadıgını arıcak eger var ise tag var yazıcak eger yoksa tag yok dicek tag atcak..nasıl yapabilirim acaba?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Önce itemi alana tag at mesela hedere sonra taşa dclick altına bu nu koyarsan olur .

if (=1)
src.sysmessage="Bunu bir daha kullanamazsın"
return 1

Gibi bişey yapabilirsin ama anlatmak istediğini o kadar karışık yazmışsınki umarım doğru anlamışımdır.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_GaRGoYLe_, 09 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
Larethian, o arkadaşın dediği script seni aşar.

Bu adam ne denir şimdi illa biri birine saldıracak ya . Mümkünse sen yazda görelim yok eğer ben anlamıyorum diyorsanda susacaksın oturacaksın ekrana bakacaksın ha yazarım diyorsanda yazacaksın buraya yardımcı olacaksın bu işler öyle birbirine saldırmayla olmuyor beni tanımadan bilmeden konuşmayacaksın elimden geleni yapmaya çalışan biriyim en azından bok atan biri değilim senin gibi.

Topic açan arkadaşım ne istediğini ayrıntılı anlaşılır bir biçimde özelime gönder yada buraya yaz bende sana istediğini vereyim.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 09 Haziran 2004 18:05 tarihinde demiş ki:
tryp 'try plevel' degil mi, tryp 1 demenin ne manasi var, guestler kullanmasin diye mi?

yetki ile alakalı sorun oluodu sanırım bazen zaten olmazsa demişim

said:
TaZmAnYaK, 09 Haziran 2004 18:02 tarihinde demiş ki:
try ne tryp 1 ne?
onlar olmadan yaparsak ne olur?

try orda uid..tag.hede
i resolve ettirebilmek için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...