Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 draedan: Sallanmaz iste..... Sadece ırktan oyuna bir guzel donulur. Ha 1 ay oynanır, ondan sonra "amaaan aynı oyun, aynı seyler" denir, o ayrı :) Worgen bu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Bluerain said: draedan: Sallanmaz iste..... Sadece ırktan oyuna bir guzel donulur. Ha 1 ay oynanır, ondan sonra "amaaan aynı oyun, aynı seyler" denir, o ayrı :) Worgen bu ya... tek sorun worgen değil.eski instanceların gelmesi de ayrı bi heyecan.azeroth gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Valla benim tek sorunum worgen.. instance-pve insanı olamadım zaten hic bi zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Pandaren gelirse horde gelir bunu söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Goblinden iyi AH alt olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar