eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 link Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik belirlediği “tavan fiyat”ı artırdı. EPDK, 18-20 Temmuz tarihlerinde geçerli olmak üzere, akaryakıt bayi tavan fiyatlarını 3-4 kuruş artırarak 95 oktan kurşunsuz benzin için litrede 3,16 liradan 3,19 liraya, motorinde 2,53 liradan 2,56 liraya, kırsal motorinde de 2,40 liradan 2,44 liraya yükseltti. Vergiler dahil akaryakıt dağıtım tavan fiyatı 95 oktan kurşunsuz benzin için litrede 3,04, motorinde de 2,39, kırsal motorin için ise litrede 2,28 lira olarak belirlendi. Daha önce akaryakıt dağıtım tavan fiyatı kurşunsuz benzin için 3,01, motorin için 2,35, kırsal motorinde litrede 2,24 lira düzeyindeydi. ÖTV ZAMMI İLE YÜKSELMİŞTİ Hükümet geçtiğimiz günlerde motorin ve fuel oilde maktu özel tüketim vergisi (ÖTV) tutarları yüksek oranlarda artırmıştı. Yapılan zamlar sonrasında benzine yaklaşık 23 kuruş, motorine de 18 kuruş zam gelmişti. Akaryakıt firmaların zamlar sonrasında açıkladıkları yeni fiyatları ile 2.92 liradan satılan kurşunsuz benzinin litre fiyatı yüzde 8'e yakın bir artışla 3.15 liraya yükselmişti. Motorin fiyatı da 2.35 liradan 2.53 liraya çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 kreme de gerek duymuyolar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Arabayı satalım kurtulalım anasını satayım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Tenekeadam said: Arabayı satalım kurtulalım anasını satayım be. sat kurtul valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 kaça satıyon ? bide kaç model kaç kilometrede ilgilenebiliriz yaz buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 saniyede çalışan mahmut ustanın suyla çalışan otomobil yaptığı haberleri çıkmadı mı lan hala haberlerde. oysa her sene yaz sezonunda bu tarz haberler çıkardı. bu zamların üstüne birde daha etkileyici olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 oleyyy yaşasın zam gelmiş... para patıyordu cebimde, ağaırlık olmuştu ben de ne yapsam diyordum... çok mutluyum... :) bu tepkiyi bekliyorlar zannedersem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 kermit said: kaça satıyon ? bide kaç model kaç kilometrede ilgilenebiliriz yaz buraya. Satmam agali.Daha iyisini alacak param yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Abi bilsem depoyu doldururdum ya :S bunları önceden haber alma şansımız filan oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 dün ankara dönüşü opetde aldım bende haberini :) 2,56 yı görünce aa ne güzel dedim. Bu arada uygun istiyorsanız Shellde euro disel 2.4 hala yani en son cuma günü fiyatı yeni çıkardıkları katkılı disel ile araya fiyat farkı koymak için. Alt bilgi olarak geçmek istedim :) Birde yapıkredinin kampanyasından yararlanmak isteyen arkadaşlar var ise yüklenen 30 ytl puan 16 ağustosda geri alınıyor o tarihe kadar harcamanız gerekiyor. Zam ile ilgili ötv zammında yeterince yorum yapmıştım genel bilgi verip kaçarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 başlık olacak o kadar gibi olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Tenekeadam said: kermit said: kaça satıyon ? bide kaç model kaç kilometrede ilgilenebiliriz yaz buraya. Satmam agali.Daha iyisini alacak param yok malesef. Yenisini alsan da yine aynı benzini kullanacaksın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bir ek bugünde gene 1 kuruş zam geldi :) yavaş yavaş kurbağa pişirir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 3.20 oldu nalet benzin,dizel 2.57 böle bişi yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar