Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Yanlışlıkla[nasıl diye sormayın(:P)] ubuntu ve doğal olarak grub'ın bulunduğu partition'ı windowstayken formatladım. grub da gittiği için windowsa da ulaşamıorm. grub error 17 veriyordu sanırım. şimdi çıkmak zorundayım araştırcak vaktim yok şuraya bi yazı vereyim dedim de: 1- mecidiyeköy'de ubuntu cd'si temin edebileceğim bir yer var mıdır? 2- o partitiona tekrar ubuntu kurmadan grub'ı nasıl düzeltebilirim, live cd ile olabilir sanırım bunun için howto falan linki alabilirsem işim çok hızlanır sevinirim. 3- acaba laptopun recovery dvdsi ile windowsun boot hedesini repair edebilir miyim? tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 1. soruyu bilmiyorum, 2. soru evet ama yöntemi hatırlamıyorum 3. soru evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Super Grub Disk ile boot grub tamir edebilirsin ve/veya windows bootloader'ını düzeltebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 How to lazımsa, en açık haliyle şu var: http://forum.ubuntu-tr.org/index.php?topic=192.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar