ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=rDjSVdFjCYc İlginçmiş, Türkiye'nin turizm için tanıtım reklamları hesabı sadece en şık, en parlayan yerler gösterilmiş haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 eh, ben hiçbir ülkenin tanıtım reklamında arka sokakları, sapıkları hırsızları, gaspçıları, çevre kirliliğini flan gösterdiğini görmedim... garip bi yorum olmuş seninki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 niye yapmamışlar diye eleştirmiyorum ki zaten, ben tanıtım yapacak olsam ben de öyle yapardım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Turizmle değil ekonomiyle alakalı ve sadece istanbulla sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 başarılı olmuş gerçekten. Akdeniz ege sahillerini göstermekten ileri gitmişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 istanbulla sınırlı değil, ekonomiyle alakalı turizmle değil, ekonomiyle alakalı olunca istanbulla sınırlıymış gibi durmuş. ama araba fabrikalarından tut vestel fabrikalarına hiç biri istanbulda oldugunu sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 türkiye değil de istanbul'un tanıtımı olmuş sanki. trafiğini gösterseymişler en azından bari. hayat mı yaşıyoruz kabir azabı mı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 neye takıldınız bu kadar anlamadım ehaha, halbuki laleli hatunlarını tanıtıyor alttan alttan; görememişsiniz alskıjflasd vestel city manisada bu arada, istanbulla sınırlı değil yani aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 İlk 1 dakikasını izledim, Türkiye bilim ilim irfan yuvası olmuş ya dedim. Ben bile etkilendim. Elin, is Turkey in Africa meyt ? Do u have camels in Turkey dawg diyen ecnebisi izlerse kesin inanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 WoW konuşmaları gibi geldi bunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 "Over one million mobile phones purchased every month" Yuh ya, gel gör ki tüketimle olmuyor bu işler, neden Türkiyeden bir nokia çıkamıyor. Ekonomi çok kuvvetli ama Türkiye bi japonya amerika gibi olsun istiyorum sürekli üretim yapmadan geleceği garantiye almak mümkün olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bir iki ay önce izlemiştim üniversiteli gençliğe kıl olmuştum yine izledim yine kıl oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 video yu ingilizler yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bu açıdan fotoğraf veya video çekmek mecburi mi arkadaş. her yerde görüyorum istanbulla alakalı bişey olduğunda. http://img166.imageshack.us/img166/2186/adlee.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 hayır üretimi, fabrikaları falan gosterecekse zaten istanbul'u gostermesin. gebze'yi, izmit'i, izmir'i, bursa'yı falan göstersin. ama yok sehirdi, bogazdı, kız kuleysiydi falan diyosanız bunun daha dogusu var, egesi var, akdenizi var. kesfedilmemis nefis koylarımız, tertemiz denizimiz vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 toggie said: kesfedilmemis nefis koylarımız, tertemiz denizimiz vs var. adamlarda keşfedememiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ya lafın gelisi soyledik iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 toggie said: kesfedilmemis nefis koylarımız, tertemiz denizimiz vs var. Bu direk böyle ilkokul hayat dersinde söylenen. Türkiye nin çok potansiyeli var tarzı cümlelerden biri olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Thugsta said: toggie said: kesfedilmemis nefis koylarımız, tertemiz denizimiz vs var. adamlarda keşfedememiş işte ahahahahahahah:D abi neden böyle güldüm bilmiyorum ama gözümden yaş geldi resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Yakın Türkiyenin tanıtımı için avrupaya yeni bir kanal açılacak işallah bunların kat kat iyilerini ve Türkiyenin her noktasının tanıtılacağı national geographic ayarında bi kanal yanına geçecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 kime yapmıslar bu videoyu anlamadım ben turist olsam gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 turistlere hitap eden bi film değilki zaten. gidip ford fabrikasını mı görcen :D hani daha çok abi bizimde ekonomimiz iyi, bizimde yüksek yüksek binalarımız var, biz de tv buzdolabı yapıyoruz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 eziklikten baska bişey değilmiş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 İngiliz ihracatçılara yönelik yapmışlar abi videoyu, turist ne alaka :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 turist olsam valla gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar