Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ulan 6 milyar insan ad soyad söylüyor 150m tane çekik gözlü bücür soyad ad diyorsa banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bızde baarsak yıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bence Cüce haklı. Yarın öbür gün elin çekik gözlü caponu bana gelse "Selamın aleyküm aydın emre kardeş" dese o fotoğraf makinesini monte ederim bi tarafına. Türkiye'ye gelmişsin o kadar yoldan hayvan herif, selam vermeyi öğrendin de isim söylemeyi mi öğrenemedin derim. Ama sonra bi çay ısmarlarım gönlünü alırım, "Gel hadi gel, Türk misafirperverliği" derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 hemen gelip agirligimi koyayim az oyanamadim bu oyunu kagero deception adli oyunun nadide hatunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 aaa gerçekten doğru, esrar çözüldü. :) yalnız adamda utanma sıfırmış, bir bardak soğuk su içer 2000$ üstüne artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ee abi bi yaptirimi olur heralde adamın bu yaptıgına karşılık. tacını falan geri alirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 diskalifiye etmisler eet . geri alinmis para odulude. site de ozur dileyip sirayi degistirmis. farkedip mail atan baskalarida olmus. http://www.kingston.com/turkey/hyperxgirl/winners.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Eleman tam çakalmış yanlız 11 senelik ps1 oyunundan çarpmış hatunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 nakerebanarimasen said: hemen gelip agirligimi koyayim az oyanamadim bu oyunu kagero deception adli oyunun nadide hatunu Nasil kutlu bir insansin sen.. Rahatladim valla. Seneler once megersem PS1 oyununun hatunu desktopimi susluyormus :D Dur oyunu bulayim da oynayayim o zaman ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Hatunun ismi de "Rain" mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 2000 ödüllü yarışmayı nası böle boktan çizimler kazanmış çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 5 kişi katılmıştır. Onlarda ödül almışlardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar