Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İbrahimovic-Barcelona & Eto'o-İnter

Masticore

Öne çıkan mesajlar

100 kişiye sorsan kaç tanesi dünyanın en iyi forveti olarak Etooyu gösterir ki?Yada bir orta saha düşünün misal Diarra adam mükemmel bir ön libero yada Essien keza öyle.Kimsede çıkıp dünyanın en iyi orta sahası demezler bu adamlara.Gittikleri her takımda başarılı olurlar ama 1 numara sıfatını alamazlar.Ibrahimovic, C.Ronaldonun forvet versiyonu bir şekilde. C.Ronaldo da çok bencil oyuncu ama top cambazı.Günümüz futbolunda zaten herkese güç,kondisyon yükleyebilirsin ama teknik biraz allah vergisi bir olgu.Etoo'ya zaten kimse kötü futbolcu demiyor.Çok üst düzey bir futbolcu ama geniş alan topçusu o.Dar alanda bu kadar başarılı olacağını düşünmüyorum.Forvetleri,forvet yapan arkalarındaki orta saha sonuçta.Son 5 sezondur Barcelonanın orta sahası da ortada.105 gol atmış Barcelona da Etoonun asisti 4 ve bencil diye İbrahimovice deniyor.Bu noktaya da ayrıca dikkat çekmek istiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Adama bencil diyorsunuz italya'da 10 asist yapmış.
Bi yanında messi bir yanında henry olunca asist yapılamıyor mu? O nasıl bir mantık ben bile asist yaparım o adamlara ne olucak... =) Bi ara pası atamamış,kafayla bi top indirememiş bi verkaça girememiş Eto'o. Bencil İbo'da sırf istatistiğe yansısın diye asist yapmıştır zaten...
Yahu adam çalım atabiliyorsa böyle bi yeteneği varsa atıcak tabiki.Futbolda adam eksiltmek kadar önemli bişey var mı?
Ha Hasan Şaş gibi atıyor olsa tamam haklısınız da adam rakip kaleye doğru gidiyor yani...
Neyse hepiniz haklısınız Barca yönetimi ve Guardiola'da salak. Eto'o yu gönderip dünyalar kadar para ödeyip ibo'yu alıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

adamın bi yanında henry bi yanında messi oynuyor abi, kac tane assist yapacak etoo.

genıs alan topcusu diyorsun, etoo nun ceza sahası icinde uzerinde 2 defans varken attıgı goller ortada.

duserken gol atiyor adam.

ibo cok overrated bana gore.

Asıl yanında gol atacak adam varsa gerekirse asistte yaparsın gönül rahatlığıyla.Messi de Henry de aşağı kalmazlar yani gol konusunda.İbrahimovic kime atacak?Julio Cruz?D,ego Milito?Hernan Crespo?O mantıkla bakarsan İbrahimovicin tabiki bencil oynaması gerekiyor o takımda.Bu 3 adamı toplasan İbrahimovic etmiyor çünkü.Messi zaten Etoodan iyi,Henry için yorum yapmayacağım.Eski Henry değil sonuçta ama İnter takımındaki İbrahimovicin 3 partnerinden de kat ve kat üstün...
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:

seneye gs şampiyon olamazsa üyeliğimi sildiricem demiştim. buna real madrid'i de ekleyin, barça bu hamlesiyle ligi kaybetmiştir. bağıra bağıra söylüyorum arşivleyin isterseniz sizin bileceğiniz iş..

GALATASARAY VE REAL MADRID SENEYE LİGLERİNİ ŞAMPİYON OLARAK BİTİREMEZLERSE, BU ÜYELİĞİ SİLDİRECEĞİME ŞEREFİM VE NAMUSUM ÜZERİNE YEMİN EDERİM.

Gitmiş account.Yenisi aç sen şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

ibo cok iyi transfer bence. Adami dogru duzgun izlemiyorum yillardir italya ligine uyuz oldugum icin. Artik her hafta izleyebilecegim :tu:

Benim iyi transfer konusunda şüphelerim var aslında.Adam interde amc-fc-sc gibi pozisyonlarda istediği gibi oynuyordu maç içinde.Özgürdü ve tekti,istediğini yaptı hep.Barça'da düzen belli sistem belli oynıyacağı yer belli.Yani interdeki kadar özgür olup topla oynayamayacağı kesin.İşte bu noktada takıma iyi adapte olursa yılın transferi olur.Olamazsa 2.sezon başka bir takıma gider bence.
Sosyal ağlarda paylaş

[
Cantona said:

seneye gs şampiyon olamazsa üyeliğimi sildiricem demiştim. buna real madrid'i de ekleyin, barça bu hamlesiyle ligi kaybetmiştir. bağıra bağıra söylüyorum arşivleyin isterseniz sizin bileceğiniz iş..

GALATASARAY VE REAL MADRID SENEYE LİGLERİNİ ŞAMPİYON OLARAK BİTİREMEZLERSE, BU ÜYELİĞİ SİLDİRECEĞİME ŞEREFİM VE NAMUSUM ÜZERİNE YEMİN EDERİM.

Tek maçtan yatcan bence :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

Buyse said:

ntvspor cıngıllarında bi laf vardı. gerrard ve lampard mükemmel futbolcu ama cantona bir sanatçıydı diye.

eto mükemmel bir futbolcu ama ibo sanatçı

o kadar tespit yaptık arka sayfanın dibinde kaldı ühühü

sanirim Gascoigne diyordu cantona degil.
Sosyal ağlarda paylaş

licktv said:

Dev takasa Eto'o engeli

Geride bıraktığımız sezon satış listesine konulan ancak takım bulamayınca Barcelona'da kalan ve La Liga'nın en golcü isimlerinden biri olan Eto'o, Katalan ekibinden intikamını alıyor. Geçtiğimiz günlerde Manchester City'nin teklifini geri çevirerek başkan Laporta'nın tepkisini çeken Kamerunlu, şimdi de Inter'e gitmeye yanaşmıyor.

Ronaldinho ile yaşadığı sorunların ardından takımın ahengini bozduğu gerekçesiyle Barcelona'da istenmeyen adam ilan edilen Eto'o, gönderilmek istenmiş, ancak hiçbir takımla anlaşamayınca Katalan ekibinde kalmıştı. Kamerunlu futbolcu, Guardiola ile başta anlaşamamasına rağmen, takımın en golcü ismi olmuş ve üç kupa ile kapatılan sezonun en önemli isimlerin biri durumuna gelmişti.

Sezonun bitmesiyle birlikte golcü için Barcelona ile ilk olarak Manchester City görüştü ve 45 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Barcelona Başkanı Laporta'nın da çok istediği transfer Eto'o'nun City'yi reddetmesi üzerine gerçekleşmedi.

Laporta bu kez de Ibrahimovic'i transfer etmek için Inter'e 45 milyon euro ve Eto'o'yu önerdi. Hleb'i de kiralık vermeyi kabul eden Katalan ekibi, İtalyanlarla anlaşmaya varırken, Kamerunlu son anda yine sahneye çıktı ve Inter'den yıllık 10 milyon euro istedi. İtalyan ekibinin bu isteği kabul etmesi beklenmezken, Eto'nun ikinci isteği de Barcelona'yı şoka soktu. Transferin gerçekleşmesi için Barcelona'dan 15 milyon euro komisyon isteyen Eto'o Laporta'nın başını ağrıtmaya devam edecek gibi görünüyor.

(Ligtv.com.tr)

Bu haber gerçekse.(%15-20 arası gerçek olma ihtimali.)Helal olsun etoo.Sana malmışsın gibi davrananların, suratına suratına vur.
Bitir sözleşmeni bedava git.
Sosyal ağlarda paylaş

hakikaten ya. yapmasın böyle şeyler. Hiç sevmiyorum bu adamı. Bence onun kafasında şu var kesin (ya adamlara bak bizi ibrahimovic'e karşılık eşantiyon gibi takas ediyorlar ben bu hallere düşecek adammıyım vs...) gibi düşünceler vardır kesin. Cok kendini beyenmiş bu adam ya.

Niye helal olsun eto'o fln diyorsun anlayamadım. Barcelona eto'o ya adam gibi teklif geldide satmadımı. (Gerçi adam gibi teklif geldi kendi gitmesi doğru Bknz:Man city ) Eto'o 2 senedir gitmek için pislik yapıyor ama bu hepsinden'de pis oldu.

Kime gitmeyi düşünüyor anlamadım ???? Şöyle bir düşünürsek , dünya klüplerinden transferini yapan yaptı bi dev klüp inter kaldı. (Milan'a gidemez zaten ronaldinho ile kanlı bıçaklı)
Sosyal ağlarda paylaş

Ne demek "kime gitmek istiyor anlamadım", gitmek istemiyor belki bir yere? Kulübü onu vermeye karar verdi diye adam gitmek zorunda mı? İtalya'ya gitmek istemez, Inter'i sevmiyordur, önerilen kontratı beğenmemiştir, bin tane sebebi vardır yani. Serbest kaldığında da 50 tane kulüp üşüşür başına, merak etmeyin. Eto'o gibi adamın olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide Barca şu takıma gidiceksin diye zorlamadı ki. City istedi sattılar Eto'o istemedi,İnter'e sattılar istemedi. E Real zaten istemez nereye gitmek istiyor Eto'o bey onu söylesin madem.
Yani Eto'o yu eto'o yapan Barca.Haklı olarak bedavaya gitmesindense 3-5 bişey getirisi olsun istiyorlar. Eto'o nun yaptığı ayıp başka bişey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen oyuncuna hiç fikir sormadan FM oynar gibi kendi kendine "alın bizim zenciyi" dersen, böyle public vetoyu yer rezil olursun. Önce bir fikir alsalardı, veya çok satmak istiyorlarsa satılığa çıkarsalardı.

Kulübe 10 teklif gelir, kulüp hepsini kabul eder de adam inatla gitmez, tamam gereksiz pislik derim. Ama Man City'e kim gider Barcelona'dan kalkıp da ya, Abramovic özentisi şımarık Arap şeyhinin oyuncak takımı işte. Man Utd, Arsenal falan der gibi tavrınız. İnter ile olan 20 koşula dayanan anlaşmaya da adam uymak zorunda değil yani.

Eto'o Mallorca'da tanındı bu arada, büyüklerden Barcelona kaptı sadece, öyle Barcelona yaratmış değil adamı yani. Çoğunluk orada (ve hatta PES ile) tanıdı tabii o başka.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Adamın sözleşmesi var.Bitirip daha fazla yıllık ücrete başka yere transfer olabilir.Bu en doğal hakkı.

Oyuncular artık köle değil.İstemezse gitmez.

Öyle klübüme para kazandırım falan bizde olur.

Bizde mi oluyor klube para kazandırayım da öyle gideyim mantığı.Türkiye ligi ve bu ligte oynayan futbolculardan bahsediyoruz dimi:)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Ne demek "kime gitmek istiyor anlamadım", gitmek istemiyor belki bir yere? Kulübü onu vermeye karar verdi diye adam gitmek zorunda mı? İtalya'ya gitmek istemez, Inter'i sevmiyordur, önerilen kontratı beğenmemiştir, bin tane sebebi vardır yani. Serbest kaldığında da 50 tane kulüp üşüşür başına, merak etmeyin. Eto'o gibi adamın olsun.

Bi dakika ya eto'o kendi gitmek istemiyormu ? Benim bildiğim eto'o kendi de gitmek istiyordu. geçen sene Podyum mankeni gibi geziyodu Özbekistana bile gitti kendini transfer etmek isteyen klup için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...