|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Çok önemli adamsın ya, herkes merakla beklicek şimdi üyeliğini iptal edicen mi etmicen mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 kimse beklesin diye demiyorum, kendi kendime girdiğim bir iddia bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Cantona said: kimse beklesin diye demiyorum, kendi kendime girdiğim bir iddia bu. Yeni üyelik açarsın.Dünyanın sonu sanki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 PZero said: ibo kariyeri boyunca kaç gol atmişsa eto onu 1 sezonda atar . barca tarihinin en yanlış transferini gerçekleştirmiş . bu sene işleri zor dua etsinler cl de bizim gurubumuza düşmesinler harcarız bu barcayı .. Ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ibrahim üzülmez-messi off, baştan kaybediyorsunuz, ibrama falan kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 PZero said: ibo kariyeri boyunca kaç gol atmişsa eto onu 1 sezonda atar . barca tarihinin en yanlış transferini gerçekleştirmiş . bu sene işleri zor dua etsinler cl de bizim gurubumuza düşmesinler harcarız bu barcayı .. Epic yorum. Düşse de seyretsek harbi parçalarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ibo ciddi bir oyuncu biraz bencilligi disinda hicbir artisi yok ama o bencilligide italyadaki futbol stiline bagliyorum.. Ispanyada kendisinden bir rekor bekliyorum acikcasi.. Diger yandan barcelonada forvet e beni koysan 7-10 arasi gol atarim diye dusunuyorum :) ibo bence 30 golun altina duserse basarisiz olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 seni barça forvetine koysak 20. dakikada sahada bayılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 gellidus said: Diger yandan barcelonada forvet e beni koysan 7-10 arasi gol atarim diye dusunuyorum :) ibo bence 30 golun altina duserse basarisiz olur :) Çok epic gidiyor konu, sağlam yorumlar çıkıyor bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Pzeronun futbol ışığında aydınlandığım için kendimi şanslı hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Cantona said: seneye gs şampiyon olamazsa üyeliğimi sildiricem demiştim. buna real madrid'i de ekleyin, barça bu hamlesiyle ligi kaybetmiştir. bağıra bağıra söylüyorum arşivleyin isterseniz sizin bileceğiniz iş.. GALATASARAY VE REAL MADRID SENEYE LİGLERİNİ ŞAMPİYON OLARAK BİTİREMEZLERSE, BU ÜYELİĞİ SİLDİRECEĞİME ŞEREFİM VE NAMUSUM ÜZERİNE YEMİN EDERİM. "Üyeliğini sildirmek" diye bir şey yok Paticik'te arkadaşım, seneyi beklemeye gerek yok şeref namus için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ibrahimoviç'in marketi büyük . iyi bir futbolcu,performansı biraz daha iyi eskisine nazaran . fakat eto'o mu ibrahimoviç mi dersen orda işte ben bir soru işareti koyarım . barselona için 40 milyon avro para sayılmazsa, ayrıca istediği forvet tam özellikli bir cf'yse kafa atması falan tabi değecek bir transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Etoo nun kaybettiği konu aslında pazarlama da daha çok İbra'yı seven adamların bir çoğu onu nike reklamları sayesinde sevdi.Etoo ise pumaya bağlı olduğu için doğru düzgün reklam yüzü bile görmedi.Yani kısaca İbra nike ile tanrılaştırılırken etoo sadece etoo olarak kaldı. Üstüne ibranın attığı o klas golleri de sayarsak aralarında sanki çok büyük bi fark var gibi gözüktü.Aslında oluşan şey sadece güzel bi pazarlama stratejisi ve iki oyuncu arasındaki oyun farkı ibra daha teknik ve daha yönlü oynarken etoo sadece golü düşünen yırtıcı forvet ekolünden geliyor. Olay bu kadar basit aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 abi ibra diye kısaltmak nedir? ibo desen daha mantıklı duracak :) ben o kadar reklamın etkilediğini düşünmüyorum sonuçta Eto'o şova yönelik bir adam değil ve bu yüzden öyle reklam yıldızı olabilecek bir adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 İbo 35+0 maç 25 gol 7 asist. Eto'o 34+2 maç 30 gol 4 asist. geçen sezon lig istatistikleri bunlar. Eto'o 5 gol fazla atmış ibo 3 asist fazla.Nerdeyse eşit sayılır. Ama aradaki küçük minnacık fark ibo'nun italya'da. Eto'o nun ispanya'da oynamış olması. Futbol seyircisiyle var. Göze hoş gelen futbol oynayan oyuncular hep daha çok sevilir,daha çok seyircisi olur,daha çok para kazanır.Bu yüzden İbo daha çok para ediyor. İşin sportif yanındaysa Zlatan tekniğiyle ve pas yapabilen yapısıyla Barca'ya çok daha faydalı olacaktır. @Cantona: Real şampiyon olabilir evet ama emin ol bu Barca Eto'yu satıp İbo'yu aldı diye olmaz. Olursa CR9 ve Benzema'nın arkasını düzgün doldurmasıyla olur Real'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 eto > ibrahimovic diyenler, futbolu pes2009 dan takip edenler bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 etoda kötü değil bence pesde :) yürüyerek gidio adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ahaha çok iyi ya http://twitter.com/zlatans_offical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 eto pes2009daki en hayvan adam zaten ibrahimovicin özellikleri düşürmüşler ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 raistftw said: İbo 35+0 maç 25 gol 7 asist. Eto'o 34+2 maç 30 gol 4 asist. geçen sezon lig istatistikleri bunlar. Eto'o 5 gol fazla atmış ibo 3 asist fazla.Nerdeyse eşit sayılır. Ama aradaki küçük minnacık fark ibo'nun italya'da. Eto'o nun ispanya'da oynamış olması. Futbol seyircisiyle var. Göze hoş gelen futbol oynayan oyuncular hep daha çok sevilir,daha çok seyircisi olur,daha çok para kazanır.Bu yüzden İbo daha çok para ediyor. İşin sportif yanındaysa Zlatan tekniğiyle ve pas yapabilen yapısıyla Barca'ya çok daha faydalı olacaktır. @Cantona: Real şampiyon olabilir evet ama emin ol bu Barca Eto'yu satıp İbo'yu aldı diye olmaz. Olursa CR9 ve Benzema'nın arkasını düzgün doldurmasıyla olur Real'in. dedigin gibi biri italyada biri ispanyada oynamis Birde inter kac gol atti bilmiyorum ama barcelona 105 gol atti bu sezon yani onuda bence goz onunde bulundurmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bu arada kaka'nın ronaldo dan 3 4 kat daha faydalı olacağına inanıyorum ben. zidane 2 adam direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 raistftw said: Bi yol alın gidin. Futbol falan da izlemeyin daha haram size. Eto'o ile ibra'yı eşit görüyorsanız gerçekten futbol izlemeyin yani daha. Ne bileyim tenis falan izleyin... edit: Zegna da 2. kazım bombasını patlatmış kendi çapında. sana bi yol verelim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ikiside farklı tur forvetler, etoo daha guclu, yoktan pozisyon var eden bir adam cidden. ibonun da teknigi cok daha yuksek,neyse ya amma cok ibo fanboyu varmıs sanki adamın menajerıymıs gibi alınıyolar filan :) artık bol bol izleriz ibo nun bencilliklerini lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bencil oynıcak tabi adam aşmış tek başına takım hederöt hede bikbik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ntvspor cıngıllarında bi laf vardı. gerrard ve lampard mükemmel futbolcu ama cantona bir sanatçıydı diye. eto mükemmel bir futbolcu ama ibo sanatçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar