Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bütün Türk Warcraft oyuncuları mutlaka baksın

JFAMAP

Öne çıkan mesajlar

Omnipotent said:

hayır bu konuyu adam bir kaç foruma koydu ama tabi arada böyle 2 tane dandik insan topluluğu olan kesim illaki çıkacak türkiyede dandik insan çok var mapi yapaın kişi eurobattle, garena, dotaturkiye, weturkiye forumlarında sunduğunda insanlar ilgi göstermese bile emeği gördü ama burası görünüşe göre çoluk çocuğun olduğu yada olgunlaşmamış insanların olduğu yermiş

paticikmi ? bir daha asla.

özyancı mısın sen nesin, arkamda senin gibi 2 adam olsa avrupayı fethederim
Sosyal ağlarda paylaş

JFAMAP said:

Yorumlara bi bakayım dedim gerçekten Omnipotent arkadaşımınızın dediği gibi bir kalite farkı var

örnek 1: emeğiniz için sağolun ama map beni sarmadı
örnek 2: bok gibi map !

başka söz söyleme ihtiyacı hissetmiyorum.

üye kalitesi farkı.

paticigin türkiyede ne olduğunu bilen biliyor. siz daha kısa pantolon giyerken biz burada oyun oynuyor, gidip oyunlara script yazıyorduk.

kalitemizi eleştirmek siz bonzibuddy lere kalmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Gaap said:
paticigin türkiyede ne olduğunu bilen biliyo

evet

Fin said:
çok leş ya JFA pardon ama kolay gelsin

Gaap said:
boktan bir map, arkasında ise garena gibi yandanyemiş bi oluşum bulunması dahada kötü(td)

pronoit said:
fahişe madness yapsanıza w3 e

çok kalitelisiniz. ben bilmiyordum öğrenmiş oldum.

Gaap said:
siz daha kısa pantolon giyerken biz burada oyun oynuyor, gidip oyunlara script yazıyorduk.

karşındaki insanı tanımadanda böyle cümleler sarf etmek yeni neslin favori cümleleri arasında.

Bir daha paticik asla. Siz şimdi arkamdan istediğinizi söyleyin bu kesime birşey sunmak hataymış. size kendinizi elite playerlar sandığınız "kahvehane" tadındaki sunucunuzda başarılar dilerim.

not: olgunluğunu mesajı ile belli eden, fikri olumsuzda olsa seviyesini olgunluğunu göstermiş olan "Buyse" gibi üyelere bolca ihtiyacınız var. Kalan kişilerinde sanırsam ya yaşları küçük, yada olgunlaşmaya ihtiyaçları var.

arkamdan istediğinizi söyleyebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada zeka kübü dalga geçtğin "fahişe madness" starcraft için yapılmış, bir türkün yaptığı dünyaca nlü bi maptir.

üstelk sizin gibi yaptıkları mapın boktan olduğunu kavrayamayanların aksine o eleeştirileri kabul ede ede çok güzel ve esprili olmuş b maptir.

madem biz paticikte o kadar kaltesisiz çekip gitmekte özgürsün.

logout a tıkla yeter.

birde forumumuz liboşlarını örnek üye olarak göstermekte ayrı bi güzelmiş.

hadi naş naş yavrum
Sosyal ağlarda paylaş

alay ettiğiniz adama destek olan bisürü insan var sizleri adam yerine koyup konuyu burda sizle paylaşmış türkün türkten başka düşmanı yok derdi haklıymış garenada perulular portekizliler avrupalılar malezyalılar almanlar ruslar oynuyor bunu ama bizim insanımıza gelince salak salak konuşuyolar garenada europe jfa room açılacak siz hala salak salak konuşun warcraftta hangi map bu kadar ciddi seviyeye geldi hangi türk bu kadar uğraştı ayrıca çokta güzel bi map dota hastası kişiler bunu oynarken dotadan altta kalır yanı yok diyor bence siz at gözlüklerinizi çıkarın ve türkün tek düşmanı türk rolünü bırakın sevmediyseniz bile seviyesiz davranmayın kaliteyi düşürmeyin !
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...