yezid Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 pc için usb falan var mı bu meretlerden? nerde bulabiliriz? o kadar aradım bi tane bulamadım yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 GH metallika pcye ne zaman çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 çıktıkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 hadi ya. ne zmana ya. indireyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 nereye çıktı? http://www.gamespot.com/search.html?qs=guitar+hero+metallica&om_act=convert&om_clk=search listede bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 world tour çikti daa yeni. metalika yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 world tourmuş benim dediğim pardon gençler ama metallikayı da sizin için hemen çıkarttıracam pc'ye. fedeye özel metalikayı getirtcem hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 klavyeyle oynanmaz di mi? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 alternate picking olmuo ya klavye ile. hep aynı renkten bi düzine gelince kaçıyor illa, gitar şart o yüzden perfectler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 oynanmıyor değil canım oynanıyor tabi. zevksiz de olmuyor hani. ama gitarla başka oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 xbox360 gitarı çalıştı söyleniyor PC de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 emin olmak lazım para boşa gitmesin sora =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ya hic gh oynamadıgım icin acaip merak ediyorum. o zaman klavye ile de oynamaya deger mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Wireless keyboard'u gitar gibi tutarak çalıyordum Ps3 alana kadar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 El yapımı guitar hero gitarı http://forum.donanimhaber.com/m_21223130/mpage_1/key_Guitar%2CHero/tm.htm Buda mümkün tabi :) Edit: Text link olayı bende mi sıkıntılı anlamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 World tour PC, orjinalindeki gibi karaoke olayını sunuyorsa sırf bu yüzden bile PC de oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Evde eski klavyelerden, gamepadlerden falan yapılan gitarlarda alternate picking yapılmaz ki. Adam gitarların içindeki devreyi farklı kurmuş çünkü, o strum'ın bi karşılığı yok gamepad'lerde. Çalışsa çalışsa Xbox360 gitarı çalışır bence. Edit: Klavyeyle de oynanır ama bi yere kadar. GHII için konuşiim, alternate picking olayı hard'da ve özellikle expert'ta çok önem kazanıyo. Hem o strum'ın verdiği his çok farklı cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Ritim kaçırmadan alternative picking imkansız klavyede, medium üstü çok zor o yüzden. Medium'da da bazı şarkıların bazı kısımları imkansız oluyor. Sağ bileğimi sakatladım sayılır klavye sağolsun. Hard falan da güç bela çıkıyor ama klavyeyle perfect baya baya imkansız yani. Logitech gitar yaptıydı gibi hatırlıyorum da pc için miydi bilemedim. Converter falan uyduruluyorsa ben de alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 klavye ile tam amele işi oluyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 gitarsiz oynamanin bi manasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 yaptık bi eşşeklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ps2 için mediamarkt ta 2gitar 159 tl. süper bence. vardır dönüştürücüsü falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 xbox gitarlarını pc tanırmı bilmemde. ps2 yi kesin tanımıyor. daha doğrusu gitar olarak tanımıyor. 3. parti bi yazılım kullanarak tanıtıyorsunuz, keymapper gibin. o zmn da delay oluyormuş, o da oyunun tadını kaçırıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 donanimhaberde el yapımı yapmıs adamın biri cok bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 senko said: xbox gitarlarını pc tanırmı bilmemde. ps2 yi kesin tanımıyor. daha doğrusu gitar olarak tanımıyor. 3. parti bi yazılım kullanarak tanıtıyorsunuz, keymapper gibin. o zmn da delay oluyormuş, o da oyunun tadını kaçırıyormuş. Oyunun içinde senkronize bölümü var ordan ayarlanırsa yazılımdan sonra bi sorun olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar