Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Denedim ...


Salmelox

Öne çıkan mesajlar

Evet bayadır kafam o kadar yoğundu ki hiçbir düşündüğümü sözcüğe dökemiyordum uzun zamandır ilk denemem ve yorumlarınızı merakla bekliyorum.Lütfen çok fazla konunun veya iddaa nın doğruluğuna takılmayın ve anlatım üzerine yoğunlaşın ve yorumlar yapın.

İnsanların (neden böyle birşey bir insanın aklına eser durup dururken) bana beni tanıyamadıklarını söylemeleri üzerine, kafa yordum uzunca bir süre bu konuya.Beni çok iyi tanıdıklarını gerçekten düşünmüyorum.Fakat bunun kabahatlisinin ben olduğunu da sanmıyorum.Zaten ben de onları çok tanıdığımı iddaa etmiyorum bu konuda her nekadar kendimi onlardan yetenekli görsemde.
Bir insanı tanımak onla saatler,aylar, yıllar geçirmekle mi olur,onun neleri sevdiğini,neylerden hoşlandığını bilmek,deli gibi sorular sormak,onun neye kızıp neye üzüleceği üzerine doğru sandığınız basit tahminlerde bulunmak... hayır bunlarla bir insanı tanıyamıyacaksınız.Bir insanı tanımak onun yapacağı her hamleyi zihninde yapmak onun adına yaşasan aynı yollardan gitmeye mecbur olduğunu bilmekle olur.
Saçma sapan cümlerimle aklınızı karıştırdığımı düşünebilir bunları komik veya anlamsız algılayabilirsiniz.Aslında şimdilik değiller.Saydığım onca şeyi düşünün hepsi bir gün değişecektir en azından değişebilir.En sevdiğiniz yemeğin,içkinin dünden bugüne değiştiğini,sizi tanımak için sorulan o saçma soruların cevaplarının sizdeki bir değişimle nasıl da yok olup gittiğini,anlamsızlaştığını düşünün.En sevdiğiniz filmin devamlı değiştiğini,aslında biriyle beraber geçirdiğiniz yılların(anıların) bazen bir saate sığacak kadar basit olduğunu.bazen bir saniyede anlamını yitirdğini düşünün.Ve şimdi...
Kafanızın size oyunlar oynaması için tetiklediğim sözcüklerimi düşünün,size hepsi çok saçma gelebilir(muhtemden zaten öyleler)
Yıllar,aylar hatta saatler sonra bu yazı bana dünyanın en saçma yazısı gelecektir veya gelebilir.Ama o zaman ne düşündüğümü yine anlıyabiliyorsanız gerçekten beni tanıyorsunuz demektir...


Okumaya zaman ayıran,iyi kötü yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkür ederim.(Ivor)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...