Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Sevgili patiler şehir dışındayımda anca dandik bi netbook tan fizy.org dur youtube falan oradan müzik dinleyebiliyorum. Cowboy bebop tarzı jazz/blues (tavsiye ettikleriniz arasında) piyano agırlıklı olursa daha bi güzel olur ama normallerinide severim, bleach animesndeki never meant to belong veya chopin ayarında piyano ve keman veya paganini türevi ama daha bi slow solo keman parcaları yazarsanız baya b borçlanırım size. şu tip şeylerde olabilir. http://www.youtube.com/watch?v=f1jmoB5PKkI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 chopın nocturneleri sana gore tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 nocturnelerin hepsini o yada bu şekilde en az 40 tan fazla dinledigim icin daha yeni birseyler arıyorum :d saol ginede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 nocturneler sadece piyano icin yazılmıs olsa da kemanla icra edilenleri dinlemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 erik satie nin Gymnopédies leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Franz Liszt - Hungarian Rhapsody. Piano'yu duyunca yazasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Piano yazdıgını gorunce Raul Di Blasio geldi benimde aklıma.Piano adlı accayip romantik bir eseri var unlu piyanistin.Piyanist santor tipi var hatta ben mustafa kesere benzetiyorum hafiften ama cok guzel calıyor amca tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar