Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caliria UO Shard

Scripter

Öne çıkan mesajlar

evyn geçmişi açma sen beni tanıyorsun ama beni tanıdığını bilmiyorsun oke yani önceden kurduğumuz bir serverda neler yaptığını burada açıklamıyorum ki bu bir büyüklüktür serverımızı karalamak isteyişinin yanında lütfen sus senin eleştirini veya başarı dileklerini istemiyorum Ra çok saol mümkün olduğunca kendimiz yapmaya çalıştık eğer yapamadığım birşey olursa tabiki üstadlarıma başvuracağım[signature][hline]Caliria UO Shard => www.uocaliria.gen.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
schaker777, 25 Mayıs 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
said:
Evny, 25 Mayıs 2004 19:16 tarihinde demiş ki:
ya kardesim bilmiosun etmiosun konusuosun boyle terbiyesizlerin shard acmasinada ben sinirleniyorum.

hayrola
terbiyesiz insanlar scripten, serverdan anlamaz mi?

istersen ev adresini veriyim git dov
daha ilkel olursun.
Arkadasim ne alakasi var ya scripten anlamaz filan diosun ne alaka onu anlamadim.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........

CeNdEre
06 Genclik
Sosyal ağlarda paylaş

Başarılar.

(Scripter her zaman seni kıskanacak insanlar çıkacaktır,kafana takma)

İmzamda mesengerim var sorunun olursa yardımcı olurum.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Sosyal ağlarda paylaş

Server açılalı kaç gün oluyo ? ayrıca kimseyi zorla oynatmıyolar ileri geri konuşup insanların moralini bozmayın.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar server açılalı 3 gün oluyormu bilmiyorum şuan forumlarımızda kayıtlı 40 kullanıcımız var güğn geçtikçede baya artıyor bizde bunu sevinçle izliyoruz herkes kasmaya başladı umuyorumki güzel bir shard güzel bir action yapıcaksınız herkesin başarılarını ve eleştirilerini dinleyerek o yönde çalışmalarımızı düzenliyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 28 Mayıs 2004 09:49 tarihinde demiş ki:
Henuz host bile bulmadiysan nereden biliyorsun lag olmayacagini? :)

+1 :)

Ayrıca internet cafe filan demiş bütün yazıyı okumadım ama net cafeden açılan server... Bak biz mesela açacaz 8mbit bağlantılı :). Sponsorla ilgilenen arkadaşımızla konuşurken şunu dedi "gerekirse 100mbit bağlantı olacak". Şaşırmayın ilk başta bende inanmamıştım :).

[Bu mesaj Perseus tarafından 28 Mayıs 2004 11:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Scripter, size başarılar dilerim.

said:
Faust, 24 Mayıs 2004 23:54 tarihinde demiş ki:
Başarılar.
İnşallah, verdatasını amentesten, prof dosyasını nebuladan, hues dosyasını HG'den alan klasik bir server olmazsınız.

Tekrar başarılar

ps: amentes'i örnek verdim diye birilerinin bi yerleri kalkmasın.

Biz ne zaman ve nerde neyi kaldırıp indireceğimizi iyi biliriz. Sen kendin yaptın da ne oldu? İncilerin mi döküldü?[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Amentes Forum
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım son kısım pek açıklayıcı olmamış. O zaman şöyle söyliyim.

said:
Faust, 24 Mayıs 2004 23:54 tarihinde demiş ki:
Başarılar.
İnşallah, verdatasını amentesten, prof dosyasını nebuladan, hues dosyasını HG'den alan klasik bir server olmazsınız.

Sen kendin yaptın da ne oldu?[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Amentes Forum
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Arion Faustun nasıl bir insan oldunu biliorum bu arada özür dilerim bu konuyu çok eskiden yazmışlarda bazı şeyleri söylemem lazım gerek sinirden gerekse bazı sebeplerden dolayı[signature][hline]Hayatın Ultima Online değil bunu kafana koy benim gibi gerizekalı uo ya kafa takıp kız arkadaşını ihmal etme gibi bi hareketde bulunma ultima geçicidir kız arkadaşın kalıcı tamammı adam gibi davran bu yazıyı okuyorsan delirtme beni ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...