Scripter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 evyn geçmişi açma sen beni tanıyorsun ama beni tanıdığını bilmiyorsun oke yani önceden kurduğumuz bir serverda neler yaptığını burada açıklamıyorum ki bu bir büyüklüktür serverımızı karalamak isteyişinin yanında lütfen sus senin eleştirini veya başarı dileklerini istemiyorum Ra çok saol mümkün olduğunca kendimiz yapmaya çalıştık eğer yapamadığım birşey olursa tabiki üstadlarıma başvuracağım[signature][hline]Caliria UO Shard => www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: schaker777, 25 Mayıs 2004 21:35 tarihinde demiş ki: said: Evny, 25 Mayıs 2004 19:16 tarihinde demiş ki: ya kardesim bilmiosun etmiosun konusuosun boyle terbiyesizlerin shard acmasinada ben sinirleniyorum. hayrola terbiyesiz insanlar scripten, serverdan anlamaz mi? istersen ev adresini veriyim git dov daha ilkel olursun. Arkadasim ne alakasi var ya scripten anlamaz filan diosun ne alaka onu anlamadim.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Başarılar. (Scripter her zaman seni kıskanacak insanlar çıkacaktır,kafana takma) İmzamda mesengerim var sorunun olursa yardımcı olurum.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scripter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 çok saol brook servera host bulduk inş 1 2 hafta içinde geçicez turkticaret.net den makine kiralıcaz açıcaz serverı hedefimiz büyük inş gerçekleşir[signature][hline]Caliria UO Shard => www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Hadi Bakalım Hayırlısı Ozaman ;) Herhangi Bir Ihtiyacın Olursa P.m Ile Ulaşabilirsin..[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 manyak action war serverda ole bole deil deli gibi 4tane playerla manyak action oluo ya[signature][hline]Asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: PlayBoy, 26 Mayıs 2004 00:17 tarihinde demiş ki: manyak action war serverda ole bole deil deli gibi 4tane playerla manyak action oluo ya oha falan oldum yaniii.[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Server açılalı kaç gün oluyo ? ayrıca kimseyi zorla oynatmıyolar ileri geri konuşup insanların moralini bozmayın.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 İrenç bir site girişiniz var bunu değiştirin ayrıca faust eleştirmen guzel ama shard isimleri verme.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Bence siteniz çok güzel olmasada bir arkadaşımızın dediği kadarda iğrenç değil gayet sade ve hoş umarım başarılarınız herkesi memnun eder.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: xheana, 26 Mayıs 2004 11:05 tarihinde demiş ki: İrenç bir site girişiniz var bunu değiştirin ayrıca faust eleştirmen guzel ama shard isimleri verme. Sizin site'de o kadar güzel değil boşuna kasmış extreme..[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUHAAAA Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 arkadaşlar server açılalı 3 gün oluyormu bilmiyorum şuan forumlarımızda kayıtlı 40 kullanıcımız var güğn geçtikçede baya artıyor bizde bunu sevinçle izliyoruz herkes kasmaya başladı umuyorumki güzel bir shard güzel bir action yapıcaksınız herkesin başarılarını ve eleştirilerini dinleyerek o yönde çalışmalarımızı düzenliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scripter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 arkadaşlar bu nebula scplerinde bir sorunum var lootlanamıyor kimse kimsenin cesedini lotluyamıyor bu scp i aradım ama bulamadım içinde scp i yazarmısınız hangi scp in içinde şimdiden tşkler[signature][hline]Caliria UO Shard => www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 nebula scriptlerinde oyle bişi yokki :D[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scripter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 abi bilmiomda yani şikayet geldi loot yapılamıyor diye bende bulamadım burada yama yapmanız yasaklanmıştır filan diyor[signature][hline]Caliria UO Shard => www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scripter Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 host firmalarını söylermisiniz yurt içi[signature][hline]Caliria UO Shard => www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Henuz host bile bulmadiysan nereden biliyorsun lag olmayacagini? :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ! Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 28 Mayıs 2004 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perseus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Baggio, 28 Mayıs 2004 09:49 tarihinde demiş ki: Henuz host bile bulmadiysan nereden biliyorsun lag olmayacagini? :) +1 :) Ayrıca internet cafe filan demiş bütün yazıyı okumadım ama net cafeden açılan server... Bak biz mesela açacaz 8mbit bağlantılı :). Sponsorla ilgilenen arkadaşımızla konuşurken şunu dedi "gerekirse 100mbit bağlantı olacak". Şaşırmayın ilk başta bende inanmamıştım :). [Bu mesaj Perseus tarafından 28 Mayıs 2004 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Scripter, size başarılar dilerim. said: Faust, 24 Mayıs 2004 23:54 tarihinde demiş ki: Başarılar. İnşallah, verdatasını amentesten, prof dosyasını nebuladan, hues dosyasını HG'den alan klasik bir server olmazsınız. Tekrar başarılar ps: amentes'i örnek verdim diye birilerinin bi yerleri kalkmasın. Biz ne zaman ve nerde neyi kaldırıp indireceğimizi iyi biliriz. Sen kendin yaptın da ne oldu? İncilerin mi döküldü?[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Arion, 28 Mayıs 2004 11:30 tarihinde demiş ki: Sen kendin yaptın da ne oldu?Guleyim mi, aglayayim mi su cumleye bilemiyorum. ps: o deyim orada kullanilmaz, alakasi bile yok.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ! Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Sanırım son kısım pek açıklayıcı olmamış. O zaman şöyle söyliyim. said: Faust, 24 Mayıs 2004 23:54 tarihinde demiş ki: Başarılar. İnşallah, verdatasını amentesten, prof dosyasını nebuladan, hues dosyasını HG'den alan klasik bir server olmazsınız. Sen kendin yaptın da ne oldu?[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawrance Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Arion Faustun nasıl bir insan oldunu biliorum bu arada özür dilerim bu konuyu çok eskiden yazmışlarda bazı şeyleri söylemem lazım gerek sinirden gerekse bazı sebeplerden dolayı[signature][hline]Hayatın Ultima Online değil bunu kafana koy benim gibi gerizekalı uo ya kafa takıp kız arkadaşını ihmal etme gibi bi hareketde bulunma ultima geçicidir kız arkadaşın kalıcı tamammı adam gibi davran bu yazıyı okuyorsan delirtme beni .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUHAAAA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Baggio yanlış bir tabiri kullandım hostu bulduk ama öle bi rakam söledilerki dedik kardeşim git dövcez sizi gibilkerinden yaptık ondan vazgeçtik şimdiq babalar gibi geçmişik hostumuza ohh helal olsun ( şimdi baggio dicekki eh ne diyelim hayırlı olsun bari ) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar