Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caliria UO Shard

Scripter

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar sizlere yeni açtığımız istikbali olan bir serverdan bahsedeceğim sadece şu özellikleri var lag 0 action ı mükemmel olacak bir server bunlar ultimacıların en sevdiği özelliklerdendir (: tabi scpler yenilikler bonuslar damageler herşey ayarlıdır mesela warrior iyi damage verir ama setlerin armorları düşüktür her skill aktifdir yakında spirit speak açmayı düşünüyorum umarım beğenirsiniz şimdiden tşkler.[signature][hline]Caliria UO Shard => www.uocaliria.gen.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

ya bilmiyorum ama sandığınız gibi yani 1 hafta açıp kapanıcak bir server değiliz en azından amacımız ve hedefimiz var o doğrultuda ilerlemekteyiz ve güzel gidiyor. saol seninde başarılarının devamını dilerim[signature][hline]Caliria UO Shard => www.uocaliria.gen.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

Başarılar.
İnşallah, verdatasını amentesten, prof dosyasını nebuladan, hues dosyasını HG'den alan klasik bir server olmazsınız.

Tekrar başarılar

ps: amentes'i örnek verdim diye birilerinin bi yerleri kalkmasın.[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor.
Gumm özel mesajdan bildiriyor:
...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı?
Sosyal ağlarda paylaş

(: faust euehuehu çok saol ağa ya bizim tek istediğimiz lagı en aza indirip actionı güzel bir server olmak ya ben itiraf ediyorum kendime char aldım yemin ederim bakın bu kadar kişi okuyor bu forumu belki çok az sayılı kişiler yapmıştır bunu ellerimle kastım size yemin ederim yani kimseye tek gb verdirmedim hiçbir gamemasterın edit player charı yok sadece ilk giren bi playera full spellbook ile horse vermiştim mazur görün adamlar 10 x edit yapıolar (: saolasın seninde serverın çok hoş en azından bizim gibi haritası klasik değil keşke bizimkide öle birşey olsaydı ama olamadı[signature][hline]Caliria UO Shard => www.uocaliria.gen.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

en kısa zamanda caliria.gen.tr alıcağım şuan aylık baya bir fiyatödüyorum belim büküldü (: server yani varya internet cafe arkadaşın olmasa yemin ederim 500 milyon borcum vardı o yüzden ona bi türlü maddi destek sağlayıp alamadım ama kesinlikle en kısa zamanda alacağım[signature][hline]Caliria UO Shard => www.uocaliria.gen.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kardeşim nebula ocak kullansalar ne olcak kullanmasalar ne olcak allah allah Adam gibi verdata editliyen olmadıktan sonra Bütün menülere nbl ocak diyceksiniz Resizepic aynı diye yeter ya bu arada amentesin kullandığı verdata uo desktop'da var.

Artık nebula scriptlerinden bıktım ya istiyen oynamaz madem bu web sitesinde public olarak var şikayet etmeye hakkınız hiç yok kaldırılana kadar şikayet etme hakkınız yok Kimin ne olduğunu bizler gayet iyi biliyoruz.Bu gün herkez kullanıyor Nebula ocak en azından bilgisayarında var ne nasıl yapılmış benzetilmeye çalışıyor ondan sonra insanın adını ezik owner'e cıkartıyorsunuz.Ferrero sende script'in s'sinden anlamassın gelmişsin bir haltmışsın gibi zebula ocak kullanıyormusun diyorsun sanane ya bıktırdınız sonunda.[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants
And the lead singer of my band, my salsa
Makes all the pretty girl's wanna dance
My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa...
My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa
Makes all the pretty girls wanna dance
And take off their underpants
My salsa makes all the pretty girls wanna dance
And take off their underpants, my salsa
Sosyal ağlarda paylaş

gigabyte ağa sakin ol ya önemli değil ben biliyorum yani ben eski bir ultimacıyım benim bir serverda istediğim sadece lagın olmaması ve actionın güzel olmasıdır tabiki adil bir şekilde bunlar bizim serverda var[signature][hline]Caliria UO Shard => www.uocaliria.gen.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gigabyte, 25 Mayıs 2004 01:11 tarihinde demiş ki:
Ya kardeşim nebula ocak kullansalar ne olcak kullanmasalar ne olcak allah allah Adam gibi verdata editliyen olmadıktan sonra Bütün menülere nbl ocak diyceksiniz Resizepic aynı diye yeter ya bu arada amentesin kullandığı verdata uo desktop'da var.

Artık nebula scriptlerinden bıktım ya istiyen oynamaz madem bu web sitesinde public olarak var şikayet etmeye hakkınız hiç yok kaldırılana kadar şikayet etme hakkınız yok Kimin ne olduğunu bizler gayet iyi biliyoruz.Bu gün herkez kullanıyor Nebula ocak en azından bilgisayarında var ne nasıl yapılmış benzetilmeye çalışıyor ondan sonra insanın adını ezik owner'e cıkartıyorsunuz.Ferrero sende script'in s'sinden anlamassın gelmişsin bir haltmışsın gibi zebula ocak kullanıyormusun diyorsun sanane ya bıktırdınız sonunda.

+1
Kim neyi ne hakla şikayet edecegini şaşırdı.ısteyen istedigini kullanır eyer dahisini yapabileceksen zebula ocakmı kullanıyorsunuz diyeceksin Ferrero.[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ®

Konu ile ilgili link.
-coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki:
hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p

Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki:
neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe

Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada hayırlı olsun demeyi unuttum.Basarılar dilerim.[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ®

Konu ile ilgili link.
-coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki:
hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p

Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki:
neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe

Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Scripter, 24 Mayıs 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
Merhabalar sizlere yeni açtığımız istikbali olan bir serverdan bahsedeceğim sadece şu özellikleri var lag 0 action ı mükemmel olacak bir server bunlar ultimacıların en sevdiği özelliklerdendir (: tabi scpler yenilikler bonuslar damageler herşey ayarlıdır mesela warrior iyi damage verir ama setlerin armorları düşüktür her skill aktifdir yakında spirit speak açmayı düşünüyorum umarım beğenirsiniz şimdiden tşkler.
Ben olsam staffa birini alırken eger karsidaki kisi kabul etmemişsse kufur etmezdim.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........

CeNdEre
06 Genclik
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sunucuları karalamayın be kardeşim yeter ya Envy sus bence acaip sinirleniyorum boyle topiclere..[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Evny, 25 Mayıs 2004 19:16 tarihinde demiş ki:
ya kardesim bilmiosun etmiosun konusuosun boyle terbiyesizlerin shard acmasinada ben sinirleniyorum.

Ya ne olursa olsun kimseyi ilgilendirmez ne b.k yerlerse yesinler duymak istemiyorum ya[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Evny, 25 Mayıs 2004 19:16 tarihinde demiş ki:
ya kardesim bilmiosun etmiosun konusuosun boyle terbiyesizlerin shard acmasinada ben sinirleniyorum.

hayrola
terbiyesiz insanlar scripten, serverdan anlamaz mi?

istersen ev adresini veriyim git dov
daha ilkel olursun.[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

Kolaysa bulun..
Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler?
Neden Kamikaze pilotlari kask takar?
Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var?
Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz?
Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...