paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Selam, Veya eline ruhsat ve ceza bildirisini alıp karayollarına gidip derdini anlatabilir, çözüm de arayabilirsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 baban parayı odediyse makbuzu gostersen bile geri alamazsın bence parayı saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 park cezaları bildiğin hortluyor.. benim kuzenin de başıan geldi muayene için gittiğinde, gittik bilmemne tepede bunn yeri varmış oradan kaydı çıkarttırıp muayenedek iadamların gözüne gözüne soktuk baban keşke ödemeseymiş arada kayıtlarda hata yapılıyor ve nasıl oluyorsa bazı taraflarda güncellenmiyor fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 o değilde ben de yedim 6 ay önce falan park cezası. Vergi dairesine gittiğimde ceza çıkmadı. aldım temiz kağıdını. ses çıkarmadım tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar