Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 sen nerdeyken nerdeyken ziyaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 selamlar herşey hazır şuan şengeni yunandan aldık. pasaporttan bile daha kolay oldu resmen yarın gelin alın dedi kadın çok iyi davrandı fln. hatta interrail yapıcaz ama ilk uçakla atinaya uçucaz diye şımarık diyerek alay etti lakin bilmiyor ki 90 milyona aldık biletleri:D herneyse şimdi bir soru daha sorucam çanta alıcaz da ne alalım ne edelim karar veremedik. çok şey götürmeyin diyor tabii hepiniz ama ne kadar az şey götürelim? mesela gidenler kaç litrelik çanta alıyor? yanına neler alıyor. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Şu dağcı çantalarına benzeyen uzun ve geniş 10-15 litrelik çantalar var onlardan alın. Jansport bilmemne 300 lira bayılmanıza gerek yok, kadıköyden 50ye falan bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 olm ne 15 i, onlar 60-80lt arası. ben 73 le gitmiştim, yanıma fazla eşya almama rağmen gayet güzel yetti. axedice şaşkını da aynı çantayı kullanmıştı, ama unutmuş lt sini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ben 85'likle gitmiştim. gidiş rahattı fakat dönüşte bi türlü sıgamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Ahah evet karıştırmışım boyutunu. Bathorynin parmak bastığı da önemli bi nokta. Gidişte tıka basa doldurmayın çantanızı, dönüşte illa ki biraz daha yük binecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 teşekkürler 60-80 litre diyorsunuz yani. izmirdeyiz bu arada kadıköy uzak baya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Bence En son noktaya Uçak ile git. oradan dolaşa dolaşa tren ile geri dönün. Benim arkadaşlar gittiginde tren saatini kacırdıkları icin ucagıda kacırdılar iyi ayarlamak gerekiyor. Onlar direk amsterdama ucakla gidip oradan tren ile geldiler. Bende Kışın gitmeyi düşünüyorum futbol ligleri iyice hareketlendiginde mac izlemek istiyorum italyada, ispanyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Ispanya Bunyol daki tomates festivaline gidin 10th - 12th August Puck Fair (Killorglin, Ireland) One of the most unusual street fairs in the Republic. Expect a horse fair, parade and coronation of King Puck, along with street entertainment. 14th August - 6th September Edinburgh International Festival (Edinburgh, Scotland) One of Europe’s best-known fine arts festivals. Three weeks of outstanding performances from the world’s greatest artists, orchestras and companies in one of the world’s most beautiful cities. 21st - 23rd August Lowlands Festival (Biddinghuizen, The Netherlands) A three-day, progressive outdoor festival that focuses on alternative music, standup comedy, film, visual arts, literature and (street) theatre. 26th August (annual) La Tomatina (Bunyol, Spain) Every year the 9000 inhabitants of the tiny village of Bunyol find their population has quadrupled. Tens of thousands of participants come from all over the world to fight in a brutal battle where more than one hundred metric tons of over-ripe tomatoes are thrown in the streets. 28th August Reading Festival (Reading , England) A major festival since its inception, Reading is the music fans’ favorite and continues to draw the biggest and best in rock from all over the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 biz yunanistana aldık biletleri yaw atinaya gidip ordan başlıcaz en son gemiyle dönücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bol bol gezin eğlenin, kesin çıkış ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 1 eylül 13.15 atina:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 yarından itibaren evropadayım arkadaşlar bi aksilik çıkmazsa hepiniz hakkınızı helal edin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar