ekinakis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ben uzun süredir oynamıyorum. accountu satmıştım zamanında wotlk'e hiç geçmedim zaten. arkadaşımın boş accountu var bi tane birileri başlarsa benle başlamak istiyorum beraber kasarız ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Hayatına kastın mı var :) Ne güzel bırakmış kurtulmuşsun işte ne diye tekrar başına iş almak istiyorsun ki durduk yere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Su oyunda levellamak kadar igrenc bise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ersin wowa ne zaman geçtin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 özlemişim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 yaw su arkadaşların boş veya kullanmadıkları accleri yüzünden hep insanların başına ne geliosa ondan gelio. Ben 3 defa bıraktım hepbir arkadaş acc si başlattı beni tekrar şimdi yine bırakıcm(satıcam yakında) Atkadaşın biri 3-5 ay sonra yine getirck al gel sende oyna diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 başlanacak zaman değil bence. wow iyice boka gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar