Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yeeeteeeerrrrrrrrrrrr anlamında yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Rezil bir sezon finaliyle bitti. 2. sezon var mı diye baktım orda burda ama pek adı geçen bir şey değil gibi duruyor. Muhtemelen cnbce'nin yaz dönemini kapatabilmek için yaptığı bir atak. spo Finalde -baştan beri gözümüze sokulan- insan-vampir aşkı(!) yerine benjamine giden listeye odaklanılsaydı daha etkili olabilirdi görüşündeyim. Bu aralar sonu düzgün bağlanmış dizi bulamaz oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 true blood izlemekteyim şu an, bu diziyi cnbceden önce torrentten indirip izlemiştim, ve diyorum ki keşke bu dizi ikiyüzelli sezon sürseymiş. sırf hayatım olmadığı için izliyorum true bloodı, izledikçe de daral geliyor. negüzelbirdiziydinsenmoonlight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 turu bılad güzel ya yani biraz fazla saçma ama olsun 2k+ yasında çocuk vampir var ehaha s2e8 çıktı di mi en son 9 yok daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 valal moonlightı geceleri izliodum.fena değildi.ama bir sezon finalini bu kadar dandik yaparsan 2. sezonu çeksende izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar