Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 biber kesilişi cok hoş. dfsdf. of hiç işim yok nelerle urasıom alleaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 açıp bakmadımda napıyolarki lan o sitede. edit: daha doğrusu açtımda salak pc bi sürü eklenti kur dedi kasamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 mmm közlenmis biber.. sarimsakli yogurt. mmmm sarimsakli domatis sosu. ay yeter gören de dombililer koymuslar klavyeyi göbeciklerinin üstüne, yemek muhabbeti yapiyolar sanir lan dfsjf. diyetböyle yapiyo insani =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 oyşş kan şekerim düştü şu son 2 topikten sonra. açıktım böyle midem yapıştı sanki. eve gitmeyede cok var enee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 aa buraya mı geçtiniz. eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 mantı ve yanında kola istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 O NE BİÇİM OYUN GAMZE. EL VİCDAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 çizkeyk istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 canım kızartma istedi biber, patlıcan, kabak, patates sonra üstüne domates sosu yapcaksın sarımsaklı sonra onunda üstüne sarımsaklı yoğurt yanına da bu mevsimde karpuz kesiceksin. başka da bişi istemez lan belki kola. heyt be evime dönsemde yapsam yesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 benim canım 7/24 arby's istiyor. cidden bende sapıklık haline geldi. selam,ben arby's sapığı oldum tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 kermit said: canım kızartma istedi biber, patlıcan, kabak, patates sonra üstüne domates sosu yapcaksın sarımsaklı sonra onunda üstüne sarımsaklı yoğurt yanına da bu mevsimde karpuz kesiceksin. başka da bişi istemez lan belki kola. heyt be evime dönsemde yapsam yesem. CAN EVİMDEN VURDUN BENİ SKJDFKSLD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 lahmacun istiyorum. cafe de paris soslu bonfile istiyorum. tortellini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 2 saat önce yedim bi de ya. hayvanım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Bella said: O NE BİÇİM OYUN GAMZE. EL VİCDAN. senin için yaptım bebeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 iskender kebap istiyorum. ama bursadan ossun. bi de TWISTER ISTIYORUM YANINDA COLESLAW hepsini istiyorum. RUHLAR YETMEZ BEDENLERI DE ISTIYORUM LÜLÜLÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 kermit said: canım kızartma istedi biber, patlıcan, kabak, patates sonra üstüne domates sosu yapcaksın sarımsaklı sonra onunda üstüne sarımsaklı yoğurt yanına da bu mevsimde karpuz kesiceksin. başka da bişi istemez lan belki kola. heyt be evime dönsemde yapsam yesem. ahaha dün aksam yedim bundan nefis yaawwww (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 O sosa ekmegi banmak... MMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 akçaabat köftesi yedinizmi hiç ? akçaabatta tabi kiloyla getirirler önünüze köfteyi porsiyon felan değil yani ben ömrü hayatımda öyle köfte yemedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ahahahahah millet kafayı yemiş diyet yüzünden ben de mi böyle olucam yaaa. diyet yapmam lazım, tırsıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 twister ve coleslaw diyince aklıma yiyit geldi ayh nil of. çok sevgi pıtırcığı oldum ben. UN HELVASI İSTİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 coleslaw çok çirkin bişi yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 un helvası da ne güzeldir bi kere yapmaya kalkışmıştım telefonla konuşcam derken yakmıştım lan. bi ara yine deneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 soda iciyorum aclığımı bastırsın diye. *sayenizde* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 sigara iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 sigara içme. soda da içme.ölceksin soda içe içe. su iç su (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar