Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 neden bu kadar uyku getiriyo. uykumu almama rağmen öğle yemeğinde bi tane içtim sanki bi kutu uyku hapı almış gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 laktik asit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 yes pls laktik asitten sebeple uyku yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bence kader kısmet, uyuyacağın varmış uyumuşsun alnımızda ne yazıyosa o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 alın yazısını bozmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Eğer alın yazını bozmaz da işleri oluruna bırakırsan bir gün ormanda şirinleri görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bi ayran daha içersem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ayran cok faydali bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Tikveşli varsa elinde affetme iç derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 OOF BI DE YANINA PIDE..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 KUŞBAŞILI KAŞARLI OLSUN AMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 sonra haci yatmaz gibi olunca aglanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 günlük topiğini buraya geçirelim diye açtım zaten. ayran tek başına gitmez. hele otlarla hiç gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 mmh ben buldum. kepek unu alip kendim yapcam pideyi, yagsiz peynirnen. en güzeli. tamam sakinlestim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ayran tek başına gitmez mi. bi oturuşta litrelerce içebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 vaniLLe said: mmh ben buldum. kepek unu alip kendim yapcam pideyi, yagsiz peynirnen. en güzeli. tamam sakinlestim .. foto koyda ekmek banalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ayipsiniz gelin size de aciyim kendi ellerimlen. pijama partisi yapariz hem kolbastidan sonra fena mi sdfjk. agda partisi neyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 az ağda yemedim küçükken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 pideyi yicez ağdayı yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 siz pideyi yiyin ben ağdayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 taam siraya sokalim hepsini. önce pide-ayran, sonra kolbasti. ya da pide yerken kolbasti. sigara ohs. sigaradan sonra tiramisu patlatalim bi dene. soora agda. hatta biyik birakalim. cig köfte partisi de yapabiliriz. ha ne dersiniz sekerler. sicak beynime vurdu benim farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 pide tiramisu çigköfte off anam offf üstüne birerde dondurma yeriz kolbastıyı boşverin. aclıktan yiğenimin cocuk oyunları oynadığı bi site vardı ordan yemek oyunlarına bakıyorum adafdsfdsf Napae!!! sözüm sana argadaşım yıktın dağıttın bizi pideylen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 of hayir olmadi. kepek hamuruynan yapcaktik pideyi. o zaman tiramisu yerine meyve tabagi. cig köfte yerine de bi posta daha göbek atariz ibo esliginde. sfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 http://www.oyunlar1.com/games.php?flash=5637 kuzu şiş yaptım akşama size ahsdfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 negzel seymis o öyle. catal tutmaktan aciz erkek arkadasina göstercen bu siteyi, adam ossun yardim etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar