Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 "4 yıllık eğitim veren üniversitelerin; hukuk, bilgisayar mühendisliği, elektronik mühendisliği, iktisat, işletme, kamu yönetimi, maliye, uluslararası ilişkiler, ekonometri, istatistik bölümlerinden mezun..." Radyo-Tv mezunu olarak tabii ki giremez. Bu arada Dragonmax çok haklı, özel bir bankada müfettiş yardımcılığı özellikle İİBF mezunları için ülkedeki en iyi işlerden biri başlangıç için. Bazı mühendisliklerden de eleman alıyorlar, rekabet çok fazla yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 bi de buna kastırıp patlamak var of off napsam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bu yüzdn canım benim, sana sölediğim şeyler belki çoğunlukla olumsuz şeyler ama senin için senin yararına söylediğim şeyler. başkalarını bilmem ama ben kimsenin heleki tanımadığım birinin kötülüğünü istemem asla.. senin şu an yapmak gereken şey bir B planı hazırlamak.. Hatta bir de C.. kendini herşeye birden hazırla.. banka müfettişlik sınavına deli gibi çalışırsan ama hakkatten deli gibi.. sen sadece o sınava çalışmış olmayacaksın.. Müfettiş yardımcılığına alınmasan da, bir kere sen toefl kasmış olcaksın, başka şeylere de hazırlanmış olcaksın.. Allah bir kapıyı kapaıtrsa başka bir kapıyı açar.. oarsı olmaz, bir bakarsın daha güzel bi yer olur. adamlar toefl puanını beğenir bölümünü beğenir. sen müfettişliğe hazırlanmışken çok daha iyi bir işe girmiş olursun.. şu an istesem ve hazırlansam banka müfettişliğine girmem gayet kolay.. bölüm: uluslararası ilişkiler (adamlar bu bölüme çok değer verio), fakülte: iibf , ingilzice 9/10.. spk isterse 2 ayda alırım.. senle beraber girsek sınava, senden çok önde olacağımı bil.. ve benim gibi hatta çok daha iyi binlerce adam da olduğunu bil. ve kendini buna göre hazırla tmm mı :) çok sıkı çalış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ya yok olumsuz cevapların benim şahsıma değil objektif birer yorum olduğunun farkındaydım zaten de bu postu okuyunca öpesim geldi:D ya aslına bakarsan bu benim B planım dragon, yani zaten mesleğimi fabrikada falan icra edebilecek vasıftayım ama bu yolu da düşünmek gerekir diye düşündüm. tekrar herkese zaman ayırıp, iyi niyetiyle bişeyler yazdığı için teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Chewy said: ya bilemiyorum ama halamın oğlu radyo tv bitirdi garantide şuan müfetttiş. benim enişte de aynı bölüm mezunu şu an lojistik şefi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Longshanks said: senko said: girdiğin firmaya bakar o maaş. 10 milyarda alabilirn...naptın dayı senvalla iyi bir sirkette muhendisligin giris maasi 10 milyar burada. boeing mesela baya endustri muhendisi aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Orasi Turkiye degil lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Şirketler o muhendislere TR'deki bölgesel şirketlerine geçiş yapmak isterlerse 4-5kTL öneriyorlar maalesef. Banka müfettişliğine kasacağım diyorsan bayağı sağlam bir muhasebe ve ticaret hukuku temelinin olması gerekir/yapman gerekir. Müfettişlik IIBF mezununun meslek işidir. Prestijli ve iyi para kazanabileceğin ama sosyal olarak zor bir iştir, illa kafana yattıysa mutlaka bir tanıdık müfettiş ile konuşmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 İİBF İktisat bölümünü 3.87 ile bitiren, üstüne aylarca bu sınava hazırlanan arkadaşım bile girene kadar bin takla attı müfettişliğe. Bu tip yüzlerce rakibin olacak. 4 sene boyunca muhasebe, iktisat gibi dersler gören insanları yakalaman epey zor olabilir. Ona göre bil ve hazırlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 TAMAM VAZGEÇTİM! yazmamı bekleyemeyin azmettim birgün buraya müfettiş oldum huleyn yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Penthesilea said: Longshanks said: senko said: girdiğin firmaya bakar o maaş. 10 milyarda alabilirn...naptın dayı senvalla iyi bir sirkette muhendisligin giris maasi 10 milyar burada. boeing mesela baya endustri muhendisi aliyor.abd mi orası? Longshanks said: TAMAM VAZGEÇTİM!]endüstri müh. her şekilde müfettis olr yorma kafanı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 evet abd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 para i-bankingde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 abi güvendiğim torpil vardı adam bölge genel müdürlüğünden şube genel müdürlüğüne depromote olmuş hükümet hakkında atıp tuttuğu için ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bölge müdürünün kızıyla evlen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Abi torpil sınavda vs. işe yaramaz zaten, sınavı geçtikten sonra da mülakatta belki işe yarar ama sanmıyorum çok sağlam yerden değilse. Ancak senin ayarında 5-6 kişi arasından seçim yapılacağı noktada torpil işe yarar. 3.87 ortalamayla müfettişlik sınavları kastırabilir normaldir çünkü iibf'de bir kaç dal hariç ortalamayla bilgi ve becerinin alakası yok. Bugün iktisat bölümüne girip de sınavdan önce bir hafta konuyu hatmeden herkes 80+ bir puan alıp çıkabilir sınavlardan. İktisat, İşletme gibi bölümlerde mantık, yaratıcı düşünme yeteneği, pratik zeka falan ikinci planda sınavlarda. Hatta hoca ne derse onu istiyor genellikle (Devlette böyle, 3 farklı üniversite hakkında bilgi sahibi olarak söylüyorum bunu). Ayrıca bugün hiç bir sınavla çalışan alan şirket, kamu kuruluşu vs. üniversitede öğrendiğiniz kadar sığ bilgi istemiyor sizden, KPSS'ye, İMKB sınavlarına, Merkez Bankası'na İş Bankası gibi bankaların sınavlarına giren insanlar oturup ÖSS'ye çalışır gibi çalışıyorlar o sınavlara. Yani o sınavlara aynı anda çalışmaya başlayan bir iktisatçıyla endüstri mühendisinin pek de farkı olmuyor çalışılacak konu ve onların anlaşılması bakımından. Şu anda ben hazırlanmıyorum mesela müfettişlik sınavlarına, çalışma koşullarını, çalışanların sefilliklerini bizzat yerinde gördüm bu yaz. Arkadaşımın abisi de müfettiş İş Bankasında 1 yıl oranın sınavlarına hazırlandı girdi, işte oranın işleriyle uğraşıyor eve gelince de sınavlara çalışıyor. Ben 40 yaşıma kadar rahat edemedikten, çöktükten, saçlarım döküldükten sonra ne yapayım parayı bunu anlamadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 deadwoll said: Ben 40 yaşıma kadar rahat edemedikten, çöktükten, saçlarım döküldükten sonra ne yapayım parayı bunu anlamadım hala. 40 yasina kadar hicbir sekil rahat yok. Yok oyle bir dunya. Ulan Karadeniz Pidesini ozledim bol ayranli (ne alakaysa?) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercandede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Longshanks, Vakıfbank müfettişliğine hazırlanabilirsin. Sadece mühendislik ve ekonomi soruluyor. Başarılar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar