soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 her gece erken yatmak istiyorum ama yatamıyorum bi türlü. yatağa girip uyumam saat 3'ü falan buluyo. standart yani, erken yatamıyorum. yatağa girsem belki uyurum da, yok albüm indiricem, yok foruma cevap yazıcam, yok youtube izlicem derken yatamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ben dün 6.30da yattım.çok çılgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yatılmıyo ya erken yazın sabah 10da kalkıyorum sonra sıkıntıdan ölüyorm 2-3 gibi kalkmak en iisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 işin yoksa zaten niye yatcaksın , boşver. takıl boş beleş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 klasik müzik falan dinliyorum uyumak için, ya da eski caz. etkisi olur diye o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yani yoğun bir tempoda mesela bir işte çalışsan yine uykusuzluk problemi çeker misin gece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 başlıkta sorun olduunu bi tek benmi fark ettim? "işte bu gece erken yarıcam" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bir muhabbeti de bir yere bağlasaydım be abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 pff ben de erken yarıcam diyince aksiyon var die geldiydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yorulsam da farketmiyo, mutasyon geçirmişim sanki. insandan başka bi şeyim. yorgunluk sonrası yatıyorum ama gözlerim kapanmıyo, tavanı izliyorum yattığım yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 o zaman bi haber bekliyosun ya da biseye aklını cok takıyosun öyle mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bu arada faint diye bi grup var cok guzel buldum muziklerini. biliyo musunuz onlaroy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yarmakla ilgili güzel bi espiri yapında ortam şenlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 karpuz alak, yarak yiyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 "the faint" take me to the hospital mesela. baya guzel sarkıları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 aklında bişiler varsa kurcalayan uyku gelmiyor yorgunsan bile. en kolay uyuma yolu da uykuyu seviceksin. anında her turlu ses ve ısıkta uyumanın yoludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 mirror error da cok guzel sarkı!!!! dinleyin dinleyin dinleyin uyku getirmez ama cok hos duygular uyandırır. yarın 8de kalkiciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Ulan mışıl mışıl uyumak varken 3 müşteri var sadece onlarla ilgilenmek zorundan kalıyorum lanet olsun ne nargileymiş bitmedi arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 offf nargile elmalı ne güzel olurdu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 elma nane hatta! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yeşil elma rulez. fakat böğürtlenli varmış ya,bir içemedim onu ben.mükemmel bence beklentim yüksek kendisine karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 elma nane değilde elma damla sakızını çok severim. damla sakızı çok güzel ya her tütünle gidiyor. naneye oldum olası ısınamadım çok keskin. bir de lanet olsun marpuca siniyor işaretlemek gerekiyor nane içilmiş marpucları. he nane denince aklıma nane portakal limon 3 lüsü geldi çok güzel oluyo o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 lol bendede tam 3 musteri var ne dotaymıs arkadas ama yhok ya dursunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 söyle bi de turist ablamızın fotosunu koyalım tam ortam olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Bella said: yeşil elma rulez. fakat böğürtlenli varmış ya,bir içemedim onu ben.mükemmel bence beklentim yüksek kendisine karşı. bahreyn-elma içmediysen iç derim. acayip acayip aromalar çıktı kolalı tütün mü olur? ya kokteyl nedir? böğürtlene saygım var da kolalı nedir ne oldu o tömbeki kullanılan nargilelerimize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar