Anason Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 abi ben anlamiyorum bi tek k8p deki destlerin class dengesizlikleri varda, o yuzden oyunu birakiyorlar, mantiksiz. birakan olur gelen olur, yaz sezonu boyle bisey iste.
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mina said: Cumartesi 21:44 Server durumu K8P Oha bu kadarcık mı server kaldı koca WAR da?
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Valla arkadaşlar ban yediğimden beri bi destro oyniyimde bakiyim dedim t1 de imba bi karakter ben dok sanardım meğerse BWymiş arkadaş o ne fiery blasttı yahu 40 santim boyumla masum bi shamanım 1k hp var 550 critledi Oo.Ayrıca Destro kardeşlerimle wlyi nerflemelerini istiyoruz işallah öyle bi nerflerlerki ragazzonun ventteki yakarışlarını kasete çeker çeker bütün gün dinlerim OHHH HUZUR VERİYO OHHH.(YA OHA BEE ..... KUFUR EDİCEM ŞİMDİ)adam zaten basmış küfürü yakındığı şeyde 100 kişinin arasına giriyo bi sorcu alacakken ölmüş kikikik.Arada destro kardeşlerimizin beni ventlerine davet edip 2 muhabbetin belini kırmamızda çok hoşuma gitti bugünde girer az daha baltalarım onlar :)
Satoshie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Rock said: @Mina Ben oyuna yeni döndüm. Karakterim 26, o yüzden 40lar şuan ne alemde bilmiyorum. Belliki sen o seviyeye çoktan çıkmışsın, o yüzden bir soruma cevap verebilrisin. 40 seviyesinde GOD modda dolaşan bir class(özellikle BW ve WL için soruyorum) var mı? Sen boşver Wl'yi felan aç bi witch hunter veya witch elf farketmez,kas onu bi guzel takıl kafana gore mis gibi bitti gitti.keyif alarak oynuya bileceğin 2 klas sana,heavy meavy,light,might ne ararsan giydirirsin.
Valtyr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Arkadaşlar nvdia kartlarında olan performans abuklukları düzeltildi mi bi patchle falan?Zira melee karakterle oynaması imkansız idi makinede Keep siege falan hiç karıştırmıyorum bile :P
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 evet düzeldi, spell effect'leri all'dan self'e kıstığın sürece sorun olmaması lazım.
BaybarsMert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 arkadaşlar dps olarak shadow warrior tank olarak ironbreaker düşünüyorum nasıl bu sınıflar üzerler mi ilerki levellerda
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 IB üzülemez. Shadow Warrior ne kadar iyi oynadığına bakıyor.
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Türkiyeden sw oynanmaz bence. 65 feet de tutacaksın adamıda felanda.. Sıkıntılara gelemezsin :P.
BaybarsMert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hehe hallederim yaw herhalde elf okçu fırt fırt doseyecem okları felan hehe neyse biraz arastırma yaptımda sw saglam sevgi gorecekmiş galiba sıradaki patchte
Hao Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 SW nin sevgi görmeye ihtiyacı mı var :( ? Ha tek-tuş-wb-killer olmak istiyorsan ayrı :p
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Hao said: SW nin sevgi görmeye ihtiyacı mı var :( ? Ha tek-tuş-wb-killer olmak istiyorsan ayrı :p var var ihtiyacları var inv/wl giymiş bir mara ya sadece 2k'cık critleyebiliyorlar. :D biraz daha fazlasını yapabilmeliler bence. (haydi polemiğe. :D )
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 eee madem bu kadar iyiler millet neden betadan beri ağlıyo cidden samimi olarak soruyorum yani sw hakkında pek bilgim yokm zaten
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Asgard said: eee madem bu kadar iyiler millet neden betadan beri ağlıyo cidden samimi olarak soruyorum yani sw hakkında pek bilgim yokm zaten valla areneys miydi neydi k8p de ki sw nin ismi tam hatırlamıyorum kendisinin 2k üzerindeki vuruslarıyla bizzat muhattap olduğum için bu söylediklerim. herkes hep über dmg'ler görmek istiyor. her vuruşa db almak istiyor. magusların komik durumlarının yanında sw'lerin durumu bence fena değil.
Jaruza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Areneys serverın en iyi sw si zaten itemleri de iyi baya dedim ya emek istiyor zaten onun dısında sw yok millet bayıyor adam edene kadar
Öne çıkan mesajlar