Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbulda turist gezdirmece

kira

Öne çıkan mesajlar

Selam paticikler,
Ağustos gibi bir arkadaşım Türkiye'ye gelecek. Uygun konaklama imkanlarından bildiğiniz var mı? Uygundan kastım para. Böyle şirin 2 kişilik otelimsi bir yer olsun sultanahmete yakın. Bir de Adalar, Kuzguncuk, Boğaz Turu, Tarihi Yarım ada dışında ha bi de Beyoğlu ile Levent dışında böyle popüler olmayan ama kaçırmasın dediğiniz yerler var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
Kimse bir şey dememiş ama yeni başlık açmak yerine bunu güncellemek istedim.

Benzer bir durum benim için de geçerli. Geçen dönem Erasmus'ta olduğum yerden birileri bu dönem Polonya'ya gitmişti, onlar ve bir kaç arkadaşları (toplam 5 kişi) Türkiye'ye gelecekler Mayıs ortası gibi. Tarihi yarım ada dışında nereleri görmek hoşlarına gider? Ulaşımı nasıl sağlarız?

Bir de kalacak yer meselesi var. Var mı iyi bir yerde bildiğiniz uygun fiyatlı, güvenilir bir yer?
Sosyal ağlarda paylaş

aha benimde arkadaşlar önümüzdeki hafta geliyorlar bende onları gezdiricem. istinye park ve kanyonu gezdirmek pek iyi bir fikir değil bana kalırsa buraya alışveriş yapmaya gelmiyorlar sonuçta. bir akşam meyhaneye götürmeyi düşünüyorum , çicek pasajı yada cumhuriyet meyhanesinden hangisini tavsiye edersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
geçen ay abd de çalışırkenki supervisor ım geldi istanbula, sultanahmet de güzel bi hostel bulmuşlar kendileri. ismini hatırlayamıyorum ama şöyle tarif edeyim, istasyonun ordaki mcdonalds ın tam karşısından bi sokak giriyor, sokağa girince solda hemen bişey hostel. interneti fln var odalar da iyi diyodu benim eleman.
gezilecek yerlere de üsttekilere katılıyorum, istanbulda varsa pavyon götürün derim çok eğlenirler (:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...