forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 cari açık krizden dolayı açık değil fazla verdi* ezberi değiştirin arada evet bende benzine zam ve vergi gelmesinden hoşlanmıyorum, çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 abi benzine zam kesinlikle doğru bi politika, hiç ağlamayın. ayranınız yok içmeye, arabayla gidiosunuz sıçmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Bilmem farkında mısınız ama akaryakıta zam geldiğinde iğneden ipliğe herşeye zam gelir. siz memleketteki bütün fabrikaları kendi sokağınızda zannediyosunuz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Horizon said: Değindim konunun sana göre önemi veya haber değeri olmayabilir ama günlerce haberlerde ve haber sitelerinde dile getirildi. Benim için de önemli birşey. Bizim milletimizin bi yapısı vardır ama , herşeyi devletten beklemek. O iş öyle olmuyor. evet haklısın, hemen gidip bikaç benzin istasyonu basalım. çünkü hükümetimiz yaptığı indirimin dağıtımcılar tarafından uygulanmasını sağlamaktan aciz ve bunu düzeltmek biz vatandaşlara düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Penth 10 cent daha ucuza aliyor. (Benimkisi Canadian cents) Yani 1.29 TL ye falan denk geliyor burada benzin. 1 dolara yaklastiginda burada da isyan cikariyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 hehe benim arabam yok ki yahu.. ama benzin sadece bireysel kullanımı etkilemiyor. benim bindiğim otobüs de benzinle çalışıyor. çiftçinin traktörü de vs. vs.. ayrıca türkiye'de ötv, o kadar da özel(!) değil. temel ihtiyaç maddelerinin vergileri çok yüksek. bu da hiç adil değil. sorun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 horizon ve saz arkadaşları taht-ı revan la ulaşımı gerçekleştirdikleri için benzin, petrol ıvır zıvır zammı koymuyor onlara. http://www.plan-pr.com/images/pera/sergiler/imparatorluktan_portreler/imparatorluktan_portreler1024/dsc_1637.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 şunu anlayamıyorum. yani her bütçe açık verdiğinde, benzine ota boka vergi koyacaksan, git bayırdaki çobanı getir başa. yani o da aynı çözümü sunar. bakan çıkmış utanmaan açık çok kapatmamız lazım diyor. başbakanlık kendine ait 3 uçak alırken kıriz miriz hak getire. bir de utanmadan bu zammı savunanlar çıkmış burada. zamanında önlemini almayıp saçma sapan yerlere kaynak akıtıp zora düştün mü ver vatandaşın beline sopayı ötv ile. bu mudur yani bir ülkenin ekonomi politikası ? TOPBAŞ ın çıkmasını bekliyorum haberlere zamdan şikayet edenlere metrobüs kullansınlar demesini. yakındır yani öyle bir memleket olduk ki devleti yönetenlerde biraz utanma duygusu kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Bazı arkadaşlar, akp ekonomisinden kaptıkları, ufak ya da orta dereceli çıkarları, keybetme korkusundan dolayı, akpnin yaptığı her haltı savunurken, komik duruma düşüyorlar. Buna tıp terminolojisinde; akpdusersefakırlesirizfobia denir. Genel belirtileri; 1.Recep Tayyip beyi padişah olarak görmek. 2.Bakanları, yuvarlak masa şovalyelerine benzetmek. 3.Ekonomik iyileşmelerin tamamen padişahın lutfu olduguna ınanmak. 4.Ekonomi karşı çıkılamayacak kadar, kötü gidiyorsa,hedef saptırma çalışmaları yapmak. 5.Zamları, allahın ve padişahın ortak yapım lütfü olarak görmek vardır. Tedavisi; Tıp henüz o kadar ilerlemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 said: İndirim yapılmış , fiyatlara yansıtmamış. Zamn yapılınca hemen fiyata yansıtıp gazetesinden manşet atmış adama işaret etmem ne çarpıtma ne de başka birşey. Direk olarak konu ile alakalıdır. Bu olay sizin umrunuzda olmayabilir , benim umrumda. Bunu dile getirmeyi zammı savunma yapanlara allah akıl fikir versin. Ben buna açıklama yazdım cevap yazdım ama mesela cevap vermedin. O akaryakıt şirketleri oy ile seçilmediler beni temsil etmiyorlar kendi karlarına bakıyorlar tabiki. Onlara karşıda beni koruması gereken hükümettir. Bu kadar zor mu anlamak ? Ordada koruyamadığı için AKP gene suçlu, Onada karşıyım zaten haklısın. Ama konu o değil, gelip burada hedef saptırmaya çalışıp vergi başlığında bunu söylemek. Onada zamanında başlık açsan o zamanda gelip yazardık.Konu şuanda akaryakıt şirketleri değil bir gecede bindirilen ekstra ÖTV. Şimdi bunuda es geçmeden yanıtın varsa yazarsan süper olur insanlarda sana saldırmaz boşuna... Konu başlığında Benzin fiyatı yazmıyor Benzine vergi yazıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ahahah yok lan yok bunlar bot abi. smart child falan vardı ya, akp child versiyonu. çünkü bir insan bu kadar kör olamaz... lan ? nasıl ilahi bir iktidardır ki herşey kötüye giderken yok lan o öyle değil esasında siz fesatsınız şeklinde sürekli savunulabiliyor. bu arada benim başımdaki adam RTE'dir abi borç morç diyorlar ben hiçbir şeye imza atmadım, batarsak zırnık koklatmam mızımasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bende hiç akp den hoşlanmam ama benzini zamlama taktiklerini seviyorum taşıt vergiside zamlanmalı . her önüne gelenin 5 arabası olmamalı trafiği kitlememeli toplu taşımacılık gelişmeli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Toplu taşıma benzine zam yaparak gelişmez,anca metrobüsün,otobüsün taşıma limitlerini zorlarsın.Sen altyapını düzgün kurarsın,vasıtaları kullanılabilir hale getirirsin,insan taşıdığını hesap edersin öyle gelişir toplu taşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Disease said: bende hiç akp den hoşlanmam ama benzini zamlama taktiklerini seviyorum taşıt vergiside zamlanmalı . her önüne gelenin 5 arabası olmamalı trafiği kitlememeli toplu taşımacılık gelişmeli . Ter kokuları içinde balık istifi metrobüs, otobüslerde gidiyorsun neyini seviceksin ya. Hatta bak bu ist. belediyesi dünyanın parasını verip süper lüküsss metrobüsler aldi ya (çöpe giden). Onu yapan firma gelmiş buraya niye arıza veriyor diye bakmaya. Adamlar biz nerden bilelim sizin balık istifi insan taşıdıgınızı bu araçlar oturarak gitmek için demiş. Buda kapak olmuş bizimkilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 2 saat trafik çekmektense 30 dakka koku çekmeyi yeğlerim şahsen. Toplu taşıma gelişmesede gerektiğinden fazla araba var insanlar biraz cimrilik yapsında binmesinler artık arabaya işkencenin göbeğinde olmayı ne sevionuz arkadaş yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 abi helal sorunu böylece çözdün ne diyim. Toki heryeri çirkin metonermelerle donatsın , istanbul'a göçü arttırsın dolayısıyla arabalar artsın sonrada sen zam'la cık işin içinden. Birde ter kokuları içinde giderim diyorsun. Hiç kızları düşündünmü ? Bir kaç ay önce öküz,abazanın biri bir arkadaşımın kıcını pandik atmış hiç birşey olmamış gibi çekmiş gitmiş millet'te görmüş kız bagırmasına ragmen kimse kılını kıpırdatmamış. Yada Halkalı sirkeci trenine sabah bindinmi hiç ?????? İyiki anamdan erkek doğmuşum dersin. Ayakların yerden kesilerek gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 onada çözüm buldum lan. tabi ya Haremlik,selamlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 arkadaşlar, benzinin zamlanması lüks tüketim zammı değildir. benzin, türkiyemizde ne yazık ki her türlü sektörde lojistikte kullanılan karayollarının temeltaşıdır. yani şeker mesela, anadoludan istanbula kamyonla geliyor. o kamyon suyla değil, benzinle çalışıyor. benzinin fiyatı artarsa, şekerin taşınma maliyeti artıyor. bu da şeker fiyatına zam olarak dönüyor. 6 yaşındayke nfalan çözmüştüm bunu. ne zaman benzine zam gelse, bir süre sonra diğer herşeye zam geliyordu. kolay oldu çözmek. artık çoğunuz 20'li yaşlardasınız, çözün bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 abi ülkenin ne haller içinde olduğunu biliyorum kızların tacize uğraması için otobüse binmesine gerke yok en işlek caddeden de yürüse olay böyle. ülkenin ekonomisine çözüm bulma açısından bişey yok bu topicte . insanlar vay akp şu akp bu akp muhappeti yaparken oturup iktisadi olarak yazılmış bi post atılmaz . nabza göre şerbet misali topic arabalar yönünde dönünce bende trafikten yazdım yorumumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Sokakla o bir mi alalhını seversen . Bunda dipdibesin o tiplerle. Taksim yılbaşıları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ya apaçi heryerde apaçi demek istediğim o . akpyi savunduğumda yok akpci olmiyim de baştan söliyim . haklısın eet orda dipdibesin ülkede duyarlı insan çok ama işte sonuçta karşıdaki apaçi adam indiinde bıçağı sokar bişey yapar ondan hop bilader nabıon sen raat bırak bayanı diyemez ne bilyim uzar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bi yerlerden bi zxamlar yapılması lazımdı. bu şekilde son zamları petrol firmalarına yasladılar. daha önce neden yapmadılar? o zaman da petrolcülerin verdiği vergilerden kayıpları vardı. zaten bu da para politikasının kısa bir özetidir. aynı miktarda parayı farklı kimselerden kazanmak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Gorunuse gore Turkiye iyice yasanmaz hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 1lt benzinin %67si vergi olur mu ya. bir an düşündüm yakıtta toplam vergi %20 falan olsaydı bu sayede nakliye masrafları ne bilim üretim masrafları azalsaydı talep artınca devlet yine aynı para döngüsünü sağlamış olmazmıydı. neyse durmak yok yola devam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 AKP ülkenin içine etmeye devam ediyor. Millet artık eşeksedi her ay çıkan zamlarla. Artık insanlar zam isteyecek bi noktadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar