Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benzinde az vergi vardı Tekrar vergi geldi. Şakamısın AKP

Szasstam

Öne çıkan mesajlar

Horizon said:

Değindim konunun sana göre önemi veya haber değeri olmayabilir ama günlerce haberlerde ve haber sitelerinde dile getirildi. Benim için de önemli birşey. Bizim milletimizin bi yapısı vardır ama , herşeyi devletten beklemek. O iş öyle olmuyor.

evet haklısın, hemen gidip bikaç benzin istasyonu basalım. çünkü hükümetimiz yaptığı indirimin dağıtımcılar tarafından uygulanmasını sağlamaktan aciz ve bunu düzeltmek biz vatandaşlara düşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

şunu anlayamıyorum. yani her bütçe açık verdiğinde, benzine ota boka vergi koyacaksan, git bayırdaki çobanı getir başa. yani o da aynı çözümü sunar. bakan çıkmış utanmaan açık çok kapatmamız lazım diyor. başbakanlık kendine ait 3 uçak alırken kıriz miriz hak getire. bir de utanmadan bu zammı savunanlar çıkmış burada. zamanında önlemini almayıp saçma sapan yerlere kaynak akıtıp zora düştün mü ver vatandaşın beline sopayı ötv ile. bu mudur yani bir ülkenin ekonomi politikası ?

TOPBAŞ ın çıkmasını bekliyorum haberlere zamdan şikayet edenlere metrobüs kullansınlar demesini. yakındır yani öyle bir memleket olduk ki devleti yönetenlerde biraz utanma duygusu kalmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı arkadaşlar,
akp ekonomisinden kaptıkları,
ufak ya da orta dereceli çıkarları,
keybetme korkusundan dolayı,
akpnin yaptığı her haltı savunurken,
komik duruma düşüyorlar.

Buna tıp terminolojisinde;
akpdusersefakırlesirizfobia
denir.

Genel belirtileri;
1.Recep Tayyip beyi padişah olarak görmek.
2.Bakanları, yuvarlak masa şovalyelerine benzetmek.
3.Ekonomik iyileşmelerin tamamen padişahın lutfu olduguna ınanmak.
4.Ekonomi karşı çıkılamayacak kadar, kötü gidiyorsa,hedef saptırma çalışmaları yapmak.
5.Zamları, allahın ve padişahın ortak yapım lütfü olarak görmek vardır.

Tedavisi;
Tıp henüz o kadar ilerlemedi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İndirim yapılmış , fiyatlara yansıtmamış. Zamn yapılınca hemen fiyata yansıtıp gazetesinden manşet atmış adama işaret etmem ne çarpıtma ne de başka birşey. Direk olarak konu ile alakalıdır. Bu olay sizin umrunuzda olmayabilir , benim umrumda. Bunu dile getirmeyi zammı savunma yapanlara allah akıl fikir versin.

Ben buna açıklama yazdım cevap yazdım ama mesela cevap vermedin.
O akaryakıt şirketleri oy ile seçilmediler beni temsil etmiyorlar kendi karlarına bakıyorlar tabiki.
Onlara karşıda beni koruması gereken hükümettir.
Bu kadar zor mu anlamak ?

Ordada koruyamadığı için AKP gene suçlu,
Onada karşıyım zaten haklısın.
Ama konu o değil, gelip burada hedef saptırmaya çalışıp vergi başlığında bunu söylemek.

Onada zamanında başlık açsan o zamanda gelip yazardık.Konu şuanda akaryakıt şirketleri değil bir gecede bindirilen ekstra ÖTV.

Şimdi bunuda es geçmeden yanıtın varsa yazarsan süper olur insanlarda sana saldırmaz boşuna...

Konu başlığında Benzin fiyatı yazmıyor Benzine vergi yazıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah yok lan yok bunlar bot abi.

smart child falan vardı ya, akp child versiyonu.

çünkü bir insan bu kadar kör olamaz... lan ?

nasıl ilahi bir iktidardır ki herşey kötüye giderken yok lan o öyle değil esasında siz fesatsınız şeklinde sürekli savunulabiliyor.

bu arada benim başımdaki adam RTE'dir abi borç morç diyorlar ben hiçbir şeye imza atmadım, batarsak zırnık koklatmam mızımasın sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Disease said:

bende hiç akp den hoşlanmam ama benzini zamlama taktiklerini seviyorum taşıt vergiside zamlanmalı . her önüne gelenin 5 arabası olmamalı trafiği kitlememeli toplu taşımacılık gelişmeli .

Ter kokuları içinde balık istifi metrobüs, otobüslerde gidiyorsun neyini seviceksin ya.

Hatta bak bu ist. belediyesi dünyanın parasını verip süper lüküsss metrobüsler aldi ya (çöpe giden). Onu yapan firma gelmiş buraya niye arıza veriyor diye bakmaya. Adamlar biz nerden bilelim sizin balık istifi insan taşıdıgınızı bu araçlar oturarak gitmek için demiş. Buda kapak olmuş bizimkilere
Sosyal ağlarda paylaş

abi helal sorunu böylece çözdün ne diyim. Toki heryeri çirkin metonermelerle donatsın , istanbul'a göçü arttırsın dolayısıyla arabalar artsın sonrada sen zam'la cık işin içinden.

Birde ter kokuları içinde giderim diyorsun. Hiç kızları düşündünmü ? Bir kaç ay önce öküz,abazanın biri bir arkadaşımın kıcını pandik atmış hiç birşey olmamış gibi çekmiş gitmiş millet'te görmüş kız bagırmasına ragmen kimse kılını kıpırdatmamış.

Yada Halkalı sirkeci trenine sabah bindinmi hiç ?????? İyiki anamdan erkek doğmuşum dersin. Ayakların yerden kesilerek gidiyosun
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar, benzinin zamlanması lüks tüketim zammı değildir. benzin, türkiyemizde ne yazık ki her türlü sektörde lojistikte kullanılan karayollarının temeltaşıdır. yani şeker mesela, anadoludan istanbula kamyonla geliyor. o kamyon suyla değil, benzinle çalışıyor. benzinin fiyatı artarsa, şekerin taşınma maliyeti artıyor. bu da şeker fiyatına zam olarak dönüyor.

6 yaşındayke nfalan çözmüştüm bunu. ne zaman benzine zam gelse, bir süre sonra diğer herşeye zam geliyordu. kolay oldu çözmek. artık çoğunuz 20'li yaşlardasınız, çözün bi zahmet.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ülkenin ne haller içinde olduğunu biliyorum kızların tacize uğraması için otobüse binmesine gerke yok en işlek caddeden de yürüse olay böyle.

ülkenin ekonomisine çözüm bulma açısından bişey yok bu topicte . insanlar vay akp şu akp bu akp muhappeti yaparken oturup iktisadi olarak yazılmış bi post atılmaz . nabza göre şerbet misali topic arabalar yönünde dönünce bende trafikten yazdım yorumumu
Sosyal ağlarda paylaş

ya apaçi heryerde apaçi demek istediğim o . akpyi savunduğumda yok akpci olmiyim de baştan söliyim . haklısın eet orda dipdibesin ülkede duyarlı insan çok ama işte sonuçta karşıdaki apaçi adam indiinde bıçağı sokar bişey yapar ondan hop bilader nabıon sen raat bırak bayanı diyemez ne bilyim uzar gider
Sosyal ağlarda paylaş

bi yerlerden bi zxamlar yapılması lazımdı. bu şekilde son zamları petrol firmalarına yasladılar.

daha önce neden yapmadılar? o zaman da petrolcülerin verdiği vergilerden kayıpları vardı. zaten bu da para politikasının kısa bir özetidir. aynı miktarda parayı farklı kimselerden kazanmak yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...