Osso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 3 kurus indirim gelmis teyallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 B.O.R.A. said: selam, sizleri akbile davet ediyorum, hem aktarma da yapılıyor. oh mis. :) Akbil de güzel, bol bol kullanıyorum. Seyahatlerimin %97'si akbil vasıtasıyla geçiyor ama bazen çok alınıyorum kendisine karşı. Zira laptop ve bir dolu kitap taşırken toplu taşımanın fiyat avantajı kurtarmıyor kalbimi kazanmaya. Bana da yazık (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 artik arabaya 97 oktan koymuyorum. dur kalk trafik zaten. metrobus sagolsun, 30km ustune ciktigim yerlerde de cikamiyorum artik. sikistirma oranini almanya yazilimini yuklettirip duzelttirip 97 ye gececektim temelli. hem borusan in turkiye ayarlamasi yuzunden kaybettigim 9hp yi geri alacaktim. bosuna vergi ustune vergi binmis 97 yi koymaya gerek yok artik. bir anlami da kalmamisti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar