Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 En güçlü Opel geliyor Opel'in büyük bir sükse yaptığı Insignia modelinin yeni bir versiyonu geliyor. Insignia OPC, 325 beygir güç üreten 2.8 litre V6 motoru ile Opel'in seri üretimdeki en güçlü motora sahip modeli olacak. Yüksek performanslı Insignia OPC'nin ulaşacağı en yüksek hız sınırlandırılmış hali ile 250 km/saat. Araç 0-100 hızlanmasını ise 6 saniyede tamamlıyor. 6 ileri vitesli Insignia'nın OPC modeli bu sonbaharda sedan, hatchback ve Sports Tourer olmak üzere üç gövde tipinde kullanılacak. İngiltere’de Vauxhall Insignia VXR adıyla satılacak olan Insignia OPC'nin Audi S4 gibi yüksek performanslı otomobillere rakip olması bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 asıl koltukları muazzam olmuş opc nin ama tabi araç 1.6 ton falan gibi bi agırlıkta oldugu icin 325hp ziyan oluyo ve anca 6 saniye gibi bi 0-100 degeri cıkıyo. hangi s4le rakip olmayı dusunuyolar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bence beyaz rengi tam bir fail olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Selam, Aracın arka tarafının tasarımı fiyasko. Aracın içi Mazda vari bir havada benim için. Hâlâ iğrenç bu araç : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 sınıfındaki bircok aracın dizaynından esinlenilmis.ozgun bir şasesi yok mlsf.opelden daha iyisi beklerdim fail bence (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 test surusu yaptim. performansli suremedim malesef. hatta 80 ustunu gormedim. o nedenle motor vs konuda bir sey diyemiyorum. onun disinda arac bence baya guzel olmus. tipi iyi degil belki. ama en azindan icini falan baya bir duzeltmisler malzeme olarak. ayrica artik disaridan bakinca da sinifinin ustundeymis gibi duruyor. memleket bence megane gibi dandirik bir araca, laguna gibi bir ucubeye saldiracaigna artik insignia ya biraz daha egilse daha akillica olur. hatta su anda benim gozumdeki yakin rakibi olan mondeo dan daha iyi durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ben de test etmiştim. aracı kendinize alıyosanız ve zevkli bi insansanız 2 tane problem var 115hplik motorun torku 1.45 tonluk aracı kaldırmaya kesinlikle yetmiyo. 0-100 13 saniye gibi bi rakam. 150 160a cıkma sansım oldu, evet arac bi zaman sonra o hızlara cıkabiliyo ama gaza bastıgınızda kesinlikle hicbi tepki almıyosunuz, ne 1. viteste ne 4. viteste. ayrıca en boş donanım pakedinde ledli gunduz farları yok, onun icin en dolu paket olan cosmo almanız gerekiyo. haliyle zevkli bir insanın alabilecegi en ucuz insignia 180hp 1.6 turbo ve cosmo paket oluyo, bole olunca da arac yanlis hatirlamiyosam 62 milyar oluyo, ki bence bi sedan opele degmez. dizel otomatik falan diyosanız 80 milyarları zorluyo fiyat. sirket arabası olarak en bosunu yoneticiye vermek icinse bence guzel bi arac evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ben arkasını begendim ama opel ön tasarımda basarısız. @paramecium- mazda vari derken kötü anlamda kullanmıssın sanırım ama yeni mazdaların ic dizayn ve kalitesi 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Selam, Mazda vari derken hani ilk bakışta aklına bir marka gelir ya, onu şey etmiştim. Bana ilk bakışta Mazda bu dedirtti. Açıkcası Mazda olarak hep beğendiğim tek model var, o da MX-5 :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bence güzel olmu. Yollarda çok şık duruyor. Ancak opelin konsol dizaynı konusundaki problemi burada da devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Güzel araba içi dışı baya iyi. Yukarıda biyerlerde adı geçmişte, Mondeo'nun bununla aşık atamayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 yukarılarda geçen yer de aynı şeyi demiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Ok bende pekiştirmiş oldum :) Yok abi rakip dahi olamaz o dandik iç mekanıyla. Dışı güzel ama iç mekanda plastik kalitesi, döşeme kalitesi, donanım falan hikaye Mondeo'da. Bizim şirkettekiler Trend modeli yada giriş modelinin adı her neyse. 66 bin TL değerinde 2.0 TDCI ve Otomatik olan bu arabada park sensörü, cruise control, deri döşeme gibi özellikler mevcut değil. Ayrıca konsol gerçekten çok kalitesiz bir plastikten. Döşemeler kötü kumaştan, kapı içleri ise muşambavari bi kumaş ile kaplı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Resimdeki araba vauxhaull yalınz :D :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Insignia (tu) Megane,Laguna tarzı kendini bi bok sanıp, boş şasi olan araba (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar