Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Opel Insignia

Böjeek

Öne çıkan mesajlar

En güçlü Opel geliyor

Opel'in büyük bir sükse yaptığı Insignia modelinin yeni bir versiyonu geliyor. Insignia OPC, 325 beygir güç üreten 2.8 litre V6 motoru ile Opel'in seri üretimdeki en güçlü motora sahip modeli olacak.

Yüksek performanslı Insignia OPC'nin ulaşacağı en yüksek hız sınırlandırılmış hali ile 250 km/saat. Araç 0-100 hızlanmasını ise 6 saniyede tamamlıyor.

6 ileri vitesli Insignia'nın OPC modeli bu sonbaharda sedan, hatchback ve Sports Tourer olmak üzere üç gövde tipinde kullanılacak.

İngiltere’de Vauxhall Insignia VXR adıyla satılacak olan Insignia OPC'nin Audi S4 gibi yüksek performanslı otomobillere rakip olması bekleniyor.

Sosyal ağlarda paylaş

test surusu yaptim. performansli suremedim malesef. hatta 80 ustunu gormedim. o nedenle motor vs konuda bir sey diyemiyorum.

onun disinda arac bence baya guzel olmus.

tipi iyi degil belki. ama en azindan icini falan baya bir duzeltmisler malzeme olarak. ayrica artik disaridan bakinca da sinifinin ustundeymis gibi duruyor.

memleket bence megane gibi dandirik bir araca, laguna gibi bir ucubeye saldiracaigna artik insignia ya biraz daha egilse daha akillica olur. hatta su anda benim gozumdeki yakin rakibi olan mondeo dan daha iyi durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de test etmiştim. aracı kendinize alıyosanız ve zevkli bi insansanız 2 tane problem var
115hplik motorun torku 1.45 tonluk aracı kaldırmaya kesinlikle yetmiyo. 0-100 13 saniye gibi bi rakam. 150 160a cıkma sansım oldu, evet arac bi zaman sonra o hızlara cıkabiliyo ama gaza bastıgınızda kesinlikle hicbi tepki almıyosunuz, ne 1. viteste ne 4. viteste.
ayrıca en boş donanım pakedinde ledli gunduz farları yok, onun icin en dolu paket olan cosmo almanız gerekiyo.
haliyle zevkli bir insanın alabilecegi en ucuz insignia 180hp 1.6 turbo ve cosmo paket oluyo, bole olunca da arac yanlis hatirlamiyosam 62 milyar oluyo, ki bence bi sedan opele degmez.

dizel otomatik falan diyosanız 80 milyarları zorluyo fiyat. sirket arabası olarak en bosunu yoneticiye vermek icinse bence guzel bi arac evet
Sosyal ağlarda paylaş

Ok bende pekiştirmiş oldum :)

Yok abi rakip dahi olamaz o dandik iç mekanıyla. Dışı güzel ama iç mekanda plastik kalitesi, döşeme kalitesi, donanım falan hikaye Mondeo'da. Bizim şirkettekiler Trend modeli yada giriş modelinin adı her neyse. 66 bin TL değerinde 2.0 TDCI ve Otomatik olan bu arabada park sensörü, cruise control, deri döşeme gibi özellikler mevcut değil. Ayrıca konsol gerçekten çok kalitesiz bir plastikten. Döşemeler kötü kumaştan, kapı içleri ise muşambavari bi kumaş ile kaplı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...