Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bu topiği yeniden paylaşım yapmak adına uplıyorum, yenisi açacaktım ama, bu varmış, çoğuna baktım çalışıyor. windows + d : masaüstünü göster firefox için, mouse tekerleğiyle bi linki tıklamak, yeni sekmede açıyor firefoxta, ctrl'e basılı tutup mouse tekerleğiyle aşağı yukarı yaparsanız, ekrandaki yazıları büyütüp küçültüyor, anaya babaya bilgisyardan bişey okuturken büyük kolaylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 mouse gestures sağ tık+ aşağı çek -> yeni tab sağ tık+ sola çek -> back sağ tık+ sağa çek -> forward Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ctrl+t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bLackcha0s said: ctrl+t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ctrl + c/x/v/a/z/t kopyala-kes-yapıştır-hepsiniseç-gerial-yenitabaç bunlarsız kullanamam heralde bilgisayarı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 alt-tab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 alt+tab shift-del ctrl-x/v/z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Scheriff said: mouse gestures sağ tık+ aşağı çek -> yeni tab sağ tık+ sola çek -> back sağ tık+ sağa çek -> forward ehehe sağ tık + L yap çek -> sf kapa var bi de bol bol kullanılan tabii ctrl shift esc ctrl+ a/c/v/z yazı yazarkene ctrl+ e/j/l vs bi de ctrl+shit+ 0/4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 eet o sağ tık + L çiz işe yarıyo. bu mesaj sıf o kısayol işe yarıyo diye gecikti bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ne işe yaradığını da yazın abi balta mısınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 sayfa kapıyo işte. denedim ve gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 F10 E Q Quiterım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar