Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ilkokul bahçesinde bulunan taso tartışmasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ortaokulda arkadaşla biriktirdiğimiz elliden fazla tasoyu müdür sınıfları ararken kaptırmayalım diye pencere dışına koymuştuk. ama sınıfın beşinci katta olduğunu ve sağlam rüzgar aldığını hesaba katmamışız hehehe tenefüste bi baktık camdan aşağı, millet bizim tasoları topluyor. yerde bulmak değil de gökte bulmak asdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Eternalus said: ilkokul bahçesinde bulunan taso tartışmasız. şimdi taso varmı ki cocuklar hep nette benim kardeşim KO oynuyor orada yerde birşey bulunca seviniyor buldugu şey sanal ama sevinci gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 0.7 uçlu rotring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bole 5-6 sene once yurtdisindan bisiler siaprise yeni baslamisim karistirdim 30 dolar filan butceyi astim anneme nasil hesap vericem lan diye geziyorum sokakta yollara baka baka abov o ne, camurun icinde piyango bielti gibi bisiye isik vuruyor bir cektim 20euro ehueheue bide tatilkoyunde aksam havuzda yuzrken dipte bir hac bulmsutum, sordum kimse cikmadi istanbula dondum sattim 50 milyonmu ne etmisti o zaman, TAHNK YU CIZIZ, IYIKI GERMISLER SENI CARMIHA diye dondum kuyumcudan gule oynaya asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 djarum black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 3 sene once denizde gayet kaliteli hayvan gibi tasli yuzuk bulmustum. Plajda yuzuk arayan çifti gorunce, isim ve evlilik tarihini karsilastirdiktan sonra vermistim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 12-13 yaşındayken tatilde takıldığım kızın teki bana mercan parçası vermişti. 1 sene falan saklamıştım. İşte o mercan parçasını bir gün yere düşürüp öbür gün 2-3 mahalle aşşağıda bulduğumda çok sevinmiştim. Ne şanstı bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 lisedeyken hayvani güzel bir kızın fotoğrafını bulmuştum. lise hazırlıkta. fotoğraftan hasta oldum kıza ama geçti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 dün toka buldum 5-6 dk sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
they took my boy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 dahi anlamına gelen de. yok pardon ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Frp zarı ve Magic kartı bulmuştum (Albino Troll).İkisi de aynı sokakta. Çok nerd bir sokakmış gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 geçen 5 lira buldum apartmanın bahçesinde, sonra tahminen 15 20 dk önce yemek siparişini getiren adama verdiğim para olduğunu tahmin ettim almadım belki gelir alır diye. hiç değerli bir şey bulamıyorum, bulsam da almayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Aksam cok icip uyuduk sabah kalktigimda uyku sersemine baktim yalnizim yatakta, kalktim yataktan yerde kiz arkadasimi buldum baktim uyuyo yerde:) cok sevindim. Unutmusum aksam bize geldigini uyku sersemine, o da sizmis yatagin yaninda yerde hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 adsdas tamam bu son nokta olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Spidee said: Önce yatı alman gerekiyordu, zinciri bozdun, lanetleneceksin! özel hayat başka , iş hayatı başka hacı edit: bozulsun yani zincir . ekstradan açıklama gereği duydum ima'm anlaşılsın diye. edit 2: para var saadet yok , saadet zinciri dicektim o da yemez. ben yatim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 100 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 aente said: geçen 5 lira buldum apartmanın bahçesinde, sonra tahminen 15 20 dk önce yemek siparişini getiren adama verdiğim para olduğunu tahmin ettim almadım belki gelir alır diye. hiç değerli bir şey bulamıyorum, bulsam da almayabilirim. büyük ihtimalle bir sonraki siparişe koşmuştur. o insanları en kısa sürede maksimum pizza dağıtmak üzere kodluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar