Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yerde Bulupta En Çok Sevindiğiniz Şey Ne?

Daniel

Öne çıkan mesajlar

ortaokulda arkadaşla biriktirdiğimiz elliden fazla tasoyu müdür sınıfları ararken kaptırmayalım diye pencere dışına koymuştuk. ama sınıfın beşinci katta olduğunu ve sağlam rüzgar aldığını hesaba katmamışız hehehe
tenefüste bi baktık camdan aşağı, millet bizim tasoları topluyor.

yerde bulmak değil de gökte bulmak asdsfs
Sosyal ağlarda paylaş

bole 5-6 sene once yurtdisindan bisiler siaprise yeni baslamisim karistirdim 30 dolar filan butceyi astim anneme nasil hesap vericem lan diye geziyorum sokakta yollara baka baka abov o ne, camurun icinde piyango bielti gibi bisiye isik vuruyor bir cektim 20euro ehueheue

bide tatilkoyunde aksam havuzda yuzrken dipte bir hac bulmsutum, sordum kimse cikmadi istanbula dondum sattim 50 milyonmu ne etmisti o zaman, TAHNK YU CIZIZ, IYIKI GERMISLER SENI CARMIHA diye dondum kuyumcudan gule oynaya asdfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:

Önce yatı alman gerekiyordu, zinciri bozdun, lanetleneceksin!

özel hayat başka , iş hayatı başka hacı

edit: bozulsun yani zincir . ekstradan açıklama gereği duydum ima'm anlaşılsın diye.

edit 2: para var saadet yok , saadet zinciri dicektim o da yemez.
ben yatim .
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

geçen 5 lira buldum apartmanın bahçesinde, sonra tahminen 15 20 dk önce yemek siparişini getiren adama verdiğim para olduğunu tahmin ettim almadım belki gelir alır diye. hiç değerli bir şey bulamıyorum, bulsam da almayabilirim.

büyük ihtimalle bir sonraki siparişe koşmuştur. o insanları en kısa sürede maksimum pizza dağıtmak üzere kodluyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...