Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Hepimiz mutlaka yere düşürülmüş birşeyler bulmuşuzdur . bir veya bir kaç kez bulduğunuz şeylerin içinden en çok sizi sevindiren şey nedir. ilginçtir ben üçüncü defa kol saati buluyorum sevinmekten çok şaşırmaya başladım. birde geçen yıl bir cep telefonu buldum ama sahibinide buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 20 liraydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 sen baya bulucu bir radar gibisin ben birşey kaybettigimde sana geleyim mutlaka bulmuşundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 200 tl bulsam tek banknot halinde topuklarım götüme girecek çok afedersin sevinçten de yok arkadaş yok. 200 tl yerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 elde de yok ki yere düşücek bi de peey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yerde bişi bulunca almıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 şişme bayan oyuncak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 satriani konserinde atılan penanın birine sıgırın biri nasıl uctuysa onume dusmustu.sokak ortası olmasa da bi nevi yerde buldum bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 kolye cokguzeldi kaybettim sonra sonra anladim ki haydan gelen huya gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 nüfus cüzdanımı düşürmüştü annem onu bulunca sevindim baya :D annem benden 10 kat daha fazla sevinmiştir ama sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bi kere yerde para buldum o da 98 yazında bodrumda yürürken yerde bulmuştum gidip deniz gözlüğü almıştım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben bisey bulamadim. genelde düsüren ben oldugum icin =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Pikaçu dev taso bulmuştum. Başka kayda değer birşey bulmadım zaten, 1 YTL bile çıkmadı karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 balon said: para. edit: gerçekten fidye verilecek derecede fakir günlerimdi , gelir yok bi halt yok . yerde 50 buldum .4 gün yemek yiyerek idare edip part time bir işe girdim. sonra zaten ekonomik durumumuz düzeldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 balon said: edit: gerçekten fidye verilecek derecede fakir günlerimdi , gelir yok bi halt yok . yerde 50 buldum .4 gün yemek yiyerek idare edip part time bir işe girdim. sonra zaten ekonomik durumumuz düzeldi . divine intervention! edik: sayfa değişince uyuz oluyrum böyle ne dediğin anlaşılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 kendi cüzdanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Alexander Hamilton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 şu içine su doldurup sağa sola fışkırttığımız şekilli plastik toplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Bella said: yerde bişi bulunca almıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 lensimi düşürdüydüm kipada. bulunca sevindiydim bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Laraken said: 200 tl bulsam tek banknot halinde topuklarım götüme girecek çok afedersin sevinçten de yok arkadaş yok. 200 tl yerde yok. benim haberim yoktu galba bu paradan. kuyumcu verdiğinde dumur olmuştum baya bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Laraken said: 200 tl bulsam tek banknot halinde topuklarım götüme girecek çok afedersin sevinçten de yok arkadaş yok. 200 tl yerde yok. Ben 1150 euromu kaybettim kaybettiğim yer bana geri verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 daha bir sey bulamadim ama soyle ergenekon gunlukleri falan bulsam yerlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Cebimizde 5 kuruş para kalmamışken okul bahçesinde 5 milyon bulup arkadaş ile Ultimaya kaçmamız. Paha biçilemez bir zevkdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar