Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Döllenmemiş muhhabet kuşu yumurtasına ihtiyacım var, elinde olup bana bir şekilde ulaştırabilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 naapcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 sucuklu yumurta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hakket ne yapıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Abi bendekini kırdım 2 hafta içinde bulup geri vermem gerekiyor sapasağlammış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Ahahahah epic konu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 abi açıkcası kimse sana yumurtayı vermez hadi yumrutayı verdin döllenmiş yumurta yarım saat içinde bozulur ki yarım saati bile bulmaz sıcak yumurta bi derece kaybetse bile bozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 döllenmemiş dio aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 haa.. o halde izmirde isen ben yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Antalyadayım da kargo filan herşeye razıyım, yada arkadaş var izmirde Pazartesi Antalyaya dönücek onunla konuşsam ona verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 kargoda kırılabilir ama arkadaşına vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 postum bulunsun ilginç bir konuya benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Tamam bildiğin ufak, beyaz muhabbet kuşu yumurtası dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 abi şurda döllenmemiş muhabbet kuşu yumurtası da bulundu ya, ben daha söyleyecek söz bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Çokakıllıadam said: Tamam bildiğin ufak, beyaz muhabbet kuşu yumurtası dimi? evet abi ben yarın sana kesin kaç tane buldugumu söylicem dernekten alırım ben sorun yok kanaryada yollarım olmazmı siyah benekler olur üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 konuda postum olsun istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Abi 1 tane olsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 kuşlar döllenmeden nasıl yumurta yapıyor? horozlar niye yaşıyor lan dünyada madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Buyse said: kuşlar döllenmeden nasıl yumurta yapıyor? horozlar niye yaşıyor lan dünyada madem şimdik dişi çok azgın erkek ilişkiye girmiyor dişi kızgınlık yumurtası atıyor yani artık hazır o yüzden zamanı gelince atıyor e o halde döllenmemiş oluyor.. ha eşleşiyor dişi yumurtluyor ha bi bakıyon erkeğin fisi tam büyümemiş o yüzden yumurta döllenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Holy said: abi şurda döllenmemiş muhabbet kuşu yumurtası da bulundu ya, ben daha söyleyecek söz bulamıyorum. millet kac ay is arıyor bulamıyor dimi.bu arada ilanlar icin tekrar thx Holy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 rica ederim inşallah burdan birileri yerleşir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 çok ilginç. tam da bugün sabah yumurta kırarken düşünmüştüm ulan bu tavukları nası döllüyorlarda yumurta yaptırıyorlar diye. horozları sırayla mı gezdiriyorlar böyle diye. cevabını patiden aldım, hey yumurtaya can veren rabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Holy said: abi şurda döllenmemiş muhabbet kuşu yumurtası da bulundu ya, ben daha söyleyecek söz bulamıyorum. valla +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 fetüs arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar