elesso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bayan bi arkadaşımın acil bayan bazlı bi ev bulması gerekiyor. istanbul avrupa yakası olması gerekiyo. 4. levent tarafında 600 lira kiralı bi ev var onun kirasına ortak olucak biri yada mevcut evi olan birinin kirasına vs.sine ortak olabilir falan filan. kafam yorgun olduğu için cümlelerde biraz gariplik var farkettim ama toparlayamıyorum şu an. saygılar sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 gene bi faydanız dokunmadı ey paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 RESİM KOYARSAN YARDIMCI OLURLAR BENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 benim resmimimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 4 dakikada fayda bekleme yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 4 dakikada hemen bulmayı bekledn herhalde yıne siteme başlamışsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 piştiii asinanyavuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 afedersin ama 4 dakikada ev arkadaşı bulması için adriana lima olması lazım kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hahah aklın yolu bir bella ne diyim ehauea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Ben Elif Yaş 31 Dul bir bayanım Arkadaş Arıyorum kendine güvenen beyler www.sevgilipartnerim.com Edit: Yukardaki reklamlarda gördüm yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ama aşınan yavuz çok daha önce davrandı =( not:oha o degil de google bile 10 dk da açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 4.leventte 600liraya evmi var lan yunus böbrek ticaretine mi başladın karaktersiz insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 4. leventin arka taraflrı varoş lo, çaktırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 4 levent'te 600 liraya baya iyiymis lan fiyat. studyo herelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 aslında o kişi ben olabilirdim ama işyerim merterde bende bahçelievler tarafında üni ögrencisi filan bulursam taşınırım filan diye düşünüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 toggie said: 4 levent'te 600 liraya baya iyiymis lan fiyat. studyo herelde? çeliktepe diyim 4 levent demiyim. ama 4 levent metro istasyonuna araba ile 30 saniye civarı. böjeek herhangi bi semtte olabilir, ama sende hazır kurulu eve çıkmak istion sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?20,4170584 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 anadolu yakası istemio bap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 sansımı deneyeyim dedim.nitekim benim ilandaki arkadasında acilen yanına birini bulması lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bende acilen bayan arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 elesso said: böjeek herhangi bi semtte olabilir, ama sende hazır kurulu eve çıkmak istion sanırım. evet kurulu bi düzen olması şart bana cünkü çalışıyorum. hani tutupta sıfırdan kurmaya kalkacak vaktim yok. yani bi süre öyle idare ederimde diyemiyorum. ama bu tarafta evler daha ucuz. 1+1 ler var 350 tlye filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 merterde varmı öyle yav, arkadaşım şu an muhtemelen tek başına çıkıcak bi süre tek başına karşılamaya çalışcıcak. ben sana gene haber veririm taşınma işleri tamamlanınca tanışıp görüşürsünüz gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 nişantaşı 800 e oturan bayan arkadaş da ev arkadaşı arıyordu vazgeçti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 döllenmemiş muhabbet kuşu yumurtası bulan paticik, bi ev arkadaşı bulamadı demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 sinad said: bende acilen bayan arıyorum fazla varsa banada lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar