Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 4? Öyle bir ortalama mı var ya? Benim 1. senemde ilk dönem ortalamam 1.6ydı Bu sene geneli 2.7 civarı birşeye çıkarabildim. Amaç öncelikle 3ü geçebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 var be abi bende bilmiyordum ilk senem gerçi bi daha olmaz herhalde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 İyi yapmışsın boşver, konsantrasyonunu hiç bozma. Hem hocaların aklında kalırsın, hem okulda kalmak falan istersen işin çok kolaylaşır. Böyle devam edersen hocalar falanda bayağı yardımcı olurlar sana zaten. Burs, asistanlık, erasmus falan işlerin çok kolaylaşır. Ama çan sisteminiz varsa sınıfın nefretini kazanırsın söylemedi deme sdf. Ben mesela ilk sene yaydım. Kızlarmış, gezmeymiş falan iyice dağıttım. Şu an toparlamaya çalışıyorum deli gibi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 2.5 bizde çok iyi bir ortalama, adının ineğe çıkmasına yetiyor hatta öyle diyeyim. bazılarındaysa 3.0 alınır lol salağa bak denir, okulunun genel tablosuna bak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 2.68 and proud ! :P alttaki dersleri versem biraz daha kabarir da 3.00 zor gibi. :P bence 3.00 ustu ideal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 arkadaşın doğru söylemiş. şahsen 1.94 serildim 3. sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar