cyclops Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ben Sitenin birinde Scriptleri yayınlamışlar.Ben Onları Ekledim Ötekileri Sildim Yedekledim de Ama Hatalar Sürüsü Ver di yardımcı olurmsunuz ?[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n) icq=222055888 WebTeam [email protected] Msn:[email protected] **Hell StaffMaster Cyclops** Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Çok Acil Beyler Yardımcı Olabilecek Var mı?[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n) icq=222055888 WebTeam [email protected] Msn:[email protected] **Hell StaffMaster Cyclops** Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 spheretables.scp yolların dogru olduğunu kontrol edin.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Şey Onlar Flan Doğru Bütün Scripts Bölümünü Buldum Ben[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n) icq=222055888 WebTeam [email protected] Msn:[email protected] **Hell StaffMaster Cyclops** Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Scriptten anlasam solerdım :-)[signature][hline]legend never die only change , vilt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ne gibi hatalar ?[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Spawnlardan Dolayı Olabilir mi?[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n) icq=222055888 WebTeam [email protected] Msn:[email protected] **Hell StaffMaster Cyclops** Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 consolda cıkan hatanın 1 tanesini yazarmsn[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Hataları söylemeden neyin ne yanlışı olduğunu nasıl tahmin etmemizi düşünüyosun ? ayrıca biraz daha yazım kurallarına uygun yazmaya çalışırsan,bizde 1 defa okuyunca anlarız..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Olorin UO Shard Çok Yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Brook, 07 Haziran 2004 18:38 tarihinde demiş ki: Hataları söylemeden neyin ne yanlışı olduğunu nasıl tahmin etmemizi düşünüyosun ? ayrıca biraz daha yazım kurallarına uygun yazmaya çalışırsan,bizde 1 defa okuyunca anlarız.. (: (: (: Arkadaşım sphere 'i açınca çıkan hataları yazarmısın bize...[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Hatalar Sphere World BilmemNe De Sorunu Çözdüm Saolun Sphere Baştan Kurunca Düzeldi[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n) icq=222055888 WebTeam [email protected] Msn:[email protected] **Hell StaffMaster Cyclops** Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bence hata yoktu sana inanmiyorum kanitla :P[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Tamam ozaman O hataları sana gönderecem Msnni verirsen gönderiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hatalari buraya paste edebilirsin :) konsoldan sec kopyala[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 işte bu hatalar bu sefer böyle bir hata çıktı o scriptleri koyunca scriptler de şu serverın neyse bi serverın işte[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n) icq=222055888 WebTeam [email protected] Msn:[email protected] **Hell StaffMaster Cyclops** Bütün Eleştrilere Açığız..[Bu mesaj cyclops tarafından 08 Haziran 2004 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 link baya guzel[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Sana Şimdi Bi Link Koyucam Ne Var Lan Linkin Fıstık Gibi İşte Allah Allah Benim Asabımı Bozma Şimdi[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n) icq=222055888 WebTeam [email protected] Msn:[email protected] **Hell StaffMaster Cyclops** Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ss degil , copy paste yap demi$ bronx ;)[signature][hline]Brad, 18 Temmuz 2003 20:27 tarihinde demiş ki: Özellikle 20-40 yaşları arasında bol bol masturbasyon yapan erkeklerde Prostat kanseri riski %50 oranında düşüyomuş...Uzmanlar erkeklerin bol bol masturbasyon yapmaları gerektiğini söyluolarmış...İlginç yane lol.... REf:Hürriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: cyclops, 08 Haziran 2004 14:42 tarihinde demiş ki: c:hatahata.bmpBu mu fistik gibi link? Konusmana da dikkat et biraz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Tamam Da Dalga Geçer Gibi Konuşunca Ne Yapayım Bende Sorun Görünmüyor[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n) icq=222055888 WebTeam [email protected] Msn:[email protected] **Hell StaffMaster Cyclops** Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Kendi harddiskindeki seyi image olarak koydugunda sadece sende gorunur, 'sana bi koyarim simdi, asabimi bozma' gibi sacma ve saldirgan bir tepki verene kadar 'ne var linkte' deseydin bunu zaten ogrenecektin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 alttaki imza ile alakasız bilgi olayı.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 7:14:(power_fix.scp,832)WARNING: can't find definition for 'devil=7)'! 17:14:ERROR:(power_fix.scp,832)Undefined symbol 'devil' 17:14:ERROR:(help.scp,2)Undefined symbol '' 17:14:ERROR:(help.scp,5)Undefined symbol '' 17:14:ERROR:(help.scp,39)Undefined symbol '' bakın hatalar bunlar.!?=?=![signature][hline]RoxSide Uo Shard http://www.roxside.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Baggio, 08 Haziran 2004 16:20 tarihinde demiş ki: said: cyclops, 08 Haziran 2004 14:42 tarihinde demiş ki: c:hatahata.bmpBu mu fistik gibi link? Konusmana da dikkat et biraz. Auzahuheuhazaeiaieheu Koptum :lol:[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Fake acc. mı seziyorum nedir (:[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar