Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yazmak icin kullandiginiz cd cesitleri ve yazma hizlariniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla ben yazmak icin ole uzun omurlu olsun ne bileyim kaliteli olsun die bakmam benim cd im ucuz olacak o yuzden diamond ....acca ..gibi markalara yumuluorum ve genelde 7.2mb/sn ile 48 x de yaziyorum ya siz...
Mesaj tarihi:
Maxel yada Sony.

24x te yazıorum. Sony 48x yazınca bizim müzik seti okumuo. VCD lerde takılıo, music cdlerinde parça arası beklio. Ama bu bazen oluo. Sony'de 32x yazabiliorum. Sorun olmuo. Maxel'de 24x yazıorum her zaman.

Genelde 24x yazınca tüm cdler sorunsuz çalışıo müzik setinde ve arabada. NE kadar yavaş yazarsan çeşitli marka okuyucuların hata şansı o kadar düşer.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
natsumaa die bi capan cdsi war onu kullanıom genelde ya 16x ya da 24 x te yazıom[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
TDK
Up To 52X
ama benimki anca 32x[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Mesaj tarihi:
hepsini 8x acelem yok nede olsa :) kullandığım writer

Ürün Marka Model : PHILIPS JR2 32X12X40 CD-RW/12XDVD USB 2.0
Arabirim USB 2.0, USB 1.1
Yapı EXTERNAL
Erişim süresi 125 msec.
Bilgi transfer hızı Data Write: 32x, Data Rewrite: 10X, Data Read: 40X, DVD 12X
Bellek 2 MB
Yükleme mekanizması Motorized Tray
Bağlantı kablosu USB
Yazma modları Thermo-Balanced Writing
İşletim sistemi Win98SE/ME/2K/XP/MAC OS
Montaj tipi Horizontal[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Mesaj tarihi:
bütün cdleri yazarken diamond kullanıyorum
pek sorun yaşamadım diyebilirim

cd yazıcı olarak da samsung 52x24x52 kullanıyorum hız da genellikle maximum da oluyor[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
  • Yeni Oluştur...