streamon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 valla ben yazmak icin ole uzun omurlu olsun ne bileyim kaliteli olsun die bakmam benim cd im ucuz olacak o yuzden diamond ....acca ..gibi markalara yumuluorum ve genelde 7.2mb/sn ile 48 x de yaziyorum ya siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Maxel yada Sony. 24x te yazıorum. Sony 48x yazınca bizim müzik seti okumuo. VCD lerde takılıo, music cdlerinde parça arası beklio. Ama bu bazen oluo. Sony'de 32x yazabiliorum. Sorun olmuo. Maxel'de 24x yazıorum her zaman. Genelde 24x yazınca tüm cdler sorunsuz çalışıo müzik setinde ve arabada. NE kadar yavaş yazarsan çeşitli marka okuyucuların hata şansı o kadar düşer.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 natsumaa die bi capan cdsi war onu kullanıom genelde ya 16x ya da 24 x te yazıom[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 TDK Up To 52X ama benimki anca 32x[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ne bulursam ona yazarım ama çoğunlukla 16x te falan yazarım malum anca okunur dandik cdlerden ama müzik cdsi falan yazıosam mp3 playerda calcaam icin 4x yazıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 philipsleri 48x ile yazıyorum dms professional ise 32 de[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 benim 52 ikendede 24 ikendede max 24 yazdim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hepsini 8x acelem yok nede olsa :) kullandığım writer Ürün Marka Model : PHILIPS JR2 32X12X40 CD-RW/12XDVD USB 2.0 Arabirim USB 2.0, USB 1.1 Yapı EXTERNAL Erişim süresi 125 msec. Bilgi transfer hızı Data Write: 32x, Data Rewrite: 10X, Data Read: 40X, DVD 12X Bellek 2 MB Yükleme mekanizması Motorized Tray Bağlantı kablosu USB Yazma modları Thermo-Balanced Writing İşletim sistemi Win98SE/ME/2K/XP/MAC OS Montaj tipi Horizontal[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kendi cd lerimi çekerken her zaman 8x. arkadaşın falansa cd nin desteklediği max hız. tdk isterdim 50 lik 100 lük yok. diamond son alternatifim. başka adam gibisini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bütün cdleri yazarken diamond kullanıyorum pek sorun yaşamadım diyebilirim cd yazıcı olarak da samsung 52x24x52 kullanıyorum hız da genellikle maximum da oluyor[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar