adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 paticik'e yazmıyorum geyik yapmıyorum hayatımda bişeyler eksik gibi benimle bişeyler paylaşmak istiyen olursa bu topic'i kullanalım tekrar asosyelleşmek istiyorum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 serdarın yeğeni gelsin,o yapsın senle geyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 cidden o kimin fake'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Bu saatte ne geyiği bea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 niye beaaa geyiğin saat'i mi olurmuş ne güzel geyik ederdik zaten yarın hayvan gibi işim var sıkılcam bunalcam stres yapıcam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Yarın çok işin varsa yatsana! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 çok mantıklı cümleler kuruyosun efe bu saatte yakışıyo mu sana hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Abi ne bileyim ben 5 ten önce yatmıyorum o yüzden daha erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hereeeee i gooo agaaaaaaain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hayat sana güzel be :( biz iş güç peşinde ekmek paramızda sen hergün 5'e kadar uyuma geç kalk oooh kebap kebap kebaaappp canım kebap çekti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Abi 4.00 ortalama tutturduk %100 burs aldım okuldan 2 aydır tatildeyim ve hala 2 buçuk ay tatilim var :P napıyım ben? kitap okuyup ps3 oynuyorum bi de wow heheheh Bu arada benimde karnımda açta yemiycem bu saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 YA NE KEBABI YA ALLAHSIZ BU SAATTE YOK SANA GEYİK FALAN YRN İNŞALLAH 940294 TANE TOST YAPTIRIRLAR. OF YA BIKTIM YEMEK TOPİKLERİNDEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 dua et annende babanda sevdiğim saydığım kişiler hatta ellerinden öperim yoksa ne küfür ederdim varya! 5 ay tatil mi olur lan! 5 aydır daha 2 gün üstüst'e boş günüm olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Bella said: YA NE KEBABI YA ALLAHSIZ BU SAATTE YOK SANA GEYİK FALAN YRN İNŞALLAH 940294 TANE TOST YAPTIRIRLAR. OF YA BIKTIM YEMEK TOPİKLERİNDEN. ben o işi bırakalı çok oluyo şuan daha güzel bi yerde çalışıyorum HIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Abi napıyım okul böyle :D Annem babamı nerden tanıyordun? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 az ekmeklerini yemedik hemde gerçek anlamda kullandım nekadar mutluyum :D öyle okul olmaz ayrıca yemişler seni keklemişler kandırmışlar akşam simidi gibi çıtır çıtır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Bilgi üni işte nasıl yok var BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 lan o cidden var he benim bi arkadaşda okuyo orda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Yaaaaa NOOOLDU!?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hangi bölümdesin bilgi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 BİLGİsayar eheheheheh komiğim dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 biraz sempatik gelmedi mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ı-ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Ne bilgisayarı be :P İşletmedeyim ilk senemdi, sırf kolay diye girdim bu kadar olacağını düşünmedim. Zaten amacım ailemin yolundan gitmek restoran otel işletmeciliği istiyorum onların çok yardımı dokunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar