Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Midori Microsoft'un yeni isletim sistemi projesi. Ozelligi Windows'tan tamamen bagimsiz bir takim tarafindan gelistirilmesi, amaclari da gunumuze kadar bilgisayarlarin gecisdigi degisikligi isletim sistemine de yansitmak. 3-4 seneye bitmesi planlaniyor ama gecen yil da 3 yila bitmesi planlaniyormus ondan bilemiyorum :) Bayagi bir insan calisiyor su an bu projede. Chrome OS gibi mi diye sordugumda ilk olarak kizdilar cunku bu projeye 2003'de baslanmis, bir de bizimki fantastik degil gercek falan filan dediler bilemiyorum. Nette az cok bilgi var, Wikipedia bile baya bos cunku cok gizli tutuluyor anladigim kadariyla: http://en.wikipedia.org/wiki/Midori_(operating_system) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 gidip sorsana o bölümdeki adamlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 http://www.levanger.kommune.no/festiviteten/images_4/inside_man_x.jpg niye microsoftu adam etmeye uğraşmıyolar da böyle bişey yapıyolar. şey gibi mi, fanta içeyim de coca cola ya param gitmesin mantığındaki adamları kazanmak için mi sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Midori_(operating_system) ah be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 dur dur bi tane de benden nayk giymem diyip konvers giymek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 aynı şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 konvers naykın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ne al işte aynı şey işte ak bi tek içilmiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 2003te almış nike. merge var burda. sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 abi wikipedia'da o article vardi 5 dakka once gozlerimle gordum lan yoksa benim link verdigimi gordu de kaldirdi mi microsoft, ofisteyim bi de ha. 5 dakkaya benden ses gelmezse bilin ki alip goturduler beni sdfs evangelistlik yapmiyorum bu arada google os basligini da ben actim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ahaha yok ya ikimiz de fail olmuşuz. adresin sonundaki parantezi pati linkten saymıyor ahaha parantez ekleyince geliyor oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 penth super valla ya, bende ofistekilere burdan ogrenip, ilk google isletim geliyomus dediydim, inanmamislardi, sonra lan diyolar nerden aliyosun bu haberleri :) simdi bununda haberini vercem terfi bile olurum artik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 midori'yi değil ama singularity'i duymuştum. midori de zaten onun ticari versiyonuymuş. en büyük özelliği managed code (.net üzerinde) olması. bu arada chrome os duyurulmadan önce de ms'in o yönde bir çalışması vardı. yine ms research altında geliştirilen (ki hala geliştiriliyor) gazelle the browser os. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 sen bi isten kovul da bilgi sizdirmakta, omur boyu testis gecerim senle sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Penthesilea said: 3-4 seneye bitmesi planlaniyor ama gecen yil da 3 yila bitmesi planlaniyormus Gayet yeterli oldu bu =P Son gunlerde ugrastigim sorunlar yuzunden tekrar diyorum ki; Allah bin belani versin micros~1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 eğer kargodan bir telefon gelirse ilke, sakın açma abi =( mr. anderson........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar