Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarhosluk

Maedhros

Öne çıkan mesajlar

bi de elindeki birayı da sana satma potansiyeli olan arkadaşlarla içilmemesi tavsiye edilir.
çünkü bu kişiler ellerindeki efesi size verip arkadaşı miller almaya yollarlar. miller dan bir yudum aldıktan sonra da çok güzelmiş diye size kakalarlar. hele o sıralar siz de kafayı bulmuş durumdaysanız. ne verilse kafaya dikersiniz. olan size olur.
(tecrübeyle sabittir)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 08 Haziran 2004 16:53 tarihinde demiş ki:
sarhosluk 4 evreden olusan bir durumdur
1. içme: mezelerle beraber içersiniz muhabbet hafifi hafifi acılmaya baslamıstır
2. cakırkeyif: bu donemde birakirsaniz 30 dakka 1 saate ayilirsiiz devam ederseniz ki edilir en zevkli muhabbet burda olur
3. sarhosluk: iste bu doruk noktadır tabiyatınıza gore kusabilr yada cokebilirsiniz bi insan kafası iki eli arasında yere abkarak oturuyosa u evrededir
4. ayılma: kacıncı evreden geldiginze baglı olarak bas agrısı mide bulantısı olabilir en iyi cozumicmeye devame tmektir

Bone sağlam bi bünye değilse veya çok içilmişse :
2,5. kusma , böğürme , öğürme ,tuvalette veya çevresinde sızma..[signature][hline]öss nubisi
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yazlıkta bi gece çok içtim ve kusamadım.Neyse ertesi gün kaltım duruyorum böle dediler gibi terliyorum , topl oynıyalım dedik ben daha da çok terliyorum , oturuyorum tişörtler değiştiriyorum hep sırılsıklam. Sonunda doktora gittik vücuttaki alkol u atamadığımdan sürekli terliomuşum..[signature][hline]öss nubisi
Sosyal ağlarda paylaş

Ağzınızla içmeyi denerseniz, saçmalamayacağınızı görürsünüz.
Sarhoş olunca zira hiç göbek atıp yılıştığımı hatırlamıyorum, söyleyende olmadı.
Ben git gide yavaşlıyorum bazen o kadar hehe.
Çakır keyif en güzeli, faydalısıdır.
Çakır keyif olmak ile sarhoşluk arasındaki ince çizgiyi tutturmak ise bambaşkadır =).
Sarhoş olmak eğlenceli olabiliyor bazen, akşam çok süper rüyalar görebiliyorsunuz.[signature][hline]VII.
Sosyal ağlarda paylaş

narin dedigin dogru terlede alkol atılıyor ozellıkle sarhos olduktan ertesı gun basket falan oynayınca daha rahat atılıyor.

ÇOk abartmadan adam gıbı zevkının cıkararak keyfını alarak ıctıgınız zaman en buyuk zevkı alırsınız bence.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 08 Haziran 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
Obscura yarın pikiniğe gidiyoruz bayağı kalabalığız bakalım senin dediğin gerçekleşecek mi?

ben bütün kızlar hakkında konuşmadım yanlız
insan kendını daha cesaretli hissettiği ve aklı tam olarak başında olmadıından yapmak isteyip içinde kalmış şeyleri yapar
mesela biz denize atlardık bodrumda gece 2 de kıyafetlerle..[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 08 Haziran 2004 17:55 tarihinde demiş ki:
hic icmeyen biri olarak diyebilirim ki en iyi icki sisede durandir.

+957984798365908346;
insana kontrolünü kaybettirebilecek herşeye karşıyım. eninde sonunda biri b*kunu çıkaracak sonra işin yoksa adamın kusmuğuyla hede hödösüyle uğraş:) (bunu 17 yaşında biri olarak söylüyorum düşünün neler çekecem daha:))
edit: sonsuz işareti yaptım kasıp ama garip bişey çıktı lol

[Bu mesaj Heffer tarafından 08 Haziran 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

önce çenen düşey
sonra sevdiğin sevmetiğin herkesi öpersin (yanaklarından)
sonra ben sarhoş değilim der ve bir iki kadeh daya yuvarlarsın.
eve gidersin aile bireylerine salak salak gülersin konuşmaya devam edersin.
yatağa yatarsın başın hafif döner (tabi bende böyle oluyor çok ta döne bilir) uykuya dalarsın.
rüyanda da içmeye devam edersin iyicede zum olursun. sabah mütiş bi rahatlık olur üzerinde dinlenmiş olursun ama baş ağrısı yanında cabası :) hehehe 8:)[signature][hline]sınırları çizilmiş bir bölgede ne kadar özgür olunur?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sahsen raki vodka gibi ickiler icmem cunku ictikce su -meyvasuyu ayarini kaciririm.
Birde herksin ictikce cenesi duser ben aksine sessizlesirim oyle kosede oturur yudumlamaya devam ederim.

Sarhos olmak bence bir insanin basina gelebilecek en kotu seylerden biridir.O konusmalar kufurler aptal saptal haraketler ne olursa olsun beni rahatsiz eder arti sarhos kim olursa olsun tasimam derdini cekmem hep de yakin dostlarimi uyaririm zaten icerken tadinda birakin diye.
Bu vodka cok feci carpmisti beni vucudumu falan kontrol edemiyordum konusamiyordum iki adim atiyordum geriye dogru dusuyordum falan cok igrenc bi durumdu isin kotu tarafi orada eglenen gulen insanlara yuk oluyorsun eglencelerini kaciriyorsun.Neyse yazliktaydik eve tasimislardi beni.
Ha birde sabah kalkmasi var basin catlarcasina agrir inanilmaz susarsin (10 bardak su ictigimi biliyorum) suratin bembeyaz olur hatta kusup alkolu atmadiysan bir sonraki gunde sarhos kalkarsin yani inanilmaz hastalikli bir durum.
P.S.1 Genelde ben sarhosum diyenler sarhos degildir sarhos degilim diyenler sarhostur.
P.S.2 Genelde guncel hayatlarinda civik olan zaten sorhos gibi takilan ve tikky vari insanlar daha ciddi olgun insanlara oranla daha cabuk sarhos olur.Bu demek oluyorki sarhos olmayi etkileyen faktorlar arasinda bunye kadar karakter yapisida onemlidir:)[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj THARKAS tarafından 09 Haziran 2004 12:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...