Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Elimde daha önceden yapmış olduğum (HP soruyor ya kurulum sırasında) Bir Kurtarma Diski var. Ama bununla format atmak istediğim zaman önce "windows dosyaları yüklüyor" diyor siyah ekranda, sonra mavi ekrana geçtiğinde ise o ekranda takılıp kalıyor, ekrana başka bir görüntü gelmiyor. 1 saat boyunca bekledim gene değişmedi. CD'den mi hata var, CD okuyucudan mı, yoksa RAM/HDD problemi mi bilmiyorum. Ama bu diski tekrar yapma imkanı var mıdır? Bir de HP'nin Recovery partitionından Recovery etme imkanımız var mı yoksa illa CD mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Aynısı geçende olduydu bana, restart atıp tekrar yükledim o zaman yükledi. Sanırım cdden birşeyleri okuyamıyor veya harddiske yazarken hata alıyor o zaman takılıyor. Tahminen tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 restart edip birkaç kere denemiştim ama olmadı. dvd'yi kopyalasam acaba işe yarar mı. bir deniyeyim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 dvd bozulmuş herhalde. başka bir laptopta iso'ya çevirmeye denedim, bir süre sonra "dvd'de hata var, çizik mi değil mi kontrol edin" dedi. altına baktım, çizik, parmak izi felan hiçbirşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 HD'deki partition'ı silmediysen ordan at bence. ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 oldu tamam, fabrika ayarlarına geri döndürdüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar