soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ben bi şey sorucam. opera kullanıyorum genelde, nadir olarak da firefox. bazen gezinirken bi sitedeki linklere tıkladığımda "sayfa bulunamadı" uyarısı veriyo. ama refresh yaparsam ya da geri gelip tekrar linke tıklarsam açılıyo. böyle arada gitmesinin sebebi ne olabilir? internet kesilmiyodur yani. çünkü ikinci ya da üçüncü kez falan tıklarsam açılıyo. özellikle forumlara cevap yazarken çok sinir bozuyo böyle olması. cevabı kopyalamayı unutuyorum kalıyo öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 sitenin yoğunluğundan kaynaklı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 dns ilk tıkladığında siteyi çözemiyo olup refresh yaptıgında güvenli olmayan kaynaktan aldığı çözümleme ile siteye götürüyo olabilir seni. dns değiştirip denesene bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 nerden değiştiriliyo peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 uzun iş onlar yahu yazdıklarını ctrl+c ile kopyalamaaya alışacan bi de F5'e basacan daha ne ki çok büyük bi problem değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 wireless ise çok normal, sinyal gücü daha yüksek olan bir yerde o sorun daha azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 milyon sebebi olabilir :) çalıştığı sürece dert etmeyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 8mbit e falan mı geçtin bu aralar ? 8mbit bağlantılara geçenlerin hatları çok fazla stabil değil. TTnet bunu kabul ediyor ama bir halt yaptıklarıda yok. Birçok kişi adsl in kopmasından dns lerdeki saçmalıklardan rahatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 soulberry said: nerden değiştiriliyo peki? ağ bağlantıları-özellikler-TCP IP yapılandırması hede hödü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ben youtube'a girmek için bi program indirip yüklemiştim. onla ilgili olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar