kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ya yeni formatladım makinayı ancak patch kurmadan önce neti bağlamışım eheh unutkanlık işte 1 kere uyarı verince aklıma başıma geldi restart tan sonra direk patchi kurdum içimde uhbe kaldı zararlı olurmu bu velet yoksa tekrar formatliyim mi makinayı ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 söyledim sana formata ne gerek var[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Hiçbirşey olmaz windows hotfix blablasını çektin sonucta.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 arkadaslar bu worm den nasıl kurtulabilirim ben olayı cozemedim , direk LSA Shell (Export Versiyon) kapatılıyor diyor bi yardım beyler pls.. napmalıyım nete girinde oluyo bu ve otomatik 1 dk sayıyo sonra restart atıo windows xp kullanıyorum yardım ederseniz sevinirim..[signature][hline]Mail: [email protected] Msn: [email protected] Icq: 146399049 Icq: 9093131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 e yazıldı bunlar hep servis pack ve yamaları yükle çözülsün olay o arada kapanmasın istiyorsan "shutdown -a" yaz çalıştır ya da run yazan yere.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 nerden yukleyebilirim servis pack ve yamaları acaba ? ve ayrıca nete girdikten 10 sn sonra direk hata verip kapanıo restart atıo bilg. ama nete girdigimde girmedigimde olmuyo yani bu dosyaları sitelerden cekmem gerekiyorsa 10 sn de restart atıyor ?? baska bir yolu flm yokmudur beyler acily ardımlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 fixblast die bir program var patch den ayrı ( symantec ' in ) onunla blaster ı temizleyebilirsin . ftp://ftp.anadolu.edu.tr adresinde olması gerekiyor .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 09 Haziran 2004 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 service pack flm kurmana gerek yok fix blast yukle sonra bişey daha var onunla ilgili gene update sonra connection seetingsten firewall u etkinleştir bi de windows update deki butun updateleri yukle ve bilgi guncel tut updateleri yeterli olacaktır heralde...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar