Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Rüyamda bir marketteyim, böyle içki reyonu, kitap reyonu falan olan bir yer ama yine de küçük bir market. Çikolata satın alıcam ama özellikle fındıklı çikolata arıyorum ve 1 milyon tane farklı çeşit çikolata var. Bir tanesini özellikle arıyorum, 600 gr.'lık (Oha) Milka ama ondan kalmamış, diğerlerinin arasında da seçim yapamıyorum, bir ona bir buna gidiyorum. Resmen saatlerce çikolata seçmeye uğraştım arkadaş, ne biçim rüya lan bu. Anlamı nedir bu rüyanın Güzin Abla'lar, Medyum Memiş'ler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 hamilesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 inkaming sivilce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ÇİKOLATA İnsanların güvenini kazanacaksınız demektir. Birçok insanla yeni dostluklar, arkadaşlıklar kuracaksınız anlamındadır. MARKET Rüyada büyük bir marketten alisveris yaptiginizi görmek, kismet ve rizkinizin bol olduguna isarettir. FINDIK Rüyada fındıklar görmek, sosyal ve finansal konumunuza zarar verecek bazı tartışmalara girebileceğinizin habercisidir. Aşk ve iş yaşamınızda başarılı olacaksınız demektir. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 off ciddi ciddi cevap veren var ahaha kesin sen (homoseksüel) falcıya da gidiyosundur düzenli olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 yok lan hayatımda bi kere kahve falı baktırdım onda da böyle herşeyi bildi uzun boylu bi çocuk var falan dedi kararsızsın dedi sonra öğrendim ki fal bakan kişi o uzun boylu çocuğun arkadaşıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Organize işler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 pogodi said: yok lan hayatımda bi kere kahve falı baktırdım onda da böyle herşeyi bildi uzun boylu bi çocuk var falan dedi kararsızsın dedi sonra öğrendim ki fal bakan kişi o uzun boylu çocuğun arkadaşıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Fındıklı Çikolata üreticileri bana karşı komplo mu kurdu arkadaşım bu ne ya. Hayır işin kötüsü, markete gidip fındıklı çikolata seçip YESEM hiç sorun etmicem bunları, gidip saatlerce seçemedim diyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 oha yerim esmer gızlar arasından seçim yapcaksın asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 period. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Oha pogodi resmen bir şeyler şekillenmeye başladı şu son yazdığınla. Özellikle "YEMEME" kısmı öyle anlamlı kıldı ki rüyayı. Çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 sıvı çikolatalı ve fındıklı fantazi yapacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 lemurlu bi mesaj bekledim acıkcası sonra hayal kırıklıgına ugradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melek Yargýcý Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 rüya falına bakarım ben sana kabaran bişi var kısmet var yol gözüküyo sana maraş felan daraltmış seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 "Melek Yargıcı" said: rüya falına bakarım ben sana kabaran büyük bişi var kabarmış geliyo yawaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Yavaş kabarsın alo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melek Yargýcý Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 editlemiştim ben yanlış anlaşılır diye tüh gördü hemen birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Çok sıkıcı rüya ya. Ben bu aralar rüyamda sürekli uyanıyorum, sonra bir daha uyanıyorum, sonra iki defa daha uyanıyorum. Sinir bozucu ve yorucu lakin orjinal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 çok düzenli seks hayatın oldugundandır =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Bunu ilk elden biliyorsun Berk. Bak adını söylüyorum. Demek istediğim şey yaşadığın yeri biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ahah hayırdır inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Pardon Ahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 popon açık kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar