Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acaip Rüya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rüyamda bir marketteyim, böyle içki reyonu, kitap reyonu falan olan bir yer ama yine de küçük bir market. Çikolata satın alıcam ama özellikle fındıklı çikolata arıyorum ve 1 milyon tane farklı çeşit çikolata var. Bir tanesini özellikle arıyorum, 600 gr.'lık (Oha) Milka ama ondan kalmamış, diğerlerinin arasında da seçim yapamıyorum, bir ona bir buna gidiyorum.

Resmen saatlerce çikolata seçmeye uğraştım arkadaş, ne biçim rüya lan bu. Anlamı nedir bu rüyanın Güzin Abla'lar, Medyum Memiş'ler?
Mesaj tarihi:
ÇİKOLATA
İnsanların güvenini kazanacaksınız demektir. Birçok insanla yeni dostluklar, arkadaşlıklar kuracaksınız anlamındadır.

MARKET
Rüyada büyük bir marketten alisveris yaptiginizi görmek, kismet ve rizkinizin bol olduguna isarettir.

FINDIK
Rüyada fındıklar görmek, sosyal ve finansal konumunuza zarar verecek bazı tartışmalara girebileceğinizin habercisidir.

Aşk ve iş yaşamınızda başarılı olacaksınız demektir.

sdf
Mesaj tarihi:
yok lan hayatımda bi kere kahve falı baktırdım
onda da böyle herşeyi bildi
uzun boylu bi çocuk var falan dedi
kararsızsın dedi
sonra öğrendim ki fal bakan kişi o uzun boylu çocuğun arkadaşıymış
Mesaj tarihi:
pogodi said:

yok lan hayatımda bi kere kahve falı baktırdım
onda da böyle herşeyi bildi
uzun boylu bi çocuk var falan dedi
kararsızsın dedi
sonra öğrendim ki fal bakan kişi o uzun boylu çocuğun arkadaşıymış

Mesaj tarihi:
Fındıklı Çikolata üreticileri bana karşı komplo mu kurdu arkadaşım bu ne ya.

Hayır işin kötüsü, markete gidip fındıklı çikolata seçip YESEM hiç sorun etmicem bunları, gidip saatlerce seçemedim diyorum bak.
Mesaj tarihi:
Çok sıkıcı rüya ya. Ben bu aralar rüyamda sürekli uyanıyorum, sonra bir daha uyanıyorum, sonra iki defa daha uyanıyorum. Sinir bozucu ve yorucu lakin orjinal değil.
  • Yeni Oluştur...