zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Birkaç hafta once oluyor bu anlatacağım şey: Canımız sıkıldı değişiklik arayışına girdik(o sıradada millete frpyi yavash yavash öğretiyorum)gaza geldik dolbın camının metal çerçevelerini çıkarıp,floresanı söküp fln duello yapıyoruz. Ve o gün başka seyler bunu izliyor;floresanlı arkadaşın floresani güçlü kılıç darbelerine dayanamayarak kırılıyor(sınıfın içinde her tarafa dağılıyor:))Arkadaşımızdan biri duvara koşarak kafa atıyor ve burnundan sinuziti akıyor,baska bi arkadasimiz cama ucup camı yarı kırık bırakıyor gazete kağıdı ile sarıyoruz:),kısacası süper bi gündü:)[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Ben orta okulda olan bir olayı anlatıcam. Okul: Bursa Anadolu Lisesi Ders: Tarih Öğretmen bayağı odunumsu bir insan. Bizim seneden bir sınıftı hatırlamıyorum. Derste böyle otobüs numarasını felan yapıyorlar sürekli. Aniden sınafa 5-6 tane Lise 3 giriyo. Ellerinde, bu okullarda olan klasik yangın kovaları, çapalar, kürekler vs. En önde olan çocuk. " Hocam sınıfı terk edermisiniz burdan metro geçecek diyo" ve elleri kürekli kovalı Lise 3 ler içeri dalıyolar. Herkez yarılıyo tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheep Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 2 hafta kadar önce .. Sınıfta oturuyoruz hoca geldi konuya başladı benim yanımdada ev arkadaşım var misafir öğrenci olarak geldi ( kız kesme vs.) Hoja başladı işte konuya Pektin yüksek bitkilerin yapraklarında bulunur gibilerinden bi laf etti ben gülmeye başladım döndü bana sen bugün çok gülüyorsun dedi , bende valla hocam yüksek bitkiden kastınız ne Palmiye ağacı fln mı gibilerinden laf ettim sınıf yerlere yattı . Sesler : Yok Kavak ağaçı , hyr hyr çam ağaçı fln . - 4 gün önce gene dersteyiz en sevmediğim ve ilk dönem dersinden kaldığım sevimsiz bir kadının dersi hiç ama hiç ısınamadım kadına neyse gençler vizede yaklaştı bugün tekrar yapıcaz açın kitabı ben sorucam siz yanıtlıyacaksınız dedi. 1 . 2 . 3. soru derken Laktoz ' un yararları nedir dedi ben atladım şudur budur peki zararları nedir ( kitaba göz attım ) Diyare tipi hastalığa neden olur dedim aferem dedi neyse ön sıradada hoşlandığım hatun var pot kırmamaya çalışıyorum , başka bi soru sordu sınıftan çıth yok kimse yanıtlamadı sınıf listesini aldı Efe Akar dedi gene ben ama bu sefer soruyu bilemiyecem kitapta o sayfa açık değil elim kafama gitti hmm fln dedim sonra efe sen yanıt vermiştin otur dedi ve rahatladı derin bi oh çektim : ) ho$landığım hatun olmasa takmazdımda işte ..[hline]Unut ve affet...Ekşi üzümden iyi şarap olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: jankis, 05 May 2002 01:15 tarihinde demiş ki: bi coğrafyacımıs wardır dursun diye (lakabı bi kenarda dursun .. konuyla alakası yok kötü lakab) adam hasta accık geçennerde ameliyat olmuş .. ama bu alışkanlığının hastalığıyla alakası far mı bilmios adam çadırcı eauheauhe adam her derste kaldırıo olamas böle bişiy !! geliyo bi de sıraya dayıyo vs. bütün okulun dilinde adam neyse geçennerde yine gelmiş önümüse yapıyo işte o işten (hangi kısa bakıyo bis topluca acıorus tabe) yapıyo gene ! ben önümdeki burak a : len burak kaldırmış gene bisimki dedim .. adam atladı oo hocam çadırı kurmuşunus die ! herif durdu şöle bi tip tip baktı .. sora arkadan sesler direk : hocam yeşilaya yardım hah puahuha nadir anılardan biridir ya ulan dursun ewe gidince napıon acaba[hline]And The Story Ends dursun tutar *** tutar :) hocamız cadırlarıyla efsanedir.[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 [Bu mesaj nomad13 tarafından 27 April 2003 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Bizim genç bir dinci vardı. Adama neredeyse her ders sınıfça karambol yapardık. Bazen adamı altı hokka yapıp tavana atardık. Sağolsun senelerce dinci korkusu olmadan yaşadık. Bir senede "hayvan, eşşoleşşekler, canızı alıcam sizin" diye bağıran fizikçiyi, sınıfça "Bravo çok doğru söylüyorsun, helal sana" diye alkışlamıştık. Kadın neye uğradığını şaşırmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Tarihç olduğu sanılan tarih öğretmenimizle aramda geçen bi kaç günlük diyalog -Çocuklar yarınki sınavda kesinlikle ezber yok yortum yapıcam. Sınav günü gelir, kağıtta 18 puanlık soru, 6 tane yıl yazılmıştır, soru ise yıların yanlarına olan oalyı ve o olayın önemini yazınız. Sınav sonrası tarih dersi, herkesin burnundan alev çıkıyo. Hocayla geçen konuşma: -Hocam ezber sormııcaktınız hani, ne ezberi, bak önemini sormuşum yorum -E o tarihlerin yanına olayları yazın nedir? -ee.. şey... sen o tarihleri bilmiyosan türklüğünden utan! (Tarihler : 1402, 1366 falan) Ne desem boş... Siz kendi türklüğünüzden utanın desem disiplinyolu, IB öğrencisi yapmam ööle bi şey[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Dursun tutarın sıraya dayama olayı ile ilgili bisi daha hatırladım: Corafya dersi oncesi en on orta bolumdeki sıranın on bolumune iice bandıra bandıra tebesır surulur uzerinize afiet sora beklenir dursun hoca iceri girer yerinden kalkar sewgili sırasına yonelir dayar we pantolon mahvolur.Farketmemesi de cabası :D.Kısın yaptıı aptal espriler de war. -Hocam bu kar tutar mı ? -Bu kar tutmaz ben dursun tutar -....!!!![hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Volf'un bahsettiği tarih öğretmenimizin dersindeyiz. Hocamız ordu düzeninden, sefere çıkmaktan bahsediyor. Biz de yaklaşık 3-5 derstir Osmanlı tokadına takmış durumdayız. Hoca ne dese osmanlı tokadına bağlıyoruz olayı. Biz yeniçerilerin bir bölümünün tokatçı olduğunu, mermere vurarak çalıştıklarını felan idda ediyoruz. Ders böyle akıp gidiyor. Derken hoca ateşli silahların kullanılmasından, barut'un icadından bahsetti. Biz tabiki de hemen yorumu patlattık. Hocam tokatçılar da o zaman ellerine barut sürüp Ya Allah ! vuruyorlar dimi ! Tabiki sınıf koptu. Daha sonra olay topun icadına geldi. Artık onunla ilgili gelen tokatçı yorumunu söylemiyim iyice cıvıdık. Dersin sonunda yüzsüz gibi -Hocam Osmanlıda gerçekten tokatçılar var mı? var sa nasıl antreman yapıyorlar? Orduda en önde yer alıyorlar heralde felan gibi yorumlar yaptık. Tarih dersleri süper matrak geçiyo! Eee. Tabi IB Fm adamız ancak haftada 2 ders olan Tarih dersinden zevk alabiliyoruz. Onun dışında trans halindeyiz. (high level Fizik, Kimya ! )[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Bi gun sabah sabah bi arkadasin midesi bozulmustu ilk ders bitis zili caldi daha hoca yazisini bitirmemisti ama adam kalkti kostu kostu kapinın yanındakı cop kutusuna dogru kustu ama sole rahat ıkı metreden fıskırttı allahım ne goruntu sonra hoca olum ıyımısın derken hocaya dondu ve ıyıyım ıyıboggk .......muhemmeldı su an cok guluyo ama o zaman resmen sok olmustum :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar