suvras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 öss sonuçları belli oldu kardeşim patladı. her daim örnek gösterilen, sen de onun gibi ol denilen kardeşim babamın istediğinin aksine hiç bir tıp fakültesine giremiyor. kars'a bile. benim sıralamamın 2 katı ile filan çarpmak gerekiyor yerini de. şimdi evde kıbrıs tartışması çıktı. hiç üzülmedim düşük puan almasına. ohhh beeee evde söyleyemiyorum burada içimi dökeyim. beter olun. her seferinde beni zorla istemediğim yerlere gitmeye mahkum edip, kardeşimle de birlik olup benle dalga geçmeye kalkan aileme kapak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 :) Kardeşin yine de be. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 muhahah iyi olmus beter olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ayıp ne biçim insansınız siz. kardeş candır, nolursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 dalga geçersen dalga geçilmeyi kabul etmiş olursun alma mazlumun ahını çıkar dıp tıs dup tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 o kadar düşüktüyse niye tıp koyulmuşki hedef. çalışmayıp başarısız olduysa bişi dememde. böyle bir aksiliktir heyacandır paniktir yüzünden düşük puan geldiyse yazık, dalga geçilmez. çalışmadıysa vur kafasına kafasına ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 iyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 YAPMA O SENİN KARDEŞİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ehehe aynısını kuzenimle yaşadım ben de çok mutluyum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 tek hata ebeveynlerde burda. afedersin nohut beyinlilik edip çocuğu başka biriyle karşılaştırmak yapabilecekleri en salakça hareket. bi de kardeşinle yapmışlar. negzel. böle yapanların, bi de çocuğa bağıranları falan (dövenleri saymıyorum zaten onlar hepten dayaklık) ensesine sağlam bi şaplak geçiresim geliyo her bu hareketlerini görüdüğümde. babam -neyse ki- bazen böyle onunla-bununla karşılaştırmaya kalkar, dellenirim direkt. artık iplemiyorum ööle yaptığında gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 hurriyet haber sitesinden gelen haberlerden biri sandım. "kardeşim patladı" ne lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 kardeş mardeş bilmem, ona gelince özel üniversiteye gönderme planları bana gelince eve çıkmaya bile paramız yok geyiği. çalıştı çok çalıştı ama kafası bu kadar basmış işte demek isterdim daha da kötü olup ama yanlış çalıştı ben konu çalış dedikçe deneme çözdü. babam tutturmuştu deneme diye. zaten arkadaşı markadaşı da yok dersaneye bile gitmedi ordakileri beğenmemiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Beter olsun itoğluit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Babasını da sevmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Asteroth said: Beter olsun itoğluit. su icirtmedin bana hepsi burnumdan cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Zülfü Livaneli den geliyor --kardeşin duymaz el oğlu duyar-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 kan davası resmnen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ama abi neden böyle diyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Topiğe tıklarken çok daha farklı ve orjinal bir içerik bekledim. Çok talepkar oldugumu düşünmüyorum ama en azından bir canlının havaya uçtuğu bir topik beklentim vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 kardeşine 'blow me' demelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 benim kardeşim de patladı. ben üzüldüm şahsen. o kadar okuttuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Duruuuuuuuuuuuuuuuuuuuun! Siz kardeşsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar