Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardeşim patladı

suvras

Öne çıkan mesajlar

öss sonuçları belli oldu kardeşim patladı. her daim örnek gösterilen, sen de onun gibi ol denilen kardeşim babamın istediğinin aksine hiç bir tıp fakültesine giremiyor. kars'a bile. benim sıralamamın 2 katı ile filan çarpmak gerekiyor yerini de.

şimdi evde kıbrıs tartışması çıktı. hiç üzülmedim düşük puan almasına. ohhh beeee evde söyleyemiyorum burada içimi dökeyim. beter olun. her seferinde beni zorla istemediğim yerlere gitmeye mahkum edip, kardeşimle de birlik olup benle dalga geçmeye kalkan aileme kapak olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

tek hata ebeveynlerde burda. afedersin nohut beyinlilik edip çocuğu başka biriyle karşılaştırmak yapabilecekleri en salakça hareket. bi de kardeşinle yapmışlar. negzel. böle yapanların, bi de çocuğa bağıranları falan (dövenleri saymıyorum zaten onlar hepten dayaklık) ensesine sağlam bi şaplak geçiresim geliyo her bu hareketlerini görüdüğümde. babam -neyse ki- bazen böyle onunla-bununla karşılaştırmaya kalkar, dellenirim direkt. artık iplemiyorum ööle yaptığında gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

kardeş mardeş bilmem, ona gelince özel üniversiteye gönderme planları bana gelince eve çıkmaya bile paramız yok geyiği.

çalıştı çok çalıştı ama kafası bu kadar basmış işte demek isterdim daha da kötü olup ama yanlış çalıştı ben konu çalış dedikçe deneme çözdü. babam tutturmuştu deneme diye. zaten arkadaşı markadaşı da yok dersaneye bile gitmedi ordakileri beğenmemiş arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...