dory Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 =( izmirden nefret ediyorum gitme =( pleeeeeeeeeez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 dunno açtı sandım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bekle beni gınalı guzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 aynen o hevesle girdim ama olmadı olamadı............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 biraktigin gibi burdayim tut elimi yanindayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 dunno topicine doner bu merak etmeyin en az onun kadar kayisim kopuk suan hasretlerde yuregim gel beni kurtar dou ssir yazcam bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 izmirden nefret etmek yasak bu forumda ben ikinci bi emir verene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 izmirden suan nefret etmek icin guclu sebeplerim var ilyas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 güncelde çok fena dunno topiki ile karışıyo cidden konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ozman baslik editliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 done ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ahaha gece gece beynim çürüdü. samimiyetli diye ayrı başlık açtın sandım bi an . sonra geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 cok samimiyim gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bu aralar çok izmir muhabbeti geçiyor. özletiyorsunuz adama izmiri ama. kalkıp gidecem en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 asya ne sebebin olursa olsun izmirden nefret edilmez anlamsizca sevdirdi kendini 1 kere otogarina gitmisligim war o kadar oysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 izmirden adam çıktığını gördüğüm gün 3 bilemedin 4 dişimi kırmaya hazırım. başlıkla alakasız ama bu dediğim, 2 aşkım dedi diye, 3 mucuk yaptı diye kapısına köle olacağını düşünen enayileredir bu lafım da. biz de sevdik lafını ediyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 huun said: izmirden adam çıktığını gördüğüm gün 3 bilemedin 4 dişimi kırmaya hazırım. başlıkla alakasız ama bu dediğim, 2 aşkım dedi diye, 3 mucuk yaptı diye kapısına köle olacağını düşünen enayileredir bu lafım da. biz de sevdik lafını ediyor muyuz? DOSTUM BAK IZMIR DIYOSUN KALBINI KIRDIRMA BENCE izmir su an kutsla toprak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 atar sezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 huun said: izmirden adam çıktığını gördüğüm gün 3 bilemedin 4 dişimi kırmaya hazırım. ahahaha dogru valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 izmir iyidir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 sahsen bence cok sukela asya bu arada sana inat alayina isyan lan http://www.youtube.com/watch?v=CIgLlPPF_2M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 BonePART said: huun said: izmirden adam çıktığını gördüğüm gün 3 bilemedin 4 dişimi kırmaya hazırım. başlıkla alakasız ama bu dediğim, 2 aşkım dedi diye, 3 mucuk yaptı diye kapısına köle olacağını düşünen enayileredir bu lafım da. biz de sevdik lafını ediyor muyuz? DOSTUM BAK IZMIR DIYOSUN KALBINI KIRDIRMA BENCE izmir su an kutsla toprak ancolu sen daha tanıyamadım beni sanırım. ben kral yaparım bi de tartışma sonlandırrıım ekekek kutsal topraklara geldiğimiz gün ben söylerim, "aga bak geldik" falan derim. de hadi dağılın. bir anlık bişiymiş bu başlık. hatırlarım, yıllardan 1877 çok sevmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 izmirin kizlarina bisi demedim ki ben =/ onlar tas gibin hatta biri ev arkadasim, hastasiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 huun said: BonePART said: huun said: izmirden adam çıktığını gördüğüm gün 3 bilemedin 4 dişimi kırmaya hazırım. başlıkla alakasız ama bu dediğim, 2 aşkım dedi diye, 3 mucuk yaptı diye kapısına köle olacağını düşünen enayileredir bu lafım da. biz de sevdik lafını ediyor muyuz? DOSTUM BAK IZMIR DIYOSUN KALBINI KIRDIRMA BENCE izmir su an kutsla toprak ancolu sen daha tanıyamadım beni sanırım. ben kral yaparım bi de tartışma sonlandırrıım ekekek kutsal topraklara geldiğimiz gün ben söylerim, "aga bak geldik" falan derim. de hadi dağılın. bir anlık bişiymiş bu başlık. hatırlarım, yıllardan 1877 çok sevmiştim... mudur sen yanlis tanimisin beni tartisma mevzu cikartmam bitiririm genelde mevzun warsa gel bi disari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ben dışarı geldiğim zaman, gençler darılıyorlar ama bana :( şimdi sen kısaca izmirden delikanlı çıkar mı diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar