Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Loncasız oynanmıyor bu oyun :(


Or1on

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Yaklaşık 4 yıllık World of Warcraft oyuncusuyum.

2005 yılında başladığım oyunda 3 yıl boyunca Onyxia'dan Illidan Stormrage'e kadar her yeri casual bir şekilde yaptım guildim ile. Son ek paket, Wrath of the Lich King çıkmadan önce (hatta Sunwell Patch'i ile) oyuna kişisel sebepler ile ara vermek zorunda kaldım. Bu süreçte guild oyundaki contentin çok zayıf olduğunu söyleyerek guildi disband etti ve WoW'dan ayrıldı.

Ben yine de ek paketimi aldım ve yaklaşık 1 yıl ara verdiğim oyuna döndüm. Merak da ediyordum oyunu guildim disband edilmesine rağmen :P. Ancak bir türlü istediğim bir ortamı yakalayamadım. Alliance Rogue karakterimi 80'ledim, pug raidler ile gear'ını (Naxx 25 ile) kastım ama düzgün bir guilde giremedim. Bilmiyorum belki benim realm'im kötü (EU Maelstrom). Bunun üzerine bir adet Horde Undead Death Knight açtım ki onunla hayat daha zormuş. Belki birşeyler olur dedim ama nafile. Boşuna kastığım bir karakter oldu, en dandirik loncaların bile DK spotları dolu, pugları geçtim heroiclere bile giremiyorum.

En son çare olarak Türk Guildlerini soruşturuyorum. Hatta Level 1'den karakter bile kasmaya razıyım şu boş 3-4 ayımda. Yeter ki düzgün ve uzun ömürlü bir ortam olsun.

Tamam. Köklü, eski loncalara girmek zor da belki buralarda WotLK ile temelleri yeni atılan loncalar vardır. Şansımı denemekten pek bir zarar gelmez heralde :P.

"Ne iş olsa yaparım abi." modundayım şu an. Dediğim gibi WotLK hariç raid tecrübem de iyidir :P. Var mıdır Paticik.Com'da "Gel abi bizim guilde, yavaş yavaş progress'de yapıyoruz. Aç sen de x classını kas ufaktan. Hem ventrilo'dan sabaha kadar geyik de var, sıkılmazsın. :)-D" diyen?

:(

edit: typo

ps: git be balon!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aaa niye Maelstrom yazmışım ben ya. :D

İlk serverımızdı orası. TBC çıkmadan önce migrate ettiydik. Of ya, pardon abi. :D Şu an Vashj serverında karakter. Düzeltmiş olalım orayı eheh.

Yine de sağol yardım teklifin için. :) Olmadı tekrar da migrate ederim oraya ben. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Or1on said:

. Var mıdır Paticik.Com'da "Gel abi bizim guilde, yavaş yavaş progress'de yapıyoruz. Aç sen de x classını kas ufaktan. Hem ventrilo'dan sabaha kadar geyik de var, sıkılmazsın. :)-D" diyen?


şunu diyen varsa ben bile tekrardan acc yi açtırabilirim =)inş kafana göre bir guild bulursun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi baktım da o oynadığın realmin alliance tarafında 3 tane guild var zaten yoggu öldürebilen, hatta bir tanesi ilk defa daha geçen hafta öldürebilmiş.

Yabancı dil problem değilse direk paid character transfer sayfasına gidip topukluyorsun o realmden; naxx25 gearın, tbc achievementların falan varken o söylediğin tarzda 5894757129811236126718 tane guild bulursun.

Ventriloda yabancılarla konuşamam, anlaşmak zor olur falan dersen türk guildlerine kalmış, o zaman istediğin tarz bir guild bulman biraz zaman alabilir :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...